Lav disse Små Investeringer i kvinder (og have en stor indvirkning)

Home » Investing » Lav disse Små Investeringer i kvinder (og have en stor indvirkning)

Lav disse Små Investeringer i kvinder (og have en stor indvirkning)

Glem ”Piger Just Wanna Have Fun.” Piger ”køre verden,” ifølge Beyoncé-og hun har ret. College graduering for kvinder nu føre dem af mænd. Kvinder starte nye virksomheder på det dobbelte af mænd. Og kvinder har genvundet alle job, vi tabte under recessionen.

Men huller fortsætter-den earnings for kvinder at mænd var 80 procent i 2016, ifølge en  rapport  fra American Association of University Women (AAUW).

Siden ”#TheFutureIsFemale,” det er op til os at lukke disse huller. Her er strategier for at investere i kvinder, der kan have en stor indvirkning.

Spørg, hvem der administrerer dine penge

”Jo flere kvinder forvalte midler, får de flere midler kanaliseret ind i problemer kvinder bekymrer sig om,” siger Nathalie Molina Niño, administrerende direktør for Brava Investments. ”Når nogen bringer på en kvindelig fond manager, vi taler om potentielt milliarder af dollars der bliver flyttet i en anden retning.” Hun siger, at spørgsmål som ”Hvor mange af dine fondsforvaltere er kvinder?”, Der anvendes til at være sjældne i industri, men nu, at flere og flere mennesker spørger, er store institutioner bliver nervøse-mest fordi svaret er ofte ”ingen” eller ”få.”

Så hvis du er en investor af enhver slags, og det omfatter 401 (k) s og IRAS-prøv at sende en e-mail til din plan administratorer. Sig noget lignende, ”Jeg vil gerne vide, hvor mine penge går. Kan du give mig demografi af dine fondsforvaltere?

Hvor stor en procentdel af dem er kvinder?”Du og dine kolleger kan endda nå ud til højere-ups i virksomheden (du kan finde deres navne og, ofte, virksomhedens e-mail-format online). Når du får et svar, overveje at flytte dine penge mod kvinder-ledede midler på din nuværende platform eller en anden.

Invester i selskaber med kvindelige ledere

Kvinder holder kun  4,2 procent  af CEO positioner i Amerikas 500 største virksomheder, ifølge en undersøgelse fra FORTUNE Viden-gruppen.

Og i den tilsvarende undersøgelse, selv om 70 procent af de adspurgte sagde, at deres organisation “forfølger en eksplicitte kvinders talent strategi,” kun omkring halvdelen af ​​dem foreslog deres selskab sætte disse politikker til handling.

Det er derfor, det er vigtigt for kvinder at investere i virksomheder, som støtter andre kvinder. Et eksempel? Pax Ellevate Global Kvinders Fond Indeks (PXWEX). Det er en investeringsforening med Sallie Krawcheck, lederen af ​​kvinders digitale finansiel rådgiver Ellevest, der tjener som formand. Her er den scoop: Det satser virksomheder baseret på, hvor godt de rykke kønsdiversitet-lignende, hvor mange kvinder tjener på tavlen eller som udøvende ledere-og sætter dine penge i retning af dem, der kommer ud på toppen. Det er baseret på den globale forskning, der viser at have flere kvinder ved roret kan øge afkastet og lavere omkostninger, siger Blayney. Med hensyn til de resultater? Klarede os bedre end MSCI World Index for den treårige periode slutter den 30. september, 2017.

Kig Ind mentorskab

”Vi taler om tid, skattejagt og talent, og alle dem, kan sættes i retning af fremrykkende kvinder og piger,” siger Eleanor Blayney, særlig rådgiver om køn mangfoldighed for den fælles fiskeripolitik Board Center for finansiel planlægning. Store ledere nå tilbage for at hjælpe dem, der følger dem, og en måde at gøre dette på er ved at blive en mentor.

Hvis du er interesseret, så spørg kolleger, hvis de personligt kender nogen unge fagfolk ind din branche, investere i en kvinde starter sin karriere i virksomheden eller deltage en kvinders mentorskab netværk (som Million Women Mentorer for STEM karriere).

Doner til kvindelige iværksættere

Kiva Microfunds er en nonprofit organisation og mikrolån værktøj giver folk mulighed for at låne penge til andre i nød rundt om i verden, der starter på $ 25. Den fokuserer på lav indkomst iværksættere og studerende i over 80 lande, hvilket gør det nemt at opsøge kvinder og investere i deres fremtid. Organisationen har en 97 procent lån tilbagebetaling sats og en fire-stjernet rating fra Charity Navigator. En højere omkostninger mulighed er SheEO, en virksomhed, der tager donationer i beløb på $ 1.100 for at støtte tidlige kvindelige iværksættere og vokse deres virksomheder.

Bidragydere, kaldet ”aktivatorer”, kan stemme regelmæssigt på hvilke kvinder-ledede ventures nonprofit fond vil støtte.

Støtte Finansiel forståelse for piger 

”Der er særlige grunde til, at kvinder har fået til at tage økonomisk styring gennem uddannelse og myndiggørelse”, siger Blayney. (En stor årsag: Kvinder har en tendens til at låne længere end mænd, så de har brug for flere penge over deres levetid.) Men omkring  35 procent  af mænd i hele verden er økonomisk læse og skrive, sammenlignet med 30 procent af kvinderne, ifølge en global finansiel forståelse undersøgelse foretaget af Standard & Poor ratings Services. Fremme spørgsmålet, blot 17 stater kræver gymnasieelever til at tage en personlig finansiering kursus-og dette antal  har ikke ændret sig siden 2014, ifølge Rådet for Økonomisk Education.

Den gode nyhed: Organisationer som Rock The Street, Wall Street (en 501 (c) (3) nonprofit) har til formål at udfylde hullerne. Det er et år lange finansiel forståelse program, der uddanner high school piger om en karriere inden for finansiering, og programmet omfatter uddannelse om besparelse, investere, kapitalmarkeder og finansielle beredskab til college. Nonprofitorganisationer som denne tendens til at acceptere engangs eller tilbagevendende donationer af enhver størrelse.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.