Leer hoe om rijk te worden – waarheden die u kunnen helpen bij het opzetten U

Home » Finance » Leer hoe om rijk te worden – waarheden die u kunnen helpen bij het opzetten U

Leer hoe om rijk te worden - waarheden die u kunnen helpen bij het opzetten U

Het bouwen van rijkdom kan een van de meest opwindende en lonende ondernemingen in het leven van een persoon. Naast het verstrekken van een meer comfortabele dag-tot-dag ervaring, kan een aanzienlijke netto waarde van stress en angst te verminderen als het bevrijdt je van zorgen te maken over het zetten van voedsel op de tafel of de mogelijkheid om uw rekeningen te betalen. Voor sommigen is dat alleen is genoeg motivatie om de financiële reis te beginnen. Voor anderen, het is meer als een spel; de passie begin toen ze hun eerste dividend cheque ontvangen van een voorraad ze bezitten, rente storting van een band die ze verworven of te verhuren cheque van een huurder die in hun eigendom.

Terwijl de duizenden artikelen die ik heb door de jaren heen geschreven zijn gericht op het helpen u leren hoe om rijk te worden, ik wilde concentreren op de filosofische aspect van de taak door het delen met je vijf waarheden die u kunnen helpen beter inzicht in de aard van de uitdaging je gezicht als je de taak van het verzamelen kapitaaloverschot in te stellen.

Verander de manier waarop u denkt over geld

De algemene bevolking heeft een haat / liefde verhouding met rijkdom. Sommige kwalijk degenen die geld hebben, terwijl tegelijkertijd de hoop voor het zelf. Toch afwezig aantal vrij specifieke uitzonderingen, in een welvarende en vrije samenleving, de reden dat een overgrote meerderheid van de mensen nooit een substantiële nest eieren te verzamelen is omdat ze niet de aard van geld of hoe het werkt te begrijpen. Dit is, voor een deel, een van de redenen dat de kinderen en kleinkinderen van de rijken hebben een zogenaamde “glazen vloer” onder hen.

Ze zijn begaafde kennis en netwerken die hen in staat stellen om betere beslissingen op lange termijn te maken zonder zelfs te realiseren. Een fascinerend voorbeeld komt uit het gebied van behavioral economics en het gaat om de eerste generatie afgestudeerden accumuleren lagere niveaus van het vermogen voor elke dollar in salaris inkomsten als gevolg van het niet weten over basisbegrippen zoals hoe om te profiteren van 401 (k) matching.

De grotere belangrijkste hier is dat het kapitaal, als een persoon, is een levend ding. Als je wakker wordt in de ochtend en aan het werk gaan, bent u de verkoop van een product – zelf (of meer specifiek, uw arbeid). Wanneer je je realiseert dat elke ochtend uw vermogen wakker te worden en hebben hetzelfde potentieel om te werken als je dat doet, een krachtige sleutel in je leven te ontgrendelen. Elke dollar die u bespaart is als een werknemer. In de loop van de tijd, het doel is om uw medewerkers hard werken, en uiteindelijk, zullen ze genoeg geld te verdienen om meer werknemers (cash) huren.

Als je echt succesvol zijn geworden, hoeft u niet langer om uw eigen arbeid te verkopen, maar kan leven van het werk van uw vermogen. In mijn eigen leven, mijn hele carrière gebouwd op het opstaan ​​uit bed in de ochtend en probeert te maken of het verwerven van cash-genererende activa die meer en meer geld zal produceren voor mij om te hergroeperen in andere investeringen.

Ontwikkelen van een begrip van de kracht van kleine hoeveelheden

De grootste fout die de meeste mensen maken wanneer het proberen om erachter te komen hoe rijk te krijgen is dat ze denken dat ze moeten beginnen met een hele Napoleon-achtige leger van de middelen tot hun beschikking. Ze hebben last van de “niet genoeg” mentaliteit; namelijk dat als ze niet het maken van $ 1.000 of $ 5.000 investeringen in een tijd, zullen ze nooit rijk worden. Wat deze mensen zich niet realiseren is dat hele legers een soldaat zijn gebouwd in een tijd; zo ook is hun financiële arsenaal.

Een familielid van mij ooit kende een vrouw die een vaatwasser werkte en maakte haar portemonnees van gebruikte flessen wasmiddel vloeistof. Deze vrouw geïnvesteerd en redde alles wat ze had, ondanks het nooit meer te zijn dan een paar dollar per keer. Nu, haar portfolio is de moeite waard miljoenen dollars, die werd gebouwd op kleine investeringen. Ik wil niet suggereren je geworden dat zuinig, maar de les is nog steeds waardevol is. Die les: Weet de dag der kleine begin niet verachten!

Met elke dollar U bespaart, Koopt u uzelf de Vrijheid

Als je hem in deze termen, zie je hoe het besteden van $ 20 hier en $ 40 kan er een enorm verschil in de lange termijn. Gezien het feit dat geld heeft de mogelijkheid om te werken in uw plaats, het meer van u gebruikt, hoe sneller en grotere het heeft een kans om te groeien. Samen met meer geld komt meer vrijheid – de vrijheid om thuis te blijven met je kinderen, de vrijheid om met pensioen en reizen rond de wereld, of de vrijheid om je baan op te zeggen. Als u een bron van inkomsten, is het mogelijk voor u om te beginnen met het opbouwen rijkdom vandaag.

Het mag alleen worden $ 5 of $ 10 per keer, maar elk van deze investeringen is een steen in het fundament van uw financiële vrijheid.

U bent verantwoordelijk voor waar je bent in je leven

Jaren geleden, een vriend vertelde me dat ze niet willen investeren in aandelen, omdat ze “niet wilde wachten tien jaar om rijk te worden …” ze liever genieten van haar geld nu. De dwaasheid met dit soort denken is dat de kans groot, je gaat om te leven in tien jaar. De vraag is of u beter af zal zijn wanneer je daar aankomt. Waar je bent op dit moment is de totale som van de beslissingen die je in het verleden hebben gemaakt. Waarom niet de weg geëffend voor je leven in de toekomst op dit moment?

Dit zijn geen lege feel-good woorden of vermaningen. Ik ga het herhalen: Waar je nu bent is de som van de beslissingen die je in het verleden hebben gemaakt. Je leven weerspiegelt hoe u uw tijd en uw geld uitgeven. Die twee ingangen zijn je lot.

Overwegen om een ​​eigenaar van dingen die je begrijpen als een eerste stap naar Building Wealth

Een van de grote intellectuele en emotionele hangups mensen lijken te hebben wanneer zij niet worden blootgesteld aan rijkdom of rijke families is het maken van de verbinding tussen de productieve activa en hun dagelijks leven. Zij begrijpen niet, op een viscerale niveau, dat als ze aandelen bezitten van een bedrijf, zoals Diageo, elke keer dat iemand neemt een drankje van Johnnie Walker of Captain Morgan, een deel van dat geld is het maken van zijn weg terug naar de corporate schatkist voor optimale distributie naar hen in de vorm van dividend.

Ze hebben niet echt begrijpen dat als ze buiten de poorten staan ​​in Disneyland en kijken naar mensen lopen in het park, als ze eigenaar zijn The Walt Disney Company, ze genieten van hun aandeel in de eventuele winsten gegenereerd op basis van die gasten.

Rijke mannen en vrouwen hebben een gewoonte van het gebruik van een onevenredig groot percentage van hun inkomen tot productiemiddelen dat hun vrienden veroorzaken, familieleden, collega’s en medeburgers te verwerven om voortdurend schop geld in hun zakken. Overweeg, als je dit leest, dat u waarschijnlijk me nooit hebt ontmoet. Toch, als je ooit een Hershey’s bar of een Reese’s pindakaas cup hebt gegeten, je hebt indirect stuurde me echt geld. Als u ooit een slok van een Coca-Cola hebt genomen of gegeten een Big Mac, heb je indirect stuurde me echt geld.

Als u ooit een student lening of geleend geld hebben genomen om een ​​huis te kopen van een bank zoals Wells Fargo, heb je indirect stuurde me echt geld. Als je ooit een kopje koffie heb besteld bij Starbucks, heb je indirect stuurde me echt geld. Als je ooit Colgate tandpasta of gebruikt Listerine mondwater hebt gekocht, veegde een Visa of MasterCard of gevulde up van uw auto met benzine uit een Exxon Mobil station, heb je indirect stuurde me echt geld. Ik was niet begiftigd die eigendom inzet. Ik heb niet erven die eigendom inzet.

Ik begon met niets en maakte een beslissing die mijn hoogste, en de eerste, de financiële prioriteit was om de eigendom van productiemiddelen vroeg in het leven te verwerven. Het was een kwestie van prioriteiten. Met respect voor elke dollar die stroomde door mijn handen, en het maken van een bewuste, weloverwogen beslissing over hoe ik wilde het aan het werk gezet, het wonder van compounding deed het zware werk.

Als je dit begrijpt, begrijp je dat, in samenlevingen zoals de Verenigde Staten, waar de trend voor meerdere eeuwen lager en lager de tarieven van de miljonairs en miljardairs gemaakt up van de eerste generatie is geweest, self-made rijk, het opbouwen van rijkdom is vaak de bijproduct van gedragspatronen die bevorderlijk zijn voor het opbouwen van rijkdom zijn. Het is eenvoudig wiskunde. Repliceren het gedrag en de netto waarde accumuleert.

De InvestoGuru geeft geen belasting, investeringen of financiële diensten en advies. De informatie wordt gepresenteerd zonder rekening te houden van de beleggingsdoelstellingen, risicobereidheid, of financiële positie van een specifieke investeerder en mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met inbegrip van het mogelijke verlies van de hoofdsom.

# 6: Studie en Admire Succes en degenen die hebben bereikt, … emuleren Dan

Een zeer verstandige belegger zei ooit tegen de eigenschappen die je bewondert plukken en een hekel aan de meest over uw helden, dan is alles doen wat in uw vermogen ligt om de eigenschappen u wilt ontwikkelen en de degene die je niet afwijzen. Vorm jezelf in wie je wilt worden. U zult merken dat door te investeren in jezelf eerst, zal geld beginnen te stromen in je leven. Succes en rijkdom verwekken succes en rijkdom. Je moet je weg te kopen in die cyclus, en u dit doen door het bouwen van je leger een soldaat op een tijd en het zetten van uw geld aan het werk voor u.

# 7: Realiseer je dat er meer geld is niet het antwoord

Meer geld is niet van plan om het probleem op te lossen. Geld is een vergrootglas; het zal versnellen en breng je ware gewoonten aan te steken. Als u niet in staat de behandeling van een baan betalen van 18.000 $ per jaar, het ergste wat er kan gebeuren aan u is voor u om zes cijfers te verdienen. Het zou je vernietigen. Ik heb te veel mensen het verdienen van $ 100.000 per jaar die leven van salaris tot salaris en begrijpen niet waarom het gebeurt voldaan. Het probleem is niet de grootte van hun chequeboek, het is de manier waarop zij werden geleerd om geld te gebruiken.

# 8: Tenzij uw ouders waren rijk, niet doen wat ze deden

De definitie van krankzinnigheid is hetzelfde te doen over en weer en verwacht een ander resultaat. Als je ouders niet leefden het leven dat je wilt leven dan niet doen wat ze deden! U moet weg van de mentaliteit van vorige generaties breken als je wilt naar een andere levensstijl dan zij hadden hebben.

Om de financiële vrijheid en het succes dat je familie wel of niet hebben gehad te bereiken, moet je twee dingen doen. Maak eerst een vaste verbintenis om uit de schulden te komen. Ten tweede, zorg sparen en beleggen de hoogste financiële prioriteit in je leven; een techniek is om eerst zelf te betalen.

De aankoop van het eigen vermogen is essentieel voor uw financieel succes als individu of u behoefte heeft aan contant geld inkomen of wensen op de lange termijn in de voorraadwaarde. Nergens anders kunt uw geld doen zo veel voor u als wanneer je het gebruikt om te investeren in een bedrijf dat prachtige vooruitzichten voor de lange termijn heeft.

# 9: Do not Worry

Het wonder van het leven is dat het niet zo veel toe doet waar je bent, het is belangrijk waar je naartoe gaat. Zodra u de keuze om de controle terug van je leven hebben gemaakt door het opbouwen van uw netto waarde, niet een tweede gedachte te geven aan de “wat als”. Elk moment die voorbijgaat, groei je dichter en dichter bij je ultieme doel – controle en vrijheid.

Elke dollar die door je handen gaat een zaad is om uw financiële toekomst. Wees gerust, als je zorgvuldig en verantwoordelijk zijn, financiële voorspoed is een onvermijdelijkheid. De dag zal komen wanneer u uw laatste betaling op uw auto, uw huis, of wat het ook is je schuldig te maken. Tot die tijd, genieten van het proces.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.