Lisäämällä Positiivinen luottotiedot ja luotto-raportti

Home » Credit and Debt » Lisäämällä Positiivinen luottotiedot ja luotto-raportti

Lisäämällä Positiivinen luottotiedot ja luotto-raportti

Positiivinen luottotiedot on tärkeämpää kuin koskaan. Sinun täytyy olla hyvä luotto saada asuntolaina, vuokra asunto, ostaa auton, saada hyvä vakuutus korko, ja joskus jopa saada työtä. Useammat yritykset tekevät ehkä väitteen, että ne täytyy tarkistaa luotto historia ennen liikesuhteeseen sinua.

Jos sinulla on huono luotto tai ei luottoa, tavoite on epäilemättä rakentaa myönteistä luottotietoja.

Se ei ole taikuutta. Et voi suoraan lisätä asioita luotto-raportti. Sen sijaan on riippuvainen velkojat ja lainanantajat lähettää päivityksiä luottotietopalvelut perustuu tilihistoriasi.

On olemassa kolme suurta luottotiedot: Equifax Experian, ja TransUnion. Velkojat teet liiketoimintaa voi raportoida vain luotto historia johonkin toimistosihteeri perustuu nykyisiä siteitä kyseiseen toimisto. Virastot eivät jaa tietoja keskenään normaalioloissa niin siellä on mahdollisuus jotkin tilit saattavat näkyä vain yksi luottotietoja.

Miten Positiivinen luottotietoja on rakennettu

Joka kuukausi tai niin luottokorttiyhtiösi ja lainanantajia lähettää päivityksen tilisi tilasta. Ne kertovat luottotietopalvelut nykyinen saldo, maksuhistoriaa ja muita tietoja tilejä. Olen se on tämä tieto, joka auttaa rakentamaan myönteistä luottotietoja, jossa tilin tiedot ovat positiivisia.

Tämä tarkoittaa sitä, maksut ajallaan ja terveenä luottokortilla saldot.

Se vie aikaa lisätä positiivisia tietoja luotto-raportti, joten älä odota sitä tapahdu yhdessä yössä, tai jopa muutaman viikon. Voit auttaa prosessia olemalla potilaan ja taloudellisesti vastuussa.

Mitä jos sinulla ei ole tilejä?

Tarvitset avoin, aktiivinen, positiivinen tilejä rakentaa myönteistä luottotietoja.

Jos sinulla ei vielä ole avata tilejä, voit kokeilla hakevan tyyppejä luottokortteja tai lainoja ihmisille, joilla ei ole luotto tai huono luotto, kuten turvattu luottokortilla tai myymälään luottokortilla. Ja jos et voi saada hyväksytyn oman, sukulainen tai ystävä voi olla halukas yhteistyöhön merkki, teille tai tehdä sinusta valtuutettu käyttäjä kuuluu niiden luottokortteja.

Käytä tilit oikealla tavalla

Kun yrität rakentaa myönteistä luottotietoja, haluat välttää asioita, jotka satuttaa luotto. Tämä sisältää maksuviivästyksistä, korkea luottolimiittejä, ja liian monet luottokorttihakemusten.

Käynnistä pieni. Odottaa saavansa vain pieniä luottolimiittejä ja lainoja, alussa, eli alle $ 1000. Velkojat ja lainanantajat ovat valmiita laajentamaan enemmän pisteitä sinulle kerran olet osoittanut, että voit olla vastuussa kanssa hieman. Älä käytä liikaa oleva saldo ja maksaa takaisin, mitä lainata ajallaan joka kuukausi.

Tilit, jotka epätarkasti Raportoitu

Jos luotto-raportti sisältää negatiivisia tilejä, jotka pitäisi olla positiivinen, voit käyttää luottotietoja riita prosessi saada tietoa korjattu. Esimerkiksi luotto-raportti voi osoittaa, että olit myöhässä maksu, että olet varma, maksetaan ajallaan.

Korjaamaan luottotietoja virheitä, sinun täytyy lähettää riita kirjeen luottotietopalvelut vedoten virheen ja niistä kopiot kaikista todiste, joka osoittaa tieto on todellakin väärä.

Työvaliokunta tutkii ja tarkistaa luottotietoja jos tutkinta tukevat väitettä. Jos ei, voit seurata riita suoraan yrityksen, joka ilmoitetaan virhe.

Laskuja eivät Auta luotto

Ei kaikki laskut maksat joka kuukausi saada ilmoitetaan luottotiedot säännöllisesti. Esimerkiksi matkapuhelin, kaapeli, ja autovakuutuksia maksut eivät auta rakentamaan positiivista luottotietoja, vaikka maksat ajoissa. Jos kuitenkin laiminlyömään maksuja (tulemalla useita kuukausia rikollinen), maksuviivästysdirektiivin voitaisiin lisätä luotto-raportti ja satuttaa edistymistä kohti rakentaa hyvä luotto pisteet.

Varo luotto korjaus-huijauksia ja temppuihin parantamisesta luotto-pisteet. Luotto korjaus yritykset eivät ole mitään etuoikeuksia luottotietoja että et myös.

Rakentaa myönteistä luottotietoja ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää. Avata tili ja maksaa laskun ajoissa joka kuukausi ja olet rakentaa myönteistä luottotietoja. Antaa sille aikaa ja ajan myötä, voit olla varaa isompi luottorajoja ja lainat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.