Livrenter vs Livsforsikring: Hvilken er den rigtige for pensionsindkomst?

Home » Insurance » Livrenter vs Livsforsikring: Hvilken er den rigtige for pensionsindkomst?

Livrenter vs Livsforsikring: Hvilken er den rigtige for pensionsindkomst?
Mens livrenter og livsforsikring begge har ligheder, de er ikke det samme. Før du kan forstå forskellene og afgøre, hvilken plan kan være det rigtige for dig i forbindelse med en pensionsindkomst plan, er du nødt til først at forstå de centrale elementer i hver.

Livsforsikring : livsforsikring planer giver indtægter til dine pårørende, hvis du dør hurtigere end forventet. De fleste livsforsikring planer kan inddeles i enten sigt-liv eller hele livsforsikring. Et udtryk-livsforsikring politik dækker en bestemt periode, generelt 10, 20 eller flere år, mens hele livsforsikring politik er for hele livet af forsikringstageren. Nogle sigt livsforsikringer tilbyder mulighed for at blive omdannet til et helt liv forsikringspolice, når valgperiode udløber.

Mange livsforsikringer gør tilbyde kontantværdi og indtjenings muligheder samt andre levende fordele som en kritisk pleje dækning mulighed; Men det er ikke den vigtigste funktion af en livsforsikring. Dets vigtigste funktion er at passe dine pårørende efter din død og betale for end-of-life / endelige udgifter.

Livrente : Annuitet planer er designet til at give pensionsindkomst til planen ejer, hvis han bor uden for det forventede levetid. Livrenter giver skatte-udskudte besparelser for pensionsindkomst. Mens livrente har en død fordel for modtagerne, er det ikke skattefri. Livrenter er generelt omtalt som udskudt, umiddelbare eller levetid livrente planer.

  • Opsat livrente : Den opsat livrente er lige som det lyder. Indtægten udskydes efter præmierne er betalt til et senere tidspunkt, måske flere år. Udskudte livrenter er yderligere opdelt i faste (traditionel , Fixed indekseret (FIA) og variabel livrente. De væsentligste forskelle i de typer af udskudte annuitet planer er i, hvordan interessen er optjent, og om den enkelte søger at gøre en sikker investering eller er på udkig efter markedsbaserede lignende vender tilbage med større potentiale ophobning værdi.
  • Efterbetalt annuitet : Den umiddelbare livrente betaler fordele begyndende senest et år efter du har betalt din præmie til forsikringsselskabet. Mest umiddelbare livrenter er købt med en en-gang, engangsbeløb og er designet til at begynde at betale ud senest et år efter præmien er betalt. Denne annuitet plan er designet til folk, der søger til en garanteret indkomst for livet.
  • Holdbarhed Livrente : En lang levetid livrente planen er en form for fast indkomst livrente, der kan udstedes i alle aldre med indkomst udskudt op til 45 år. Typisk gør planer af denne type ikke planlægge ud indtil indehaveren er 80 år eller ældre. Tænk på det som en supplerende pensionsordning, som kan sparke i gang din almindelige pensionsordning kan være faldende i sin udbetaling eller har stoppet helt.

Hvilket Plan er bedre?

Nøglen til at bestemme, hvor planen er rigtige for dig – livrente eller livsforsikring – er at se på dit formål. Hvis dit primære formål er at hjælpe dine pårørende og andre modtagere betale for din endelige udgifter, regninger og har resterende penge tilbage at leve på, din bedste chance er livsforsikring, da dette er videregivet skattefri til dine modtagere.

På den anden side, hvis du er på udkig efter en plan, der giver dig en pensionsindkomst, så skal du overveje livrenter. Livrenten tilbyder skatte-udskudte besparelser og pensionsindkomst. Kort sagt – livsforsikring beskytter dine kære, hvis du dør for tidligt, mens livrente beskytter din indkomst, hvis du lever længere end forventet.

Begge planer gør giver død fordele, men hver er en meget anderledes løsning med forskellige formål. Hvis du har brug for vejledning til at beslutte, om en livsforsikring plan eller livrente er rigtigt for dig, konsultere en livsforsikring eller livrente planlægning konsulent til at diskutere alle muligheder.

Hvor kan man købe en livsforsikring / annuitet Plan for pensionsindkomst?

Der er mange velrenommerede virksomheder, der tilbyder både livsforsikring og livrente planer. Du kan finde et firma, enten på egen hånd eller via din egen forsikring agent. Hvis gør søgningen selv, overveje nogle af disse top-rated virksomheder, der tilbyder både planer, når man sammenligner satser: AIG, Symetra, Sagicor, Americo, American Fidelity, New York Life, Bankers Life og ulykke, og flere. Vær sikker på at tjekke virksomhedens økonomiske vurderinger styrke og kundeservice rekord med forsikring vurdering organisationer som AM Best og JD Power & Associates.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.