Luottokortti Basic: ansaita enemmän pisteitä ja maileja Nämä 6 Strategiat

Home » Credit and Debt » Luottokortti Basic: ansaita enemmän pisteitä ja maileja Nämä 6 Strategiat

Luottokortti Basic: ansaita enemmän pisteitä ja maileja Nämä 6 Strategiat

Myönnä pois: suosikkiasiasi uuden luottokortin on mahtava palkintoja se tulee ansaita. Ja haluat tehdä mitä voit maksimoida näitä palkintoja. Nörttien täällä auttamassa kuusi vinkkejä ansaita enemmän kilometrejä, pisteitä tai rahana takaisin uuden luottokortin.

1. lyödä tarvittava menojen saada rekisteröitymisbonus

Sign-up bonus on ylimääräinen virtaa pisteitä, mailia tai rahaa saat vietettyään tietty määrä rahaa luottokortilla tietyn ajan kuluessa. Ei jokainen luottokortti on rekisteröitymisbonus, mutta monet kilpailukykyisen palkintoja kortit eivät. Tietenkään se ei ole väliä kuinka suuri potentiaali rekisteröitymisbonusta on, jos et viettää tarvittava määrä saada sitä.

Se on hyvä idea hakea luottokorttia rekisteröitymisbonusta kanssa tarvitaan viettää voit lyödä menemättä velkaa. Toisin sanoen, jos haluat viettää $ 3000 kolmessa kuukaudessa, mutta sinulla on vain keino periä ja maksaa $ 500 dollaria kuussa, rekisteröitymisbonus on ainakin osittain mitätöi rahoituskulut. Vältä kuljettavat luottokorttiluottojen ellei se ole aivan välttämätöntä ja saada luottokorttia tarvittavan summan, joka sopii budjetti.

2. Lisää valtuutettu käyttäjä jos kortti tarjoaa lisäbonus

Jotkin luottokortit tarjota myös rekisteröitymisbonusta lisätä valtuutettu käyttäjä tietyn ajan kuluessa ja jolla häntä ostamaan. Jos uusi kortti tarjoaa tämän, ja sinulla on joku jonka olet lisäämällä valtuutetuksi käyttäjä kaltainen kumppani tai college-ikäinen lapsi-tämä on loistava tapa saada ylimääräistä pistettä.

Mutta ennen kuin teet tämän, sinun täytyy ymmärtää, mitä valtuutettu käyttäjä on. Tämä henkilö voi käyttää luottoa tililtä, ​​mutta ei ole laillisesti velvoitettu suorittamaan maksuja ja voi tehdä muutoksia. Valtuutettu käyttäjä voidaan poistaa milloin tahansa, mutta sinun täytyy kysyä liikkeeseenlaskijan jos tämä poisto vaikuttaa bonus.

3. Käytä bonus ostoskeskuksessa, kun ostoksia verkossa

Bonus ostoskeskus on ostosportaaliin, jonka avulla voit saada alennuksia tai palkintoja oman online-ostoksia, kuten Chase Ultimate Bonukset tai Citi bonusrahaa Centre. Käyttää sitä, mene liikkeeseenlaskijan bonus Mall verkkosivuilla ja klikkaa vähittäiskauppiaan valinnan ennen kuin teet ostoksen. Sitten maksaa luottokortilla voisi saada ylimääräistä palkintoja.

4. hakeutumaan bonus palkitsee luokkiin tarvittaessa

Jos luottokorttisi on bonus palkitsee luokkia kaltainen Tutustu it® Saldonsiirto ja Chase Freedom® n 5% bonuksia-sinun täytyy valita neljännesvuosittain hyödyntää niitä. Muussa tapauksessa sinun saada vain tavallinen palkintoja, jotka ovat tyypillisesti 1%.

5. Käytä luottokorttisi Kaikki, mikä ei laskuttavat

Monet kulut voidaan laittaa päälle luottokortilla ja maksettu pois ennen eräpäivää ansaita palkintoja. Laittaa asioita, kuten kaasu, ruokaostokset, matkakulut, viihde menoja, tilauksia ja apuohjelmat luottokortti. Varmista vain maksaa se pois kuukaudessa.

Muut kulut, kuten vuokraa tai neljännesvuosittain veronmaksun, voi laukaista maksu, jos lataat ne omalla luottokortilla. Maksaa nämä sekillä tai pankin luonnos välttää aiheutuvia maksuja, joka voi olla huomattavasti enemmän kuin mikään palkintoja ansaitset.

6. Pari avokorttia

Jotkin luottokortit toimivat hyvin yhdessä maksimoida palkintoja. Jos esimerkiksi olet Chase Freedom® ja Chase Sapphire Preferred® Card kortteja, voit käyttää yhdistelmää 5% bonus luokat ja Chase Ultimate Rewards sivuston lunastavan palkintoja maksimoida pistettä. Käytä Chase Freedom® hankinnoista 5% palkintoja ja siirtää niitä pisteitä Chase Sapphire Preferred® Card lunastaa nopeudella 1,25 senttiä per piste liikkumiseen Chase Ultimate Rewards päällä. Tai jos olet taitava matka hakkerointi, voit siirtää ne pistettä kanta-asiakasohjelmaa ohjelmia saada parempia tarjouksia.

Takeaway: Jos haluat ansaita suuria palkintoja, sinun pitäisi olla vaatimusten viettää saada luottokortin n bonus ja lisää valtuutettu käyttäjä jos on lisäbonus näin. Sinun tulisi myös käyttää liikkeeseenlaskijan bonus ostoskeskuksessa, kun ostoksia verkossa, hakeutumaan bonus luokkiin, ja käyttää luottokorttia aina kun voit ilman maksua. Lopuksi kehittyneet luottokortin käyttäjiä ehkä saada täydentävät kortteja maksimoida palkintoja ansaita ja lunastus.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.