Making Money Använda utdelningstillväxt investera strategi

Home » Investing » Making Money Använda utdelningstillväxt investera strategi

En nybörjarguide till en av de äldsta och mest populära investerings Techniques

 Making Money Använda utdelningstillväxt investera strategi

Du har säkert hört talas om utdelning investera strategi – att köpa aktier i företag som betalar bra kvalitet utdelning och sitter tillbaka för att samla kontroller med posten eller genom direkt insättning på ditt courtage konto när du leva på din passiva inkomster. Visste du att det finns en särskild undergrupp av utdelning investerare som utövar något som kallas utdelning tillväxt investera strategi? Det är en unik variant på den gamla önskan att vara på den mottagande änden av en ström av pengar som kan leverera en hel del välstånd för din familj om riktigt förstått, behärskar, och avrättades.

Även om det skiljer sig från läkare, kontentan av utdelningstillväxten tillvägagångssätt tenderar att involvera en kombination av följande:

  • Att bygga en samling av stora företag som ökar sin utdelning med en hastighet som är lika med eller väsentligen överstiger inflationen varje år.
  • Hålla på positioner för lång tid, ofta flera årtionden, att dra nytta av uppskjuten skatt eftersom det tillåter mer kapital att arbeta för dig, vilket innebär fler utdelning pumpas ut för din familj.
  • Diversifiera mellan olika branscher och sektorer så att din utdelning ström inte är alltför beroende av ett enda område av ekonomin såsom olja, bank, eller gruvdrift.
  • Att se utdelningstillväxten finansieras genom högre nivåer av verkliga underliggande vinst, inte ständigt växande skulder.
  • Äga en samling av lager från olika länder så att du samlar utdelning i flera valutor för att minska beroendet av en enda regering.

Om du behöver en visuell bild av vad en god utdelningstillväxt lager ser ut, titta på schweiziska matjätten Nestle, som har ökat sin utdelning från 0,10 CHF per aktie till 2,30 CHF per aktie (från och med oktober 2017) under de senaste decennier. En investerare som aldrig köpt en enda extra andel av lager efter det första inköpet har bokstavligen hade allt större summor pengar skänkte honom från hans andel av kaffe, te, choklad, djupfrysta pizzor, glass, välling, spannmål, mousserande vatten och kattmat som säljs i nästan varje land på jorden.

Det är en vacker syn att skåda. Det är en av anledningarna jag är nästan alltid en nettoköpare av Nestle och fullt förväntar, frånvarande oförutsedda omständigheter, att min man och jag en dag kommer att lämna just dessa aktier till våra barns barn i en fond som förbjuder försäljningen.

Låt oss ta en stund för att diskutera några av de mer intressanta aspekter utdelningstillväxt investerare anställa.

Att gå för den största ström av Net Present Value Utdelning

Tänk dig att du har ett val mellan att köpa två olika lager. Vilket skulle du föredra för din egen investeringsportfölj?

  • Stock A har en direktavkastning på 3,00%. Styrelsen har historiskt ökade utdelningen med 5% per år och utdelningsgraden för närvarande uppgår till 60%.
  • Lager B har en utdelning på 0,50%. Företaget växer snabbt till den grad att 20% + hoppar i utspädning har inte varit ovanligt under de senaste fem åren. Utdelningen är nästan alltid ökar i enlighet därmed. Beståndet har för närvarande en utdelningsandel på 10%.

Om du följer utdelningstillväxt investera strategi, du kommer förmodligen att välja lager B, allt annat lika. Det kan verka kontraproduktivt intuitivt, men du kommer att hamna inlösning större samlade kontroller utdelning genom att äga den än kommer du Stock A, förutsatt att tillväxten kan upprätthållas under en tillräckligt lång sträcka av tid.

 Som resultat klättra, och utdelningen höjs tillsammans vinst, din avkastning-on kostnad börjar gå om långsammare växande företag. Det kommer en punkt där kärnverksamheten når sin fulla potential och en stor del av överskottet varje år kan inte intelligent återinvesteras. När det ögonblicket kommer, kommer en aktieägarvänlig hantering tillbaka den överskjutande pengar till ägarna genom att vrida på tapparna och sjöfart medlen ut genom dörren i form av utdelning eller aktie återköp.

Historiskt företag såsom McDonalds och Wal-Mart ger utmärkta fallstudier. Under de första åren, då dessa företag marscherade över hela USA (och senare, världen), de utdelningar inte var mycket hög. Dock hade du köpte beståndet, skulle du faktiskt har att samla en ganska fet direktavkastning på kostnadsbasen inom 5-8 år beroende på perioden.

Om du vill öppnade tidningen tillbaka på 1970-talet eller 1980-talet, kontroll enbart aktiekurser, skulle du ha missat denna viktiga sanning, aldrig köpa antingen fast eftersom de var ständigt i avkastning (vid första anblicken) långsammare växande blue chip lager.

Tillväxten är ett tecken på en sund Operating Environment (och ett mått på säkerhet)

Vilken situation gör att du kan sova bättre på natten: att äga ett företag som kan betala dig en mindre utdelning idag men njuter högre försäljning och vinst varje år eller ett företag som betalar du en stor utdelning i dag och ser en långsam, kanske betydande , nedgång i sin kärnverksamhet? Om du känner att det finns en viss grad av ytterligare skydd i den framgångsrika företag, kanske du vill överväga detta investera strategi.

Det finns en viss visdom i detta synsätt. I USA i synnerhet, är det osannolikt att höja utdelningen om de tror att de kommer att behöva vända och skär den styrelsen. Således en höjd utdelning ränta på ett per aktie grund utgör ofta en förtroendeomröstning från de människor som har någon av de närmaste tillgång till resultat- och balansräkning. Det är inte idiotsäker – även framgångsrika män och kvinnor som är kvalificerade nog att bli vald till ett så prestigefyllt läge är inte immuna mot självbedrägeri när dess passar deras eget intresse – men det är en anständig indikator oftare än inte.

En fri, Soft-Form Synthetic dynamiskt stopp utan att behöva sälja dina aktier

En avslutande stop order är en typ av transaktion du kan ingå i din mäklarfirma som är utformad för att låsa in vinster som en aktie uppskattar. När aktiekursen rör sig högre, justerar den bakre stop order sig så att om aktiekursen faller antingen ett visst belopp eller en viss procent, dina aktier likvideras. Som jag förklarade:

Tänk dig att du köpte 500 aktier i Hershey på $ 50 per aktie. Det nuvarande priset är $ 57. Du vill låsa in minst $ 5 i per aktie vinst du har gjort, men vill fortsätta att hålla lager, i hopp om att dra nytta av ytterligare höjningar. För att uppfylla ditt mål, kan du placera en släpande stop order med ett stopp värde av $ 2 per aktie.

I praktiken, här är vad som händer: Din beställning kommer att sitta på din mäklare böcker och automatiskt justera uppåt som priset på Hershey stamaktier ökar. Vid tidpunkten din avslutande stop order placerades, din mäklare vet att sälja HSY om priset faller under $ 55 ($ 57 aktuella marknadspriset – $ 2 avslutande stop loss = 55 $ försäljningspriset).

Föreställ Hershey ökar stadigt till $ 62 per aktie. Nu har din avslutande stop order automatiskt hållit jämna steg och kommer att konvertera till en marknadsorder på en $ 60 försäljningspriset ($ 62 aktuella aktiekursen – $ 2 avslutande stoppvärdet = $ 60 per aktie försäljningspriset). Detta bör ge en reavinst på $ 10 per aktie om det inte finns någon form av störning händelse eller plötslig nedgång i budgivning (t ex en aktie kan gå direkt från $ 62 per aktie till $ 40 per aktie utan att någonsin korsa $ 60 under de rätta omständigheterna, ett faktum förlorat på många nya investerare).

Utdelning bestånd har en unik fördel i att direktavkastningen skapar ett mjukt golv under aktierna. Även om det inte är så absolut som en avslutande stopp, så länge utdelningen anses säkert – det vill säga det finns lite att ingen chans styrelsen kommer att behöva skära eller minska den – det finns en punkt där direktavkastningen blir så lockande i förhållande till vad som kan tjänas på bankmedel, penningmarknaden, eller obligationer, att investerare tenderar att komma in på marknaden och dra nytta av de lukrativa utbetalningar, stoppa nedgången. Till exempel, om du var en energianalytiker och du visste oddsen för en oljejätten skär sin utdelning var mycket, mycket låg, men beståndet hålls som faller till den punkt utdelningen ger 8% i en värld av nära 0% ränta är det mycket osannolikt att du, och människor som du, kommer att luta sig tillbaka och låta aktierna falla till den punkt att de skulle vara ger 20%. Långt innan den punkten är nådd, dig, dina kunder, din arbetsgivare, din familj och alla runt omkring dig som förstår ekonomi kommer att nå för checkhäfte och börja köpa.

Behålla mer av din passiv inkomst eftersom det kan leda till lägre skatter

Trots den senaste tidens utdelning skattehöjningar har drabbat vissa inkomst investerare hårt, höja den övre effektiva utdelning skattesats på federal nivå från 15% till 23,8%, passiva inkomster som genereras från utdelning tillväxtaktier resulterar i betydligt mer pengar vistas i fickan än många jämförbara placeringstillgångar. Detta gäller särskilt när en vanlig ränta miljö där priser på sparprodukter är attraktiva; t.ex. jämföra den historiska inkomsten för varje $ 1 i intäkter från utdelning tillväxtaktier till $ 1 i intäkter från företagsobligationer, bankcertifikat, penningmarknads konton, penningmarknadsfonder, sparkonton, kontroll konton, resultat efter skatt från att sälja guld, silver , andra råvaror eller samlarobjekt, pension, etc.

Lika viktigt är att aktier i lager hölls i vanliga, skattepliktiga värdepappersdepåer har ett steg upp kostnadsbas när du dör och lämnar dem till dina arvingar. Det innebär att om du köpt $ 10.000 värde av Starbucks vid dess börsintroduktion och såg det gå till $ 750.000 +, när du passerar bort, inte bara dina barn kommer att få arvsskatt fria (förutsatt att du är under fastighetsskatt gränser), den federala och statliga myndigheter ger dem möjlighet att låtsas som om de betalade $ 750.000 för det. Det innebär att om de sålde den för $ 750.000 i dag, skulle de är skyldiga inga kapitalvinstskatt.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.