Making Tough valintoja Student Velka

Home » Uncategorized » Making Tough valintoja Student Velka

Miksi se on niin korkea ja se voi ohjata?

Making Tough valintoja Student Velka

Opiskelija velka on kuuma aihe näinä päivinä. Presidentti Obama teki uutisia puhua siitä, presidenttiehdokkaita sisällyttää sen omaan ”kanto matkat” ja toimittaja äskettäin kaapattu huomiota, kun hän kirjoitti, että hän tarkoituksellisesti maksuhäiriö hänen opintolainoja . Nämä jaksot tuottavat media ”Buzz”, mutta ne eivät todellakaan saada alas syitä velan, ja puhua siitä, mitä voidaan tehdä sen hallintaan.

Tuoreet tilastot osoittavat, että kollegio luokan 2015 valmistui keskimäärin velkaa $ 35000.

Tarkoittaako tämä kuulostaa liian paljon velkaa hankkia osaamista, jota voidaan käyttää aikana eliniän? Ehkä se ei näyttäisi olevan ylitsepääsemättömiä määrä jollekulle, joka juuri valmistunut, ja ei ole vielä laskeutunut hyvin palkattuja työpaikkoja tai löydetty pitkäaikainen ura. Toisaalta Tosin keskihinta uuden auton on noin $ 33000. Monet ihmiset onneksi ottaa että velan korkeammat korot, joiden takaisinmaksuaika olisi lyhyempi, ostoksesta, joka heikentää arvo ajan mittaan.

Se voi myös olla informatiivinen nähdä, mihin tämä velka on rakentaa. Jotkut tunnetuimmista yliopistoista, joissa on korkeammat kustannukset saattavat olla myös suurempi lahja varat joiden avulla ne voivat olla antelias niiden taloudellista tukea. Paljon velan keräsi opiskelijat, jotka maksavat mojova kulut osallistumaan yksityinen voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, kuten University of Phoenix ja DeVry University, eikä voittoa tai valtion tukemien laitokset.

Mitä vanhemmat voivat ja niiden opiskelijat tekevät hallita omaa velkaantumista? Vastaus saattaa edellyttää joitakin vaikeita valintoja:

  • Tallentaa enemmän rahaa aikaisemmin : Perheet, joita ei säästänyt rahaa säännöllisesti laittaa kohti college kulut ovat takana kahdeksan palloa alusta alkaen. Rahaa lainattu opiskelijoille päästä college kertyy korkoa neljä vuotta. Säästö olisi aloitettava heti lapsen synnyttyä ja jatkaa asti läpi college vuotta. Budjetin määrän kumoamista kuukausittain, aivan kuten teet joka toinen kotitalous kustannuksella.
  • On selkeät rahaa odotukset : Liian usein vanhemmat eivät kommunikoi lastensa rahasta odotuksia. Mukana lapsesi nuori kuin hän pystyy ymmärtämään rahaa, jotta voit työskennellä kohti maalia perheenä. Kouluttaa lapsesi usein luotto ja budjetoinnin, sekä miten paljon kollegion kustannuksista hän odotetaan maksamaan.
  • Mieti college huolella : Valitse college jossa saat eniten ”bang for your buck.” Get kova numeroita, kuinka monta saapuvan Fuksit valmistua neljässä vuodessa, montako työllistyä, ja mitä heidän alkupalkkoja ovat. Paras college on se, joka antaa lapselle taitoja hän tarvitsee tulla menestys.
  • Minimoi velka : älä lainaa enimmäismäärä käytettävissä. Sinulta houkutusta käyttää rahaa vain koska se on olemassa. Katso tarkkaan college kustannuksia, kehittää budjetin lapsesi kanssa, ja vain lainata mitä tarvitaan. Sama pätee luottokortti velka. Vain antaa lapsellesi prepaid-luotto- tai maksukortteja, jotka olet täynnä tietty määrä rahaa tarvitaan täyttämään sovitun budjetin.
  • Lisätietoja takaisinmaksun vaihtoehtojen : Monet opintolainan takaisinmaksu vaihtoehtoja, kuten lykkäyksestä kärsivällisyyttä lainan vakauttaminen tai tuloihin perustuvat suunnitelmat ovat käytettävissä. Valita joka järkevintä oman yksilöllinen tilanne.

Menossa College on oppimista tehdä päätöksiä. Aloita nyt oppia tekemään enemmän valistuneita päätöksiä opintolainoja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.