Măriți-vă publicul blog și face bani pe blog

Home » Online Business » Măriți-vă publicul blog și face bani pe blog

 Măriți-vă publicul blog și face bani pe blog

Oamenii care se bucură de scris sunt acum în măsură să transforme această pasiune în dolari rapid, datorită internetului. Mai precis, joc de schimbare de inovare este cunoscut sub numele de blogging-ul.

Din fericire, blogging-ul nu are nevoie de mult tehnice deosebite, dacă este cazul. Dacă sunteți capabil de a pune în jos copie inspirat, dreptul de a alege platforma de blogging, și cules de tactici de marketing dreapta, tu poti face bani.

Curios despre cum se face? Să ne uităm la cinci moduri în care puteți construi publicul și să facă bani blogging.

1. Construiți-vă publicul blog

Folosiți strategiile preferate și cele mai eficiente de marketing pentru a aduce oameni pe blog. Construirea unui public nu este o urmărire banal, așa că nu ezita să învețe în mod corespunzător tehnicile de marketing si publicitate online, dacă sunteți doar la început.

Începeți cu ceva simplu, cum ar fi utilizarea link-uri către blog-ul dvs. de pe platforme de social media precum Facebook, Twitter și LinkedIn. Mai departe spre alte opțiuni, cum ar fi marketing video (YouTube), e-mail marketing, și de căutare tehnici de optimizare a motorului crește audiența.

2. Pentru a permite vizitatorilor să cumpere sau Doneaza

Dacă scrie despre subiecte specifice (de exemplu, grădinărit, câine de formare, golf) care se pretează cu ușurință pentru a face achiziții online, ia în considerare crearea unui cont de comerciant PayPal sau echivalent. În acest fel, cititorii motivați pot arăta aprecierea imediată pentru sfatul dumneavoastră și veți câștiga bani din produse originale sau afiliat (a se vedea mai jos).

Pe de altă parte, dacă se tem de vânzare și de marketing pentru profit, de ce nu lăsa o imagine ceașcă de cafea pentru a colecta donații pentru informațiile dvs. excelente și perspective genial? Nu vei câștiga cât mai mulți bani de marketing afiliat sau reclame contextuale, dar numărul de donații vă poate da o idee despre potențialul de câștig.

3. A face bani cu Affiliate Marketing

Marketingul afiliat este greu atunci când trebuie să-și alunge după clienți noi unul la un moment dat. Cu toate acestea, cu un blog, puteți plasa strategic produse de mare în fața unui public loial, care sunt susceptibile să știe, la fel ca și încredere în tine.

Indiferent dacă alegeți un produs de la Clickbank sau companii individuale, a se asigura că aceste elemente sunt de înaltă calitate și sunt aliniate cu valorile dumneavoastră și cele ale publicului. Verificați regulile pentru a castiga comisioane (de exemplu, link-ul mai întâi față de achizițiile de ultima legătură, cerințele complete de prezentare, etc.) pentru a se asigura că sunt răsplătiți în mod corespunzător de către fiecare program.

4. Face bani pe blog cu contextuală Publicitate

Reclamele contextuale vă oferă o modalitate de a valorifica conținutul excelent prin afișarea de anunțuri relevante care cititorii le – ar putea interesa. Dacă fac clic, veți câștiga o mică taxă (comision) drept compensație pentru găzduirea anunțului. Taxele mici , care se adaugă de – a lungul timpului …

Serviciul face în mod eficient toate lucrările , după ce setați parametrii: numărul de anunțuri, dimensiunea, plasarea pe blog – ul dvs. etc Selecția dvs. de cuvinte cheie va determina calitatea anunțurilor ce apar, și , prin urmare suma de bani pe care le face.

5. Conținutul original este rege

Efectuarea de bani de la blog-uri este mare, și un număr de oameni sunt capabili de a câștiga un venit full-time de la ea. Mai presus de toate, deși, blog-ul dvs. este destinat pentru furnizarea de informații semnificative pentru cititori, astfel încât să mențină integritatea pe măsură ce crește dvs. de venit.

Acest lucru înseamnă lipirea la conținutul original, inclusiv recenzii de produse de elemente pe care le-ați utilizat de fapt și vă poate recomanda din toată inima. Cei fiind spuse, folosesc toate tehnicile creative și etice pentru a atrage atenția asupra ofertele cele mai bune (de exemplu, link-uri încorporate produsului în text și / sau imagini).

Concluzie

Efectuarea de bani de la blogging-ul poate cuprinde diferite niveluri de compensații financiare, variind de la o schimbare de cafea pe săptămână la o afacere full-time on-line. Oricare ar fi obiectivele de venit sunt, ele sunt realizabile cu un pic de lucru, ceva noroc, și dorința de a crește audiența dvs. de lectură vizate cu tehnici de marketing încercate și testate.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.