Megtanulják, hogyan legyünk gazdagok – igazságok, hogy segítenek abban You

Home » Finance » Megtanulják, hogyan legyünk gazdagok – igazságok, hogy segítenek abban You

Megtanulják, hogyan legyünk gazdagok - igazságok, hogy segítenek abban You

Épület vagyon lehet az egyik legizgalmasabb és jövedelmező vállalkozások egy ember életében. Eltekintve biztosít kényelmesebb napról napra tapasztalattal, jelentős nettó értéke csökkenti a stresszt és a szorongást, mert fölöslegessé teszi aggódni ételt az asztalra, vagy hogy képes fizetni a számlákat. Bizonyos, hogy önmagában is elég motivációt kezdeni a pénzügyi útra. Másoknak ez több, mint egy játék; A szenvedély kezdődik, amikor megkapják az első osztalék csekket a készlet a hozzá tartozó kamat betét a kémiai kötés szerezték, vagy kiadó csekket a bérlő él saját tulajdon.

Bár a több ezer cikket írtam az évek igazodó segít megtanulni, hogyan kell meggazdagodott akartam összpontosítani filozófiai szempontból a feladat megosztásával veletek öt igazságokat, amelyek segíthetnek jobban megérteni a természet a kihívás ha szembe mint te meg a feladatot felhalmozódó többlet tőke.

Változtatni az gondol pénz

A lakosság egy szerelmi / gyűlölet kapcsolat le. Néhány neheztel azok, akik pénzt, miközben egyidejűleg reményében magukat. Mégis, hiányzik néhány meglehetősen sajátos kivétel, egy virágzó és szabad társadalomban az oka a legtöbb ember soha nem halmozódik jelentős fészek tojás van, mert nem értik a természet pénz vagy hogyan működik. Ez részben az egyik oka, hogy a gyerekek és az unokák a gazdagok egy úgynevezett „üveg padló” alattuk.

Ezek tehetséges tudást és hálózatokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobb hosszú távú döntéseket anélkül, hogy észrevennénk. Egy érdekes példa erre a területén viselkedési közgazdaságtan, és magában foglalja az első generációs diplomás felhalmozódó alacsonyabb nettó értéke minden egyes dollár fizetést bevétel miatt nem ismerve az alapvető fogalmak, mint például, hogyan kell kihasználni a 401 (k) megfelelő.

A nagyobb elsődleges az, hogy a tőke, mint egy ember, egy élő dolog. Amikor felébredsz reggel, és menj dolgozni, akkor eladja a terméket – magad (vagy még pontosabban, a munka). Amikor rájössz, hogy minden reggel az eszközök felébred, és ugyanazon a potenciálon dolgozni, mint te, akkor kinyit egy erős kulcs az életedben. Minden dollár menteni, mint egy alkalmazott. Az elmúlt idők folyamán, a cél az, hogy az alkalmazottak keményen dolgozik, és végül, akkor elég pénzt felvenni több munkavállaló (készpénz).

Ha lesz igazán sikeres, akkor már nem kell eladni a saját munkaerő, de élnek a munkaerő a vagyon. A saját életét, az egész karrierem már épül az ágyból reggel, és megpróbál létrehozni vagy megszerzésére pénztermelő eszközök, amelyek az egyre több pénzt nekem átcsoportosítását más beruházásokat.

Fejleszteni annak megértését, a Power kis mennyiségű

A legnagyobb hiba a legtöbb ember teszi, amikor megpróbálják kitalálni, hogyan lehet gazdag, hogy azt hiszik, hogy meg kell kezdeni egy egész Napoleon-szerű hadsereg rendelkezésére álló alapokra. Ők szenvednek a „nem elég” mentalitás; nevezetesen, hogy ha nem így $ 1,000 vagy 5,000 $ beruházás egy időben, akkor soha nem lesz gazdag. Amit ezek az emberek nem veszik észre, hogy egész hadsereget építettek egy katona egy időben; ezért is van a pénzügyi arzenál.

Egy családtag az enyém Ismertem egy nőt, aki dolgozott egy mosogatógép, és tette pénztárcák ki használt folyékony mosószer palackok. Ez a nő a befektetett és a mentett mindent kellett annak ellenére, hogy soha nem, hogy több, mint néhány dollárt egy időben. Most portfólióját érdemes millió és millió dollárt, amelyek épült, kis befektetéssel. Én nem állítom, hogy akkor lesz takarékos, de a tanulság még mindig értékes egyet. Ez tanulság: Ne vesd napján kezdetekben!

Az egyes dollár mentése, vásárol Yourself Freedom

Ha fel a fenti értelemben, látja, hogy a kiadások 20 $ itt 40 $ van, hogy egy hatalmas különbség a hosszú távon. Tekintettel arra, hogy a pénz megvan az a képessége, hogy a munka a helyet, a több is foglalkoztat, a gyorsabb és nagyobb van esély arra, hogy nő. Együtt több pénz jön több szabadságot – a szabadságot, hogy otthon maradnak a gyerekekkel, a szabadságot, hogy visszavonul, és járja a világot, vagy a szabad lépjen ki a munkát. Ha bármilyen bevételi forrást, akkor lehet, hogy elkezd épület vagyon ma.

Lehet, hogy csak $ 5 vagy $ 10 egy időben, de minden ilyen beruházás egy kő az alapja a pénzügyi szabadságot.

Ön felelős hol van a Your Life

Évekkel ezelőtt, egy barátom azt mondta, hogy nem akar befektetni a készletek, mert „nem akarta, hogy tíz évet várni, hogy gazdag …” szívesebben élvezni a pénzét most. Az ostobaság az ilyen típusú gondolkodás, hogy az esély, akkor lesz életben tíz év alatt. A kérdés az, hogy vagy nem lesz jobb, ha megérkeznek. Hol van most a teljes összegét a döntések tettek a múltban. Miért nem a terepet az élet a jövőben most?

Ezek nem üres szavak jó érzést vagy admonishments. Megyek, hogy ismételje meg újra: Hol van most a teljes összegét a döntések tettek a múltban. Az életed tükrözi, hogyan tölti az idejét, és pénzét. E két bemenet a sorsát.

Tekintsük Egyre Tulajdonos dolgok érted, mint egy első lépés Building Wealth

Az egyik nagy szellemi és érzelmi okozója az emberek úgy tűnik, hogy amikor nincsenek kitéve a gazdagság vagy a jómódú családok teszi a kapcsolatot a termelési eszközöket és azok mindennapi életben. Nem értik, egy zsigeri szinten, hogy ha a saját részvények a társaság, mint a Diageo, minden alkalommal, amikor valaki vesz egy pohár Johnnie Walker vagy a Captain Morgan, egy részét, hogy a pénz teszi az utat vissza a vállalati kasszából a végső szétosztását formájában osztalékot.

Nem igazán értem, hogy ha állni a kapun kívül Disneylandben, és nézni az embereket sétálni a parkban, ha a saját The Walt Disney Company, ők élvezik a részüket a nyereséget generált azok a vendégek.

Gazdag férfiak és nők egy szokással aránytalan jövedelem százalékában megszerzésére termelő vagyon okozó barátok, családtagok, kollégák, és polgártársaink, hogy folyamatosan lapáttal pénzt a zsebükbe. Vegyük például ezt olvasod, hogy már valószínűleg soha nem találkoztunk. Mégis, ha valaha is evett egy Hershey bárjában vagy Reese csésze mogyoróvaj, amit közvetve küldött valódi pénzt. Ha valaha vett egy korty a Coca-Cola vagy megették a Big Mac, amit közvetve küldött valódi pénzt.

Ha valaha is kivették a diákhitel vagy kölcsön pénzt, hogy vesz egy házat a bank, mint Wells Fargo, amit közvetve küldött valódi pénzt. Ha valaha is rendelt egy csésze kávét a Starbucks, amit közvetve küldött valódi pénzt. Ha valaha is vásárolt Colgate fogkrém vagy használt Listerine szájvíz elemelt egy Visa vagy MasterCard vagy töltött fel autóját benzinnel egy Exxon Mobil állomás, amit közvetve küldött valódi pénzt. Nem voltam tehetséges azok tulajdoni hányada. Nem örökli azokat tulajdoni hányada.

Kezdtem semmit, és hozott egy döntést, hogy a legmagasabb, és az első, pénzügyi prioritást az volt, hogy tulajdonjogot szerezzenek a termelési eszközök az élet korai szakaszában. Ez volt a kérdés prioritásokat. Tiszteletben tartja minden egyes dollár, hogy folyt a kezem, és hogy egy tudatos, tájékozott döntést arról, hogyan akartam tenni, hogy működjön, a csodát összetételéhez tette a nehéz.

Ha ezt megérted, akkor érthető, hogy a társadalmak, mint az Egyesült Államokban, ahol a trend több évszázada volt alacsonyabb és alacsonyabb a milliomosok és milliárdosok tesznek fel az első generációs, saját készítésű gazdag, épület vagyon gyakran a mellékterméke viselkedési minták, amelyek elősegíti az épület le. Ez az alapvető matematikai. Megismételni a viselkedés és a nettó vagyon felhalmozódik.

A InvestoGuru nem nyújt adó-, befektetési, vagy a pénzügyi szolgáltatások és a tanácsadás. Az információ kerül benyújtásra figyelmen kívül hagyva a befektetési céljait, a kockázati tolerancia, vagy pénzügyi helyzetére sem adott befektető, és esetleg nem minden befektető számára alkalmas. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményeket. Befektetés kockázatos, beleértve a lehetséges veszteség fő.

# 6: Tanulmányi és Csodálja siker és azok, akik elérték azt … Aztán Emulate Ez

Egy nagyon bölcs befektető egyszer azt mondta, hogy vegye a vonások imádod, és nem szeretik a legjobban a hősök, akkor mindent megtesz a hatalom, hogy fejlesszék a vonások tetszik, és elutasítja a azokat, amelyeket nem. Mould magát, aki szeretne lenni. Megtudja, hogy a beruházó magát először, a pénz elkezd folyni az életedbe. A siker és a gazdagság nemzette a siker és a jólét. Meg kell vásárolni az utat, hogy a ciklus, és erre építve a hadsereg egy katona egy időben, és üzembe a pénzt a munka az Ön számára.

# 7: Ismerd fel, hogy több pénzt nem a válasz

Több pénz nem fogja megoldani a problémát. A pénz egy nagyító; fel fogja gyorsítani és megvilágítják a valódi szokásait. Ha nem képes kezelni a munkát fizet $ 18.000 egy évben, a lehető legrosszabb dolog, ami történhet veled van, hogy pénzt keres hat számjegyű. Úgy elpusztítani. Találkoztam túl sok ember keresett $ 100,000 évente, akik élnek a fizetést a fizetést, és nem értik, miért történik. A probléma nem a mérete a csekkfüzet ez a mód, ahogy tanították, hogy a pénzzel.

# 8: Ha a szüleid gazdag, ne csináld, amit csináltak

A meghatározás az őrület csinál ugyanaz a dolog újra és újra, és várta a más eredményre. Ha a szülők nem élet az élet élni akar, akkor ne tedd, amit ők! Meg kell elszakadni a mentalitás az előző generációk, ha azt akarjuk, hogy az új életstílust, mint ők.

Ahhoz, hogy a pénzügyi szabadságot és a siker, hogy a család lehet, hogy nem kellett volna, akkor két dolgot. Először is, hogy a szilárd elkötelezettség, hogy az adósság. Másodszor teszik megtakarítás és befektetés a legnagyobb pénzügyi prioritást az életben; Egy technika fizetni magát először.

Vásárlási tőke elengedhetetlen az anyagi siker, mint az egyén, hogy szükségük van a pénzbevétel vagy vágy hosszú távú felértékelődése raktáron értéket. Sehol máshol nem lehet a pénzt csinálni, mint sok neked, hogy mikor használod, hogy fektessenek be a vállalkozás, amely a csodálatos hosszú távú kilátások.

# 9: Do not Worry

Az élet csodája, hogy ez nem számít annyira, hogy hol van, nem mindegy, hogy hová megy. Miután elvégezte a választás, hogy átvegye az irányítást vissza életed kiépítése a nettó vagyon, nem adnak egy második gondolat, hogy a „mi lenne, ha”. Minden pillanat, hogy megy, akkor egyre közelebb és közelebb a végső cél – ellenőrzés és a szabadság.

Minden dollár, amely átmegy a kezét egy mag, amely a pénzügyi jövőben. Biztos lehet benne, ha szorgalmas és felelősségteljes, pénzügyi jólét egy elkerülhetetlenségét. Eljön a nap, amikor, hogy az utolsó fizetés az autó, a ház, vagy bármi mást is, amivel tartozol. Addig élvezze a folyamatot.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.