Mennyi Nyugdíj megtakarítási Ha az most?

Home » Retirement » Mennyi Nyugdíj megtakarítási Ha az most?

Legyen óvatos, ha összehasonlítjuk Megtakarítás a nyugdíj-előtakarékosság benchmarkok

Mennyi Nyugdíj megtakarítási Ha az most?

„Mennyit kell menteni a nyugdíjba?”

Ez az egyik legnagyobb kihívást jelentő kérdéseket, mert a válasz mindig – „ Attól függ!

Egy „attól függ” választ bosszantó lehet, ha valaki keres egy bűvös szám, hogy segítsen nekik eldönteni, hogy a helyes úton. Már van egy óriási bizonytalanság övezi az egész öregségi tervezési folyamat kezdődik. Általában az emberek hosszabb ideig élnek, az egészségügyi ellátás költségei emelkednek, a nyugdíjak eltűnőben vannak, és egy felhő kétség övezi milyen társadalombiztosítási fog kinézni évtizeden belül.

De a személyes nyugdíjbiztosítás azt jelentette, hogy személyes. Annak meghatározása, hogy milyen hosszú ideig tervezi, hogy él, vagy ha mész, hogy a projekt rövid a várható élettartam miatt komoly egészségügyi problémák drasztikusan megváltoztathatja a jövőben nyugdíjba igényeinek. Belépő a nyugdíjas évekre, vagy anélkül jelzálog vagy a fogyasztói tartozás is befolyásolja a nyugdíj jövedelem igényeinek. Az alapötlet az, hogy életmóddal, jó úton haladnak annak meghatározásában, hogyan kell létrehozni a legpontosabb becslést a jövőbeli jövedelem igényeit és szükségleteit. Mivel az összes egyedi változók és a bizonytalanság, hogy milyen mértékben valakinek meg kell menteni, hogy magas a siker valószínűsége, hogy van értelme, hogy néhány általános iránymutatást körül, hogy nyomon tudjuk követni a haladást.

Nyugdíj megtakarítás többszöröse jövedelem

Egy ökölszabály nyugdíj megtakarítás alapján tényezőket, amelyek kapcsolódnak a jövedelem. Ezzel a megközelítéssel megtakarítási célok alapján létrehozott többszöröse jövedelem hogy segítsen az embereknek nyomon követni a fejlődést az egész felhalmozási szakaszban a szakmai élet.

Fidelity azonosította öregségi megtakarítási referenciaértékek különböző korú az út mentén a nyugdíjkorhatárt.

Például ahhoz, hogy visszavonul az azonos kényelmes életmódot Fidelity azt javasolja, hogy valakinek van 10x az éves fizetése mentette kor 67. Ők is egy idővonal néhány hasznos viszonyítási használni annak érdekében, hogy az ajánlott mennyiségű megtakarítás szükséges nyugdíjba nyomon követni:

  • 30: Van egyenértékű 1x a fizetését mentett
  • 35 : Már 2x fizetését mentett
  • 40: Már 3x fizetését mentett
  • 45: Már 4x a fizetést mentett
  • 50 : Már 6x fizetését mentett
  • 55: Van 7x a fizetést mentett
  • 60: Van 8x fizetését mentett
  • 67: Van 10x fizetését mentett

Ne feledje, hogy a megtakarítási szempontok a Fidelity állítható alapján, ha szeretne visszavonulni, és a várható élet szükségleteivel alatt nyugdíjba. Például egy 45 éves tervezés nyugdíjba 67 éves korában, az átlagos életmód lenne a cél megtakarítást 4x (alkalommal) fizetés félre a nyugdíjra. Kiigazítása azonban a nyugdíjkorhatár 65 hasonló forgatókönyv dudorok a megtakarítási tényező akár 6x (alkalommal) fizetést. Akkor nézd meg a nyugdíj-megtakarítások tényezők alapján az aktuális kor, ha azt szeretné, hogy visszavonul, és a kívánt életmód rovására igényeinek ezzel linket .

Fontos iránymutatások a nyugdíj előrejelzések

A hagyományos bölcsesség azt mondja, hogy akkor ki kell cserélni körülbelül 70 és 90 százaléka a jelenlegi nyugdíjjövedelmet fenntartani a azonos életmód közben nyugdíjba. Egy másik gyakran használt szabály a nyugdíjas tervezési beállítások gyakran nevezik „A 4% -os szabály”. Ez arra utal, hogy az általános feltételezés, hogy akkor egy 4% kivonását a nyugdíj-megtakarítások egyenlege évente, és megnöveli az inflációval évente .

Ezért, ha van 1 millió $ a nyugdíjas számlák, akkor képes lesz tölteni $ 40,000 az első évben. Ez lényegében azt jelenti, hogy minden 1000 $ havonta szeretné tölteni a nyugdíjas, akkor kell kb 300.000 $ értékű nyugdíj-előtakarékosság.

Érv a használata Vigyázat a jövedelem alapú megtakarítási iránymutatás

Fontos felismerni ezeket a megtakarításokat referenciaértékek egyszerűen mérföldköveket és működnek, mint egyfajta mozgó célpont. Néhány évvel ezelőtt, az úgynevezett mágikus szám iránymutatás volt 8x fizetés kor 67. A legjobb módja annak meghatározására, hogy a megtakarítás elég a nyugdíj, hogy fut egy részletesebb öregségi számológépet, és hozzon létre egy költségvetési tervet a nyugdíj alapját reális életmód rovására igényeinek. Ez lehetővé teszi, hogy vizsgálja felül a teljes pénzügyi képet, és magában foglalja a személyre szabott szociális biztonsági becslések a lehetséges felhasználása a saját otthonában, a kívánt jövedelem tartományok a célok alapján, és egyéb bevételi források, mint például az öröklés, a részmunkaidős munka, vagy bérleti díj .

A sikeres nyugdíjazási terv többet igényel, mint egy kaptafára minden megközelítés. Általános irányelvek, mint Fidelity megtakarítási tényező ad elfogadható kiindulási pont, hogy meghatározzuk, ha a jobb pályán az nyugdíjmegtakarításainak. Sok ember számára a megtakarítások tényezőket fog szolgálni, mint egy egészséges ébresztőt. Mások szerint ez a megközelítés túlságosan sok feltételezéseket az Ön és hiányzik a személyre szabott megközelítés. A jobb megközelítés, hogy elindítunk egy nyugdíjazás számológépek alapján inkább személyre szabott célokat, hogy ha követi felé biztonságos öregségi, vagy sem.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.