Mennyibe hosszú távú gondozási biztosítás költsége és mikor megvenni

Home » Insurance » Mennyibe hosszú távú gondozási biztosítás költsége és mikor megvenni

Függetlenül attól, hogy az életkor, akkor tekintse át a hosszú távú ellátás költségeinek most

Mennyibe hosszú távú gondozási biztosítás költsége és mikor megvenni

Szerint a US Department of Health and Human Services, a mai átlagos 65 éves van egy 70 százalék az esélye, hogy szüksége valamilyen hosszú távú gondozás, mivel korban. Arról is beszámolnak, hogy bár egyharmada a mai 65 évesek nem mindig igényelnek a hosszú távú gondozást vagy segítséget élő, hogy ötből egy szüksége lesz rá több mint öt éve , ez 20 százalék.

Ha ezt az információt, a kifizető az öt éven életvitel, illetve a hosszú távú gondozási szolgáltatások vagy a ház is rendkívül drága.

Még egy statisztika, ami meglepő:

8 százaléka az emberek között 40 és 50 éves, a fogyatékosság, ami szükséges hosszú távú gondozási szolgáltatások

Egy olyan időszakban, amikor sok aligha az öregségi tőkefedezeti, megéri, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket a hosszú távú gondozás és milyen költségekkel jár egy hosszú távú gondozási biztosítás terv, függetlenül a kortól. Miután a tények pénzt takarít meg Önnek a hosszú távú, és segít felér egy pénzügyi tervet időjárás nehéz időkben.

Miért kap a hosszú távú gondozási biztosítás? Valóban szükség van ez?

Senki sem tudja, akkor szükség van a hosszú távú gondozási biztosítás, ugyanúgy, akkor nem tudom, hogy szüksége lesz a lakásbiztosítás a lopás vagy tüzet okozhat. Azonban a statisztikák azt mutatják, hogy az öregedő népesség egy ki minden maroknyi ember kell valamiféle hosszú távú ellátás, így a kérdés inkább az, hogy engedheti meg magának a saját hosszú távú ellátás, ha a helyzet áll elő, illetve, hogy hajlandó Ön azt a kockázatot?

Vajon a kormány fizet a hosszú távú ellátás?

Egyesek úgy vélik, hogy nem kell aggódnia, a hosszú távú ellátást, mert a kormány fizetni ezekért a szolgáltatásokért. Ez egy félreértés.

A kormány csak akkor fizet a hosszú távú gondozás különleges körülmények között, és a lefedettség korlátozott meghatározott kritériumok alapján és helyzetekben.

Például Medicare fizethet a hosszú távú gondozás legfeljebb 100 nap a szakképzett szolgáltatásokat vagy rehabilitációs ellátást egy idősek otthonában. Ez nagyon korlátozott, és statisztikailag átlagos lefedett marad, az Medicare 22 nap . Medicaid nem nyújt fedezetet, de ahhoz, hogy jogosult Medicaid, akkor esik egy bizonyos alacsony jövedelmi szint. Egyes populációk, lehet némi fedezetet azoknak, akik jogosultak az  idősebb amerikaiak törvény  vagy a meghatározott kritériumok  Department of Veterans Affairs . Más, mint a programok, mint ezek, amelyek korlátozott programok csak ellát adott népesség, az emberek gyakran kell fordulni magán egészségügyi biztosítás, hogy segítséget kapjon a hosszú távú gondozás költségeit.

Mi a hosszú távú gondozási biztosítás?

Hosszú távú gondozási biztosítás (LTC Biztosító) nyújt Önnek jövedelmet, ha függővé vált valaki más ellátás vagy segítségre van szüksége az alapvető élet feladatok és igények betegség miatt.

Ennek oka az igénylő hosszú távú ellátás egy krónikus betegség, a hosszú ideig tartó fizikai betegség, degeneratív betegség, vagy más orvosi feltétele, hogy megkapja otthoni gondozás vagy ellátást kapnak egy életvitel, illetve a hosszú távú ellátási lehetőség.

A jövedelmi előny kap azután fel lehet használni, hogy fizetni a hosszú távú gondozás és biztosítja, hogy Ön és családja, hogy a szükséges segítséget a személyes gondoskodást, ha nem tud meg magad.

Szükséges szolgáltatásokat, ideértve a gondozó miatt egy súlyos betegséget lehetnek a mindennapi tevékenységeket (ADL), otthoni gondozás, takarítás, gondozás és szolgáltatások áthelyezése speciális, hosszú távú gondozást vagy életvitel lehetőség.

Mennyibe kerül a hosszú távú ellátás költsége?

Bár a költségek hosszú távú gondozás mennyiségétől függ, hogy milyen ellátás van szüksége, van néhány online eszközök, amelyek segítségével kitalálni, hogy mennyi a hosszú távú gondozásra költség havonta,  Genworth  egy olyan eszköz, amellyel egy átlagos költsége hosszú -term való gondoskodás, valamint az állami-specifikus információ. Egy eszköz, mint ez is segít kitalálni, ha meg tudná fizetni magad, vagy ha meg kell fontolnunk, hosszú távú gondozási biztosítás.

Mennyibe kerül a hosszú távú gondozási biztosítás (LTC) költsége?

A költségek hosszú távú gondozási biztosítás jelentősen változik. Még pontosan ugyanolyan helyzetben, a költségek tudnál idézett egy biztosítási hordozó lehet lényegesen nagyobb, mint a másik.

A hosszú távú gondozási biztosítás, ez tényleg fizet vásárolni.

Amikor megpróbál pénzt takarít meg az egészségbiztosítás, a legjobb megoldás az, hogy ezt a kutatást, meg tudná menteni több száz dollárt egy évre, amely működik ki ezer dollárt idővel. Kezd egészségügyi biztosítási alkusz, amelyek segítségével egy lehetőség érdemes nézni. Az iroda nem csak ellenőrizni sok biztosító társaságok az Ön számára, de arra is képes, hogy vizsgálja felül a kiegészítő egészségbiztosítási fedezet lehetőségek és esetleg csomagot állított össze, hogy foglalkozni fog sok a szükségletek az egészségügyi biztosítás. Ők is tudják, hogy fejtse ki részletesen, hogy milyen a különböző lefedettség lehetőségeket és feltételeket a politikát.

Hogyan működik árképzés a hosszú távú gondozási biztosítás?

Csakúgy, mint a többi magánbiztosításoktól minden LTC biztosítási szolgáltató saját maguk árak alapján veszteséggel és a jegyzési. LTC csomagok eltérő feltételeket vagy követelményeket.

Példák hosszú távú gondozási biztosítás költségei

Ez az információ adatai alapján az A merican Egyesület hosszú távú gondozási biztosítás ( AALTCI), ezek csak példák azt mutatják, hogy az ingadozások, amelyek a különböző körülmények között és milyen a választott LTC biztosítás hordozó lehet, hogy egy jelentős különbség.

Minden esetben van egy árkülönbség körülbelül $ 1,000 vagy több alapján a biztosító társaság. Ezt fel lehet használni, mint egy jó példa arra, hogy milyen fontos lehet, hogy az üzlet jó hosszú távú gondozási biztosítás árakat. Ezek alapján a maximális napi javára $ 150 három évig részesülnek időszakban, ezek csak példák, tartsa szem előtt, akkor azt kell, hogy a saját idézetek alapján a személyes helyzet, ezek csak azt mutatják, a lehetséges tartomány ár és a segít, hogy miért vásárlás a politika egy nagyon fontos szempont, hogy ez a lefedettség.

 • 55 éves – Single Egyedi; Költség Range: $ 1325 és $ 2,550
 • Életkor 55 – Pár (mindkettő 55 éves, előnyös egészségügyi Shared politika); Költség Range: $ 2,085 és $ 3970
 • Életkor 55 – Pár (mindkettő 55 éves, Standard Health); Költség Range: $ 1985 és $ 3970
 • Életkor: 60 – Pár (mindkettő 60 éves, előnyös egészségügyi Shared politika); Költség Range: $ 2605 és $ 4935

Van hosszú távú gondozási biztosítást költségek örökre?

Hosszú távú gondozási biztosítás fedezetet nyújt korlátozott alkalommal. Nem valószínű, a haszon költségek fedezésére „örökre”. Ezért, ha lehet kezelni a költségeket a hosszú távú gondozási biztosítás választásával tervek hosszabb-rövidebb ideig a lefedettség, valamint kiválasztásával az időtartamot lesz függő az előtt az előnyöket rúg . Megbeszéljük ezt inkább a 10 tippeket és kérdéseket feltenni a hosszú távú gondozás az alábbiakban.

10 tipp a vásárlás jó hosszú távú gondozási biztosítás: Az LTC vevők ellenőrzőlista

Mivel minden biztosító társaság működik a saját kockázatvállalási feltételeinek, akkor hasznos, ha egy lista a tételek kérdezni, így értem, mit bevásárló és vásárló a lefedettség.

Íme néhány pontot, amelyek fontos figyelembe venni, ha keres a legjobb társaság, hogy fedezze, hogy az LTC:

 1. Kérdezze meg őket a mindennapi élet tevékenységei követelményeket annak érdekében, hogy megkapja a kifizetést ellátások, szeretné megérteni, mi minősül lefedettség mellett LTC tervezzük van véve.
 2. Nem terjed ki a kognitív zavarok, néhány ember lehet kognitív károsodás, mégis képes elvégezni ADL. Majd a terv, amit keres kifizetési ezekben az esetekben?
 3. Megtudja, mi van a listán a mindennapi tevékenységeket, amelyek megfelelnek minden tervet összehasonlításakor. Például lehet, hogy van egy funkciója a mindennapi élet, hogy nem lehet végrehajtani, de a feltételeket a politika úgy döntött, hogy nem tekinthető az egyik minősítő ADL. A cég általában szükség lesz egynél több tevékenységet a mindennapi életben, hogy egy kérdés, mielőtt jogosultak az előnyöket. Azt akarom tudni, hogy mi minősül előre, mielőtt megvásárolná a politikát. Nincs egységes definíció iparágszerte hogyan ADL értékeljük , ezért fontos, hogy kérdéseket tegyenek fel és kap példák o helyzetek fedezetet vásárol. Néhány példa a ADL közül fürdés, öltözködés, helyváltoztatás (átadó), eszik. Hogy minden úgy definiáljuk tud különbséget tenni.
 4. Kérd meg őket, ha van egy készpénz értéke vagy lehetőség, hogy készpénzben ki kell, hogy ne használja a fedezet, és ha a politika fizet osztalékot. Mi történik, ha meghal, és nem használta a lefedettség?
 5. Hasonlítsa össze a költsége egyetlen lefedettség vs. megosztott lefedettség házastársukkal. Ez egy jó módja annak, hogy pénzt takarítanak meg. Ilyen körülmények között kérni egy teljes magyarázatot, hogy mi történik, és hogy ez a közös haszon akkor működik, ha mindkét ápolásra szoruló, vs. csak egy van.
 6. Ne díjak idővel növekedni, vagy állandó marad? Van infláció elleni védelem? Az infláció hatással aránya a hosszú távú gondozás akkor van lehetőség a tervben vásárol úgy kezeli ezt.
 7. Hogyan lesz a fizetési munka követelés? Mi a kárrendezési folyamat? Vannak havi vagy napi összeget? Mennyi?
 8. Mi a legnagyobb haszon medencében? Mi az a maximális időt a juttatás fizetendő? Átlagosan egy LTC politika nyújthat egytől öt évig lefedettség. Házirendje általában nincs korlátlan ideig. Ez egy fontos tényező, hogy fontolja meg, amikor összehasonlítjuk politikát. Akkor, akkor szeretném tudni, hogy vannak olyan versenyzők rendelkezésre kiterjeszteni az időben. Ezek az adatok is, hogy egy nagy különbség a választási és ha összehasonlítjuk költség.
 9. Van várakozási idő? Meddig?
 10. Ha veszel egy politika hosszabb távon várakozási idő, van más előnyöket, hogy jogosult, amely kiterjed Ön a várakozási idő alatt, mint a Medicare vagy más magán egészségügyi terveket?

Mikor kell vásárolni a hosszú távú gondozási biztosítás?

Az emberek gyakran várjunk, amíg azt hiszik, hogy szükségük van valamire, mielőtt elkezdik tervezni érte, és sajnos, abban az esetben a hosszú távú gondozási biztosítás, ez nem fog működni az Ön javára. A AALTCI javasolja az ideális kor, hogy vizsgálja meg a hosszú távú egészségügyi biztosítást éves kor között 52-64.

Tény, hogy adatai szerint az American Association for Long-Term Care Insurance az arány az elutasítás a hosszú távú gondozási biztosítás úgy tűnik, hogy az életkorral növekszik. Tehát akkor is meg akarom nézni a lehetőségeket hamarabb. A növekvő mértékű elutasítás, mint te kor teszi sok értelme, mivel a biztosítási alapul elvárt kockázati és ahogy öregszünk több egészségügyi korlátozások és helyzetek jöhetnek létre, amelyek rámutatnak, hogy fokozott kockázata, ami nagyobb szükség van a hosszú -term ellátást.

Ki kell vásárolni a hosszú távú gondozási biztosítás fedezi a költségeket?

Nyilvánvaló, hogy ha aggódik a jövő érdemes vásárol hosszú távú gondozási biztosítás akár magadnak, vagy a szülő. Azonban, ha kell figyelembe venni:

 • Ügyelve arra, hogy a jó egészség biztosítás az első helyen. Megelőző kezelés és lépéseket kell vigyázni az egészségére segíthet azonosítani a problémákat, mielőtt azok súlyos, sok esetben.
 • Ellenőrzés, ha van más potenciális bevételi forrás, amit lehetett fordulni a hosszú távú ellátás helyzete. Például, nem már van egy életbiztosítást, amit esetleg hajlandó kölcsön pénzt, ha a helyzet jött ki?
 • Ön abban a helyzetben, hogy saját biztosítsuk a hosszú távú ellátás költségeit? Van családtagok, akik segítenek? Azok a családtagok tényleg abban a helyzetben, hogy segítsen?

A döntés, hogy megvásárolja a hosszú távú gondozás felül kell vizsgálni részeként a hosszú távú pénzügyi tervet. Szükség van-e, vagy sem nagyon jellemző a saját helyzetét. Ön dönthet úgy, miután áttekintette az Ön pénzügyi tervező vagy iroda, hogy vannak ingyenes választás, hogy vizsgálja meg, illetve előfordulhat, hogy a módosításokat a többi biztosítási lefedettségből ennek eredményeként pénzt takarít meg.

Amennyiben Millennials vagy fiatalok vásárolnak hosszú távú gondozási biztosítás?

Ha a szülő, aki nem rendelkezik a hosszú távú gondozás és aggódik, hogy ha bármi történt, hogy ők nem engedhetik meg maguknak ellátást, akkor érdemes befektetés a vásárlás hosszú távú gondozása a szülők, vagy beszélni velük erről. A családok gyakran azok, akik vannak leginkább kitéve, amikor egy idősebb családtag megbetegszik. Szerint a Genworth Beyond dollár vizsgálatban 46 százaléka azt mondta, hogy a gondozók nyújtó ellátást érintette az egészség és jó közérzet.

Kelljen venni szabadságot az Ön munkáját, vagy nem tud dolgozni, mert a szülő igényt ellátás hógolyó be egy pénzügyi problémát. Vagy azért, mert a végén fizet az ellátást magát, vagy azért, mert nem tudja, hogy a munka eredményeként. Van egy megbeszélést a szülőkkel, hogy mi történik, ha szükség van a hosszú távú gondozás. Biztosítási segítségével a család minden tagja egy olyan ügyben, mint ez, és lehet, hogy az Ön érdeke, hogy néz ki magát előre tervezni velük.

Amennyiben úgy dönt, kritikus betegség vagy hosszú távú gondozásra?

A fiatalabb emberek úgy vásárolnak Kritikus betegség biztosítás alternatívája a hosszú távú gondozásra, amikor fiatalabb, és bizonyos esetekben a kritikus betegség biztosítási szolgáltató nyújthat a lehetőséget, hogy átalakítani a kritikus betegség biztosítást a hosszú távú gondozás, ha az idősebb a 50-es vagy 60 anélkül, hogy orvosi vizsgálat. Nem minden kritikus betegség biztosítók ezt, de lehet, hogy érdekli a megállapítás, aki nem, ha azt tervezi, az Ön hosszú távú egészségügyi ellátás.

Soha ne nézzen a hosszú távú ellátást biztosít egyedül, nézd meg a nagy képet, hogy a legjobb döntést.

Statisztikák a hosszú távú gondozás: sikerült az alkalmazás számára lefedettséget kell tagadni?

Íme néhány alapvető statisztika alapján AALTCI honlapján: A pályázóknak a hosszú távú gondozás alatt 50 éves kor elutasították ütemben 11% -ot, megnézzük az aránya csökkent fedezetet a hosszú távú gondozás korcsoport, mi látni a számokat, ahol a lefedettséget megtagadják növekedés:

 • 50-a-59 az arány 17 százalék
 • 60-a-69 aránya emelkedett 24 százalék
 • kor 70-to-79 a szám megy sebességgel elutasítása 45 százaléka

Hogyan válasszunk egy jó hosszú távú ápolás Biztosító

Eltekintve lefedettség szempontjából, a politikai támogatás és mennyire rugalmas a politika lesz az Ön igényeinek, akkor is meg kell vizsgálni a pénzügyi helyzet és hírneve a biztosító társaság. Nagyon nehéz megmondani, hogy hogyan biztosító társaságok az idők folyamán, de vannak minősítési rendszereket, amelyek azt mutatják pénzügyi stabilitását biztosító társaság, amely lehet használni, mint indikátorok. Ez a fajta információ kulcsfontosságú, ha ránézünk beszerzési politikát, amelyet csak kifizetődő évvel le a pályáról, mint az életbiztosítás vagy hosszú távú ápolás. Kérdezi egy engedéllyel rendelkező szakmai, mint egy ügynök, aki képviseli több biztosító társaságok segíthet, de akkor is ellenőrizze a pénzügyi értékelése a vállalat AM Best értékelésből.

Mely hosszú távú gondozási biztosítás cég a legjobb?

Mivel jegyzési egyes hosszú távú gondozási terv eltér vállalatonként, a legjobb hosszú távú ápolási biztosítási ellátások terv más lesz attól függően, hogy:

 • A korod
 • A kórtörténet
 • A hosszú távú ellátást biztosít vásárol
 • és számos más tényező, amelyek közül néhány már tárgyalt a lista a kérdéseket feltenni felett.

A legjobb módja annak, hogy pénzt takarít meg a hosszú távú gondozás

A legjobb módja annak, hogy pénzt takarít meg a hosszú távú gondozási biztosítás előre tervezni. Amikor az emberek nem rendelkeznek hosszú távú kezelési lehetőségeket és a helyzet jön létre, hogy dob az egész életét a káosz, az elveszett jövedelem segítségre szoruló. Adj néhány szempont, amit a kockázatok most, és mi ez a kockázat a család. Nézd meg a kollektív összes különböző biztosítások van, többek között az életbiztosítás döntéseket. Körülnézni versenyképes árakkal és biztosító társaság, amely rugalmasságot és kedvező előny lehetőségeket. Még ha úgy dönt, hogy nem szeretné, hogy megvásárolja a lefedettség már, legalábbis meg fogja érteni, hogy mit várnak el a költségek és részesülhetnek a tárgyalások akkor brókerek vagy más szakemberek, akik irányítani, hogy ezt a részét a pénzügyi tervezés .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.