Mennyibe Life Insurance van szükségem?

Home » Insurance » Mennyibe Life Insurance van szükségem?

Mennyibe Life Insurance van szükségem?

Kezdje kiszámításával a hosszú távú pénzügyi kötelezettségek, majd vonjuk ki a vagyon. Mi maradt a különbség, hogy az életbiztosítási ki kell töltenie.

Nem lehet pontosan az ideális mennyiségű életbiztosítási meg kell vásárolni le a penny. De lehet, hogy egy hang becslést, ha figyelembe vesszük a jelenlegi pénzügyi helyzet és elképzelni, milyen szeretteit lesz szükség az elkövetkező években.

Általában meg kell találni az ideális életbiztosítást összeg kiszámításakor a hosszú távú pénzügyi kötelezettségek és kivonjuk a vagyon. A maradék a különbség, hogy az életbiztosítási ki kell töltenie. De nehéz lehet tudni, hogy mit kell tartalmaznia a számítások, így több széles körben elterjedt ökölszabályokat célja, hogy segítsen eldönteni a fedezeti összeg. Íme néhány közülük.

Ökölszabály No. 1: szaporodnak a jövedelem 10.

„Ez nem egy rossz szabályt, de alapuló gazdaság ma és a kamatok, ez egy elavult szabály”, mondja Marvin Feldman, elnök-vezérigazgatója a biztosítási ágazat csoport életünk zajlik.

A „10-szer jövedelem” szabály nem veszi részletesen megtekintheti a család igényeinek, és nem veszi figyelembe a megtakarítás vagy meglévő életbiztosítás. És ez nem nyújt fedezetet összeg marad-at-home szülők.

Mindkét szülő biztosítással kell, Feldman mondja. Ennek oka, hogy az értéket, amelyet a tartózkodás-at-home szülő kell cserélni, ha ő meghal. Mint abszolút minimum, a többi szülő kellene fizetnie valakinek, hogy a szolgáltatásokat, mint például a gyermekgondozás, hogy a tartózkodás-at-home szülő számára ingyenes.

Ökölszabály No. 2: Keres 10-szer a jövedelem, plusz 100.000 $ gyermek főiskolai költségek

Oktatás költségeit fontos eleme az életbiztosítási számítást, ha a gyerekek. Ez a képlet egy újabb réteget a „10-szer jövedelem” szabály, de még mindig nem vesz egy mély pillantást az összes a család igényeinek, eszközök vagy bármely életbiztosítási fedezet már a helyén.

Ökölszabály No. 3: az érmét képletű

Ez a képlet arra ösztönzi, hogy egy részletesebb pillantást a pénzügyek, mint a másik kettő. DIME áll az adósság, a jövedelem, jelzálog és az oktatás, a négy területen, hogy meg kell kiszámításakor figyelembe kell venni az életbiztosítási igényeinek.

Adósság és a végső költségek : Add fel a tartozás, más, mint a jelzálog, valamint egy becslést a temetési költségek.

Jövedelem : Döntse el, hogy hány éves a család lenne szükségük van támogatásra, és szaporodnak az éves jövedelme az adott számot. A szorzó lehet a néhány évvel ezelőtt a legfiatalabb gyermek diplomások a középiskolát. Használja ezt a számológépet, hogy kiszámolja az önsegélyező igényeinek:

Jelzálog: összegének kiszámításához meg kell fizeti ki a jelzálog.

Oktatás: Becsüld kiküldésének költségeit a gyerekek egyetemre.

A képlet sokkal átfogóbb, de nem veszi figyelembe az életbiztosítási fedezet és a megtakarítás már van, és nem veszi figyelembe a nem fizetett hozzájárulások tartózkodás-at-home szülő teszi.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb szám

Kövesse ezt az általános filozófia, hogy megtalálja a saját célfedéssel összege: pénzügyi kötelezettségek mínusz likvid eszközökkel.

  1. Számolja kötelezettségek: Add meg az éves fizetése (annyi éve, hogy ki akarja cserélni jövedelem) + a jelzálog egyensúly + az egyéb tartozások + jövőbeli igények, mint a főiskolai és a temetési költségeket. Ha egy tartózkodás-at-home szülő, tartalmazza a költség helyett a szolgáltatásokat nyújtanak, mint például a gyermekgondozás.
  2. Ettől vonjuk likvid eszközök, mint például: megtakarítás + meglévő egyetemi alapok + áram életbiztosítás.

Tippek, hogy tartsa szem előtt

Ezeket a tippeket tartsa szem előtt kiszámítja a lefedettség igényeinek:

  • Ahelyett tervez életbiztosítás elszigetelten, úgy a vásárlás részeként átfogó pénzügyi terv, mondja hitelesített pénzügyi tervező Andy Tilp elnöke Trillium völgy Financial Planning közelében Portland. Ez a terv figyelembe kell vennie a jövőbeni költségek, mint például főiskolai költségek, valamint a jövőbeli növekedés a jövedelem vagy vagyon. „Ha ez az információ ismert, akkor Térkép életbiztosítási igény tetején a terv,” mondja.

Nem fukarkodik. Feldman ajánlja vásárol egy kicsit nagyobb lefedettség, mint gondolná akkor kell vásárlása helyett kevesebb. Ne felejtsük el, a jövedelem várhatóan emelkedni fog az évek során, és így lesz a kiadásokat. Amíg nem tudja előre, hogy pontosan mennyi ezek bármelyike ​​is növekedni fog, a párna segít biztosítani a házastárs és a gyerekek is fenntartsák az életmód.

  • Beszélj a számok révén a házastársa, Feldman tanácsolja. Mennyi pénzt jelent a házastárs hiszem, a család kellene folytatni nélküled? Ne a becslések értelme neki? Például azt a család helyett meg kell adnia teljes jövedelem, vagy csak egy részét?
  • Úgy vásárol több, kisebb életbiztosítások egy helyett nagyobb politikai, hogy változik a lefedettség, az igényeknek megfelelően apály és dagály. „Ez a költségek csökkentésében, miközben megfelelő fedezet a időszükségletük” Tilp mondja. Például meg lehet vásárolni egy 30 éves lejáratú politika, hogy fedezze a házastárs, amíg a nyugdíjas, és egy 20 éves lejáratú politika, hogy fedezze a gyerekek, amíg nem egyetemi diplomát szerez. Összehasonlítás távú életbiztosítási idézetek megbecsülni a költségeket.
  • Turner ajánlja szülők a gyermekek választani 30 éves, illetve 20 éves időtartamra, hogy nekik sok idő, hogy létrejöjjön eszközök. A hosszabb távú, akkor kevésbé valószínű, hogy elkapjanak rövid és a bolt lefedettség újra, ha idősebb és árak magasabbak.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.