Mi a teendő, ha nincs felkészülve Nyugdíjas

Home » Retirement » Mi a teendő, ha nincs felkészülve Nyugdíjas

A megértés előnyugdíj Readiness opciók

Mi a teendő, ha nincs felkészülve Nyugdíjas

Ha azt szeretnénk, hogy valódi a nyugdíj, van egy egyszerű első lépés. Próbálkozzon az említett öregségi készségét számológépek, mutassa meg, hogyan készen van élni 20, 30 vagy több évvel a jelenlegi nyugdíj-megtakarítások.

Én kellemesen meglepett a tapasztalat John Schwartz, az író egy nemrég megjelent cikke  a The New York Times , Nyugdíjazás Reality felzárkózik Me . Schwartz megpróbálta kitalálni, mennyire felkészült a nyugdíjra ő és felesége, a szerszámokat SSA.gov és a Vanguard. A meglepő az volt, hogy volt, hogy milyen vidám a darab volt. Bevallotta, hogy ő nem gondolt mivel elég gondolat, hogy nyugdíjba, de ő volt a jó mód. A nagy felfedezés volt, hogy ő a pályán. Azt érezte, hogy megkönnyebbülés. Nem mindannyian lesz ilyen szerencsés.

A 2014-es Nyugdíjas bizalmi felmérése szerint a Employee Benefit Research Institute, mindössze 18 százaléka a dolgozók mondta, hogy „nagyon magabiztos”, hogy lesz elég pénze, hogy élni kényelmesen nyugdíjba. Ha a többi 82 százalék, vannak dolgok, amit tehetünk. Ez miért fontos, hogy egy számológép, amely lehetővé teszi, hogy mi történik, ha kiigazítja az idő, megtakarítási ráta, a beruházások növekedése és mértékkel. Már használják és nagyra értékelik az egyszerűség Fidelity MyPlan pillanatfelvétel , amely bárki hozzáférhet. Saját 401k terv rendszergazdája valami hasonló. A lényeg az a képesség, hogy a változások, mert ha nincsenek felkészülve nyugdíjazás, a megoldás arra, hogy megváltoztassa egy vagy több a következő eleme a nyugdíjazási terv, miközben még mindig működik.

1. több a megtakaritás

Az egyik kézenfekvő módja, hogy támogassa a jövőbeni megtakarítások félretenni nagyobb részét a fizetést nyugdíjba.

A probléma egy része lehet az üzenetküldő. Szakértők (köztük a tiéd igazán) gyakran javasolják, megtakarítás legalább 6 százalék a fizetést, mert ez általában körülbelül az összeg a munkáltató fogja találni. A tisztább ajánlás kezdeni 6 százalék azzal a céllal, hogy minden évben egyre nagyobb. Egy Központ Nyugdíjas Research rövid találtuk, hogy egy átlagos kereső, aki elkezdi megtakarítás 35 és visszavonul a 67 igényeket menteni 18 százalék évente, feltételezve, hogy a 4 százalékos hozamot. Nyújtott, hogy egy csomó. De megtakarítás 10 százalék, vagy akár 12 százaléka az adó előtti fizetést kell ésszerű cél.

2. Növelje Investment Kockázati

Illékony vagy lefelé trendfigyelésre piacok tehet kárt a portfolió, de nem feltétlenül azért, mert az értékét a beruházások lemegy. Mi lehet károsabb az a félelem, amely akkor jelentkezik, ezekben piaci változások, amelyek a befektetők, hogy a felesleges, vagy rosszul időzített akció. Mozgó pénz körül reagálva a piaci átállás költsége a befektetők pénzét.

Ez különösen költséges, ha az ember nem válik annyira kockázatkerülő, hogy mozgatni mindent a piacról, vagy készpénz-szerű beruházásokat. Az biztos, hogy van annyi kockázat ezt (inflációs kockázat, kamatkockázat, a hosszú élettartam kockázat) hiszen befektetés forró készletek. Sok befektető túl sok az ilyen típusú kockázat, és nem elég tőke növekedési kockázatot portfóliójukat.

Ez nem azt jelenti, hogy a forró készletek kell uralni a befektetési portfólió. Ne felejtsük el, ez mind a megfelelő egyensúlyt és tartja ezt az egyensúlyt függetlenül a piaci mozog. Ha letértek az eredeti terv, hogy itt az ideje, hogy újra egyensúlyba hozni.

3. A munka hosszabb

Úgy tűnhet, ironikus, hogy az egyik módja annak, hogy nyugdíjba könnyebb az, hogy folyamatosan dolgozik, ameddig csak lehet, de ez egy biztos fogadást aggódnak előtti nyugdíjasok. Még ha úgy dönt, hogy kevesebb órát dolgozni, vagy shift egy másik karrier, munka hosszabb lerövidíti az időt azt várod, hogy élnek a nyugdíj beruházások, és ez lehetővé teszi, hogy továbbra is hozzájárul a nyugdíjazási beruházásokat csak néhány év múlva.

Minél tovább halogatni a munka, annál nagyobb a lehetséges társadalombiztosítási bevétel is. Azok, akik várni, amíg a 70 év, hogy azt állítják, akkor megkapja a maximális előnyöket, amelyekre jogosultak. Párok is össze kell hangolniuk, ha minden egyes tagja a házasság kezdi azt állítva, szociális biztonság.

4. kiadáscsökkentésre Nyugdíjas

Ha kellett élni a fele a jelenlegi fizetése, meg tudná csinálni? Ez a fajta kérdés előtti nyugdíjasok kell maguknak: Mi az a minimális havi összeget kell élni?

Miután megállapította, egy számot, hogy egy próbát, hogy ha a szám reális. Ez nem segít beállítani jövedelmi célokat, amelyeket nem lehet állandósítani.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.