Mi korengedményes jelent az Ön társadalombiztosítás ellátásaira

Home » Retirement » Mi korengedményes jelent az Ön társadalombiztosítás ellátásaira

Mi korengedményes jelent az Ön társadalombiztosítás ellátásaira

A korai nyugdíjasok is kihagyni ezer társadalombiztosítási ellátások, mert nem ismeri a szabályokat. Az alábbiakban négy dolog, amit érdemes tudni a korai nyugdíjazás és a szociális biztonság.

Korengedményes Így lehet Kap Kevesebb

A becslések látsz a társadalombiztosítási nyilatkozat alapul dolgozik, amíg ez a feltüntetett életkor. Például, ha a társadalombiztosítási nyilatkozat szerint kapsz 1100 $ havonta évesen 62, ez a becslés azt feltételezi, hogy a munka, amíg be 62.

Az összeg azt mondja kapsz 66 vagy 67 azt feltételezi, hogy a munka, amíg 66 éves vagy 67. Ez azt jelenti, ha a korai nyugdíjazás az előnyök valószínűleg kevesebb, mint amit látsz a nyilatkozatot.

Társadalombiztosítási ellátások kiszámítása alapján a legmagasabb harmincöt év munka történetét, a legmagasabb 35 után határozzuk meg minden évben a munka már indexelt az infláció. Ha a korai nyugdíjazás és akkor nem kell egy teljes harmincöt év munka történetét, a társadalombiztosítási ellátások alacsonyabb lehet, ha a munka tovább.

Még ha a korai nyugdíjba, legyen óvatos figyelembe Társadalombiztosítási évesen 62 anélkül, hogy egy elemzést először. Sok esetben jobb, ha talál más finanszírozási források használata a korai nyugdíjazás, így késleltetheti a az előnyeit. Ez védelmet nyújt a elfogy a pénz az élet későbbi szakaszában.

Nyugdíjazhatja korai és még Delay társadalombiztosítási

Akkor a korai nyugdíjazás, és még mindig várja meg, amíg a későbbi életkorban kezdődik a társadalombiztosítási ellátások.

Ez különösen fontos a házaspároknak, akik szeretnék, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a túlélő házastárs kap egy nagyobb előny, ha már elment. A legmagasabb havi ellátás között ketten is, mi lesz a túlélő támogatás összegét, ha az egyik meg halad – ezen a ponton, akkor csak az kap, hogy a magasabb haszon összegét – nem mind mennyiségben.

Abból a célból, hogy maximalizálják a jövő túlélő javára, akkor érdemes a nagyobb kereső az indítást késleltetni ellátások 70 éves korban, ha lehetséges. Ha házas, az alsó kereső, azonban gyakran kell kezdeni azok előnyeit korban.

Nyugellátások is lemegy Ha Társadalombiztosítási támogatható

Néhány nyugdíjprogramoktól hez nagyobb kezdeti havi ellátás, ha a korai nyugdíjazás; A nyugellátás akkor automatikusan leáll, ha lesz jogosult felhívni szociális biztonság. Ha nem ismeri ezt, azt gondolhatja, akkor megkapja a teljes nyugellátásra plusz szociális biztonság.

Nem minden nyugdíj így működik, így részt venni osztályok vagy szemináriumok által kínált a munkáltató úgy, hogy megértsük a nyugdíj és egészségügyi előnyöket meghozatala előtt a korai nyugdíjazást. Kérdezd sok kérdés, és állítsa be egy-egy találkozót egy előnyeit tanácsadó, illetve HR (humán erőforrás) ember, ha lehet.

Ezen felül, ha dolgozott az oktatásban vagy az állam, vagy állami szerv, tudatában kell lennie, ha nem kezdődik a társadalombiztosítási ellátások lehetnek kisebb, mint amit a nyilatkozat mutatja miatt valami úgynevezett váratlan felszámolásáról biztosítása és / vagy a kormány Panzió offset. Ez hatással anyám, aki tanár volt 43 éve.

Azt hitte, hogy neki hely, plusz $ 1,300 havonta szociális biztonság. Ledöbbent, amikor megtudta, neki Társadalombiztosítási kevesebb lesz, mint 300 $ havonta mivel a kormány Pension Offset hogy érvényes, ha kap egy nyugdíj éves munka, ahol nem terjed ki a társadalombiztosítási rendszer.

Munka közben korengedményes csökkentheti a társadalombiztosítási

Ha a terv részmunkaidős során a korai nyugdíjazást a társadalombiztosítási ellátások csökkenteni lehet. A csökkentés alapja valami úgynevezett társadalombiztosítási jövedelmek határt, és ez csak akkor érvényes, ha még nem érte el a teljes nyugdíjkorhatárt. Ha jövedelme magasabb, mint a határérték, a haszon csökken. Ez a csökkenés csak addig érvényes, amíg el nem éri a teljes nyugdíjkorhatár, ami kor 66-67 a legtöbb ember számára. Ha eléri a teljes nyugdíjkorhatárt lehet keresni bármilyen összeget, és a hasznot nem csökken.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.