Mi rossz adósságra befektetés és hogyan működik?

Home » Investing » Mi rossz adósságra befektetés és hogyan működik?

Mi rossz adósságra befektetés és hogyan működik?

Amikor a vállalatok pénzügyi nehézségekkel, gyakran hallani a befektetők elindult a vaskos összegeket. Úgy tűnik, ez logikusnak, de ez abból fakad, hogy a befektetők által vásárolt a cég adóssága, hanem az állomány.

Ezt gyakran nevezik rossz adósságra befektetés, és ez egy bevett gyakorlat a fedezeti alapok és a sok intézményi befektető.

A nehéz helyzetben lévő adósság befektetés, befektető tudatosan megvásárolja a tartozás egy zavaros vállalat gyakran a kedvezményes és igyekszik hasznot, ha a vállalat megfordul.

Sok esetben, a befektetők továbbra is távozni kifizetéseket akkor is, ha a cég csődbe megy, és bizonyos esetekben, szorongatott adósság befektetők valóban a végén, mint a tulajdonosok a bajba jutott cég.

Első Adósság az olcsó

Nincs szigorú szabály, ha kategorizálni a tartozás, mint „szomorú”, de ez általában azt jelenti, hogy az adósság a kereskedés egy jelentős kedvezményt a névérték. Így például akkor lehet vásárolni egy 500 $ kötvény 200 $. Ebben az esetben a kedvezmény jön, mert a hitelfelvevő kockázata mulasztó. És valóban, a befektetők pénzt veszít, ha a cég csődbe megy. De ha a befektetők úgy vélik lehet egy fordulat és végül igaznak bizonyul, akkor láthatja az adósság megy fel drámaian.

Egy befektető, aki megvásárolja a részvényen a társaság helyett az adósság lehetne több pénzt, mint adósság befektetők, ha egy vállalat magától körül. De részvények elveszítheti teljes értékét, ha egy cég csődbe megy.

Adósság, másrészt továbbra is megtartja néhány érték, még ha a fordulat nem történik meg.

ellenőrzés megszerzése

Ha egy befektető megvásárolja a cég nehéz helyzetben lévő adóssága, hogy nem csak a vásárlás, de gyakran a végén valami irányítást az üzletet. Szervezetek, mint a fedezeti alapok, hogy vásároljon nagy mennyiségű rossz adósságra gyakran tárgyalni feltételeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy aktív szerepet a bajba jutott cég.

Továbbá, szorongatott adósság befektetők elérése elsőbbségi állapotát fizetik vissza, ha egy cég csődbe megy.

Amikor egy vállalat nyilatkozik 11. fejezet csőd, a bíróság általában meghatározza a prioritási sorrendben hitelezők, akik tartozott pénzt. Akik részt vesznek a rossz adósságra gyakran az első néhány emberek fizetik vissza, megelőzve a részvényesek és a dolgozókat is. Néha ez azt eredményezheti, hogy a hitelezők ténylegesen figyelembe tulajdonában lévő társaság. Amikor ez megtörténik, a bajba jutott adósság befektetők lehet, hogy egy vagyont, ha azok sikeresek fordult a cég körül.

Kockázat kezelés

Bármikor egy befektető vásárol adósságot, mint a formájában egy kormányzati vagy vállalati kötvények, fennáll a veszélye a hitelfelvevő nem. Ezért a legtöbb befektető sürgette, hogy tanulmányozza a hitelképességének a hitelfelvevő valószínűségének meghatározására pénzüket vissza. A csőd kockázata is, hogy miért adósság kevésbé hitelképes szervezet generál a magasabb hozamot a befektető.

A nehéz helyzetben lévő adósság befektetés, van egy nagyon is valós kockázatot a befektető elindult a semmi, ha a cég csődbe megy.

A befektetők, akik részt szorongatott tartozás befektetés, különösen a nagyobb fedezeti alapok, teljesítménye gyakran nagyon alapos elemzés kockázat fejlett modellek és teszt forgatókönyvek.

Sőt, ezek a források gyakran nagyon képzett terjed ki kockázat, és ha lehetséges, együttműködve más cégek, így azokat nem túlexponált ha egy beruházási alapértékekre.

A legfontosabb, hogy szakember fedezeti alapkezelők megérteni az értékét diverzifikációs befektetés. Nem valószínű, hogy rossz adósságra tartalmaznak egy jelentős százaléka a fedezeti alap teljes portfolióját.

Szomorú Adósság átlagos befektetők

Általánosságban elmondható, hogy az átlagos Joe nem fog részt venni rossz adósságra befektetés. A legtöbb ember jobban járnak befektetés-állomány és a szokásos kötvények mert egyszerűen és sokkal kevésbé kockázatos. De lehetséges, hogy egy egyed elérni ezen a piacon, ha úgy döntenek. Egyes vállalatok befektetési alapok, befektetni szorongatott tartozás, vagy magában szorongatott adósság részeként portfolió.

A Franklin Kölcsönös Quest Alap a Franklin Templeton Investments [NYSE: MQIFX], például magában foglalja a bajba jutott adósság a gazdaságok együtt alulértékelt vállalatok és a készpénz. Oaktree Capital egy másik cég kínál egyéni befektetőknek hozzáférést szorongatott tartozás személygépkocsik.

Ez nagyon hasznos a befektetők, hogy megértsék a lehetőséget, hogy a szorongatott tartozás kínál, de ritkán van értelme egy tipikus öregségi portfólió. Ragasztás készletek, a befektetési alapok és a befektetési besorolású kötvények egy biztonságosabb és ésszerűbb utat a gazdagság a legtöbb ember számára.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.