Mielőtt Tekintsünk egy fordított jelzálog

Home » Real Estate » Mielőtt Tekintsünk egy fordított jelzálog

Dolgok, mint, és utálok fordított jelzálog

Mielőtt Tekintsünk egy fordított jelzálog

Senki sem habozik, hogy vegye ki a jelzálog vásárolni saját otthonában. Tehát mi a vita körül fordított jelzálog az egész?

Őszintén szólva, nem tudom. A jobb helyzetben, az előnyöket a fordított jelzálog minden bizonnyal meghaladják a hátrányokat.

A fordított jelzálog egyszerűen egy eszköz, amely lehetővé teszi, hogy maradjon otthon, a bérleti díj mentes, használata közben valaki a pénzét, hogy a vásárolt, hogy otthon az első helyen.

Ennek ellenére, mint minden nagyobb pénzügyi döntés, azt szeretnénk, hogy a házi feladatot, mielőtt meghatározná, ha ez a megfelelő eszköz az Ön számára.

Az alábbiakban megtalálja a két dolgot, hogy tetszik, egy dolog, hogy utálom, és öt dolog, amit tudni kell a fordított jelzálog.

Mint:

1. Rugalmasság

A fordított jelzálog ad arra, hogy használja otthon a saját tőke „extrák”, mint például az éves szabadság, új autó, vagy a felújításokat. Ez a rugalmasság származik a képesség, hogy vegye ki a méltányosság egy összegben, havi fix fizetés, a hitelkeret, illetve ezek bármilyen kombinációja.

Kihasználva  az online kalkulátorok kapsz egy becslést, hogy mennyit lehet kapni, ha adja meg az irányítószámot, a kor, az otthoni érték és a meglévő jelzálog egyensúly (ha van ilyen).

2. Nem igénybe finanszírozás

Ez egyszerűen azt jelenti, a teljes tartozás összege soha nem haladhatja meg az aktuális érték a haza. Ha a hazai értékesítése után fizet ki a fordított jelzálog, fennmaradó bevétel megy Ön és birtok.

Gyűlölet:

1. Sleazy értékesítési taktika

Ha valaki megpróbál beszélni akkor a pénzt ki otthonában, hogy vesz egy pénzügyi termék, amely fizet nekik jutalékot (például életjáradék), fuss a hegyek.

A legtöbb ember ajánló ilyen stratégiák nem pénzügyi tervezők. Ezek az értékesítők; Egy trükk póni, akinek trükk előnyök őket, nem te.

Vannak idők, amikor érdemes lehet használni home equity, hogy egyéb beruházások, de ezek a stratégiák tartalmazzák további veszélyt, és csak akkor kell használni a kifinomult befektetők, akik teljesen tisztában, és megengedheti magának a következményeket.

Tudatában kell lennie:

1. Mozgó miután a fordított jelzálog

Mint minden jelzálog van kezdeményezési díjakat és költségeket, ha vesz egy fordított jelzálog. A fordított jelzálog helyett fizet ezeket a dolgokat ki a zsebéből, a díjakat csak hozzá az egyensúlyt a hitel. Azt akarja, hogy elszámolja ezeket a költségeket a leghosszabb ideig lehetséges.

Ha a terv mozog a következő 2-4 év, keresse olcsóbb módja, hogy pénzt kölcsönözzön használata előtt a fordított jelzálog.

2. Tartsa a otthon a család

Amikor a halál (vagy a második, aki meghal, ha házas) a fordított jelzálog vissza kell fizetni. Ha nincs elég pénz a birtok, majd az örökösök lehet eladni az ingatlant, hogy kifizessék a kölcsönt.

Ha a szándék az, hogy az ingatlan a családban, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, örökösök képes lesz arra, hogy kifizessék a kölcsönt, vagy refinanszírozása az ingatlan alapján a hitel alkalmazás. Nézd meg magad először mégis. Tartása otthon a családban is szép, de ha a fordított jelzálog képes megadni a többletjövedelem, amire szükség van, hogy kényelmes legyen, akkor talán ez az, amit meg kell tennie.

3. állapota az ingatlanpiacon

A pénzösszeg kap függ a kortól és értékelte érték otthonában. A kezelés ideje alatt fordított jelzálog amikor az ingatlan piac a visszaesés azt jelenti, akkor jogosultak kevesebb.

Másrészt, ha egy fordított jelzálog, amikor a piac virágzik, majd később úgy dönt, hogy eladja az otthoni egy lefelé piacon, akkor is kevés tőke balra.

4. Tulajdonosi felelősség

Mindig megtartja cím (tulajdon) a haza. Így Ön a felelős az adók és a biztosítási és meg kell tartani a hazai jól karbantartott. Ez ugyanúgy működik, mint bármely jelzálog. Ha nem fizeti meg az adókat, akkor lesz baj.

5. jogosultság medicaid

Bármilyen bevételt kap a fordított jelzálog adómentes – ami nagyszerű. Azonban kapott pénzeszközök számít egy eszköz vagy a jövedelem és hatással lehet a jogosultság Medicaid.

Bevétel nem befolyásolja TB vagy Medicare előnyöket.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.