Mikä on luottokortti myllertävä ja miten se oikealla tavalla

Home » Credit and Debt » Mikä on luottokortti myllertävä ja miten se oikealla tavalla

Mikä on luottokortti myllertävä ja miten se oikealla tavalla

Jos olet luottokortin palkintoja narkkari tai pyrkivä olla yksi, olet ehkä kuullut luottokortin myllertävä. Tietävät, että jos sinun täytyy olla varovainen, kun olet rekisteröitymisestä useita luottokortteja ansaita bonuksia ja muita etuja. Jos et ole vastuussa luottokortteihin ja sinun ei ole taloudellisia perusasiat paikallaan, voit päätyä syvällä velkaa ja on vaurioitunut luotto-pisteet.

Kanssa alkutahdeista pois tieltä, lähdetään yksityiskohtiin siitä, miten luottokortilla myllertävä teoksia.

Mikä on luottokortti Churning?

Monet luottokorttiyhtiöitä tarjoavat suuria signup bonukset. Uusi kortinhaltijat ansaita iso bonus viettää tietyn määrän tietyn ajan kuluessa, yleensä 90 ensimmäisen päivän avaamisen luottokortilla. Sitä enemmän palkintoja luottokortteja avaat, sitä enemmän signup bonukset voit ansaita.

Luottokortin kuohutettiin viittaa käytännössä toistuvasti avaaminen ja sulkeminen luottokortin ansaittava bonus yli ja ohi. Näin useita luottokortteja voit kerätä paljon enemmän palkintoja kuin haluat saada, jos juuttunut vain yhtä luottokorttia. Voit käyttää joitakin muita strategioita kaltaisia ​​yhdistämällä palkkioita kanta-maksimoida määrän palkintoja ansaitset.

Sääntöjä noudattaa

On olemassa muutamia ohjeita sinun kannattaa pysyä kaikkein menestystä luottokortilla kuohutettiin.

Maksa tasapainoa kokonaisuudessaan joka kuukaudelle

Varmista, että olet ole menoja enemmän kuin sinulla on varaa maksaa, vaikka olet tavoitteena bonus. Jos sinulla ei ole varaa maksaa pois koko saldo lopussa kunkin kuukauden, sinun pitäisi harkita luottokortin myllertävä. Ja ehdottomasti ei pitäisi yrittää ansaita bonuksia enemmän kuin yhtä luottokorttia kerrallaan, jos olet kamppailee kuluttaa ja maksaa vain luottokortilla. Raastava valtavia luottokortti saldot voivat saada sinut sellaista velkaa, joka kestää vuosia maksaa pois.

Toinen syy maksaa pois saldot kuukausittain on välttää maksaa korkoa saldosta. Piste myllertävä luottokortteja on saada hyötyä luottokorttiyhtiöitä. Mitään etua maksat alentaa nettohyöty saat luottokortin.

Aina Tee maksujaan ajoissa

Lähetä kuukausimaksu ajoissa välttämään myöhästymismaksut ja vahingoittaa luotto. Jos luotto on dinged takia maksuviivästystapauksen, saatat vaikea saada hyväksytty palkitsee luottokorttien tulevaisuudessa. Kannattaa myös maksaa ajoissa välttämään menettämisen oman palkintoja.

On tavoite Your Points

Sinun tulisi aina olla käsitys siitä, mitä olet työskennellyt kohti. Neljä päivää Santorini. Risteily Bahamalla. Vierailevat isovanhemmat vapaapäiviä. Mahdollisuuksia käyttää palkitsee ovat lähes rajattomat. Tietäen mitä haluat tehdä teidän seikat auttavat sinua valitsemaan parhaan luottokortit ja pitää sinua käyttämästä pisteesi ennenaikaisesti.

Älä ottaa enemmän luottokortit kuin voit käsitellä

Olet luultavasti ajattelevat enemmän luottokortteja merkitsee enemmän bonuksia ja enemmän pisteitä. Mutta, kun on liikaa luottokortteja voi aiheuttaa ongelmia. Jos sinulla ei ole varaa menojen minimivaatimuksia useita luottokortteja voit päätyä enemmän velkaa kuin voit käsitellä.

Pidä vuosimaksun mielessä

Monia palkintoja luottokortteja luopua vuosimaksu ensimmäisenä vuonna. Jotkut voivat tarjota etu, joka on myös syytä pitää luottokortti ja maksamalla vuosimaksun. Esimerkiksi saatat ansaita vapaan hotellimajoituksen vuosittain. Jos vuosimaksu on pienempi kuin yön hotellit, kortti voi olla syytä pitää. Muista, että sinun täytyy käyttää luottokorttia aina silloin tällöin, jotta se pysyy aktiivisena ja sinun on tasapainossa, että luottokortin menoja kanssa menoja teet luottokortteja missä olet yrittänyt aktiivisesti ansaita bonus.

Jatkuvasti varoa Uusi luottokortti tarjoaa

Luottokorttiyhtiöitä muuttaa tarjouksiaan usein. Älä oleta tarjouksen näet niiden verkkosivuilla on paras tarjous voit saada aikaan. Kun olet kiinnostunut luottokortilla, tarkista muutama eri sivustoja (varsinkin luottokortin vertailu sivustot) nähdä, mitä tarjotaan.

Käytä kartassa tai taulukon pysyä kaiken

Kyllä, se on vain, että vakava. Sinun kannattaa pysyä kanssa useita yksityiskohtia jokaisesta luottokortilla avaat:

 • Luottokortin myöntäjä ja erityinen luottokortti
 • Avaamispäivä luottokortin
 • Luottokortin vuosimaksu ja onko se luopunut
 • Päivämäärän vuosittainen veloiteta jos se luopui ensimmäisenä vuonna (jos et pitää tilin, sinun täytyy sulkea tilin ennen tätä päivämäärää)
 • bonus
 • Menojen vaatimus
 • Päivämäärän sinun tarvitse täyttää edellytä sitoutumista
 • Nykyisen luottokortin tasapaino (ja saldot kaikissa luottokortteja)
 • Sinun edistymistä kohti täyttää edellytä sitoutumista
 • Onko bonus on myöntänyt tilille
 • Oletko käyttänyt bonuksen
 • Ajoitus tahansa kampanjahintaan

Aina lukea pienellä painettu

Lukeminen kautta luottokortilla ehtojen on oltava. Jotkut luottokorttiyhtiöitä vain voit ansaita palkkioina tietyissä tilanteissa, esimerkiksi et ole ansainnut bonuksen joka Kortinmyöntäjä viimeksi kuluneiden 24 kuukauden aikana. American Express, esimerkiksi mahdollistaa kortinhaltijat ansaita vain yksi bonus per luottokortilla. Kun olet ansainnut bonuksen tietyn Amex, et voi ansaita bonus saman luottokortin uudestaan. Luottokortilla ehdot voivat muuttua, joten lue aina ehdot ennen hakemista luottokortilla.

Ole varovainen kuinka monta korttia You Avaa lyhyessä ajassa

Luottokorttiyhtiöitä voi kieltää luottokortin hakemuksen, jos olet avannut tai hakea liikaa luottokorttien viimeisen 12 kuukaudesta 24 kuukauteen.

Älä koskaan tee Saldonsiirrot tai Take käteisennakot

Näitä tapahtumia ei lasketa ostojen ja siksi ei auta sinua saavuttamaan menoja minimivaatimuksia. He vain vievät luottoraja ja jättää sinulle vähemmän tilaa menoja. Plus molemmat kaupoissa on yleensä aiheutuu maksuja, jotain haluat välttää saada mahdollisimman suuren hyödyn luottokortilla myllertävä. Ja kun kyseessä on käteisennakkoa, et saa siirtymäajan rahoituskulut ja aloittaa korkojaksotuksista heti.

Rajat avaaminen Luottokortit

Luottokorttiyhtiöitä haluavat olla uskollisia asiakkaita, jotka täytyy luottokortteja enemmän kuin muutaman kuukauden. Joten, kun on pyritty pysäyttämään luottokortilla myllertävä monia luottokorttiyhtiöitä nyt määrän rajoittamista luottokortteja voi avata.

Esimerkiksi monet Chase asiakkaat ovat huomanneet, että Chase ei hyväksy hakemuksia kuluttajille, jotka olet avannut yli viisi uutta luottokortteja (luottokortteja) viimeisten 24 kuukauden aikana.

Rajoja avaten uusia luottokortteja tarkoita vain sinun täytyy olla enemmän strategisiin siitä kun avaat luottokortteja ja kortin myöntäjän haet.

Luottokorttiyhtiöitä voivat myös rajoittaa kokonaismäärä avata tilejä voi olla heidän kanssaan kerran aikaa. American Express, esimerkiksi raja on neljä luottokortteja.

Onko Luottokortti myllertävä vaikuttaa luotto?

Luottokortilla kuohutettiin voi vaikuttaa luotto pisteet, mutta se luultavasti ei välttämättä pilata luotto-pisteet. Muista, että maksu historia ja velkaantuneisuus ovat kaksi suurimmista tekijöistä, jotka vaikuttavat luotto-pisteet. Jos teet kaikki kuukausimaksut ajoissa ja pitää luottokortin saldo alhainen, sinun pitää luotto Pisteet eristeet.

Joka kerta haet luottokorttia, siellä on kova tutkimuksen luottotietoja. Nämä kyselyt voivat vaikuttaa luotto-pisteet, tiedustelut ovat 10 prosenttia luotto-pisteet-erityisesti useita lyhyessä ajassa.

Avaamalla uusia tilejä voi laskea keskimääräistä luotto ikään tekijä, joka on 15 prosenttia luotto-pisteet.

Saatat jopa nähdä vastakkaisen luotto-pisteet kasvaa-koska olet on niin varovainen tekemään ajallaan ja maksaa saldosi kokonaisuudessaan joka kuukausi. Jotkut luottokorttiyhtiöitä kuuluu ilmainen luotto pisteet omassa kuukausittaisen tiliotteen. Jos mikään korttisi on tämä etu, voit käyttää vapaa luotto pisteytys palvelu, kuten Luotto Karma tai luottokortilla Sesame pitää silmällä luotto-pisteet. Voit aina vetää takaisin luottokortilla myllertävä jos se vaikuttaa luotto-pisteet.

Luottokortin myllertävä ehkä ole sinulle, jos …

Yhtä jännittävä kuin se kuulostaakin ansaita bonus rahastoannin jälkeen lähes ilmaiseksi, on olemassa joitakin asioita varoa, kun olet myllertävä luottokortteja.

Et on hyvä luotto

Normaalisti täytyy olla erinomainen luottoa jopa saada hyviä palkintoja luottokortteja. Jos sinulla on negatiivisia tietoja luotto-raportti, kuten maksuviivästyksiä tai perintäpalvelut, sinun pitäisi parantaa luottotietoja ennen kuin yrität vaihtuvuus luottokortteja.

Olet Valmistautuminen Major lainan Pian

Et ehkä halua vaihtuvuus luottokortteja (tai ainakin laittaa myllertävä pitoon tilapäisesti) jos olet valmistautuu kiinnitys tai toisen suuren lainahakemus on 18-24 kuukautta. Tutkimusten määrä ja hiljattain avattu tilejä voi vaikuttaa luotto-pisteet ja vaikeuttaa saada hyväksytty uusia tilejä, vaikka olet ollut aikaa kaikkien maksuja.

Et viettää tarpeeksi rahaa joka kuukausi Tapaa edellytä sitoutumista

Saatat joutua maksamaan useita tuhansia dollareita ostot muutamassa kuukaudessa vastaamaan rahoitustarpeita. Jos nykyinen menoja ei ole tarpeeksi korkea vastaamaan maksuvaatimuksia, kuohutettiin ehkä ole sinua varten. Lisääntyvä menoja vain ansaita bonuksia asettaa sinut vaarassa luoda suurempia saldot kuin sinulla on varaa maksaa.

Sinulla ei ole aikaa tai kiinnostusta pysyä mukana luottokortilla Progress

Voit silti ansaita luottokortilla menoja tepalkkioita oman luottokorttiostoksia. Kuitenkin, jos olet tosissaan myllertävä luottokortit, järjestää ponnisteluja on avain.

Olet koskaan ollut Luottokortti

Luottokortti kuohutettiin ei kokematon. Sinun pitäisi olla vankka kokemus luottokortilla ja maksaa saldosi kokonaisuudessaan joka kuukausi ennen päästä luottokortilla kuohutettiin. On liian helppoa joutua vaikeuksiin ja kun luotto-pisteet on vaurioitunut, se on vaikea korjata.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.