Miksi me maksamme luottokorttilaskusta Yli kerran kuukaudessa

Home » Credit and Debt » Miksi me maksamme luottokorttilaskusta Yli kerran kuukaudessa

Miksi me maksamme luottokorttilaskusta Yli kerran kuukaudessa

Koska kirjallisesti luottokortteja on iso osa työtäni, olen ollut lähes joka palkitsee luottokortilla jossain vaiheessa elämääni. Milloin tahansa, vaimoni ja minä on 20 tai enemmän luottokortteja koko meidän henkilökohtaiset ja yritysten luotto profiileja. Jotkut pidämme pitkän matkan, ja jotkut me perua jälkeen kokeilleet niiden hyödyt.

Koska meillä kammoksumme velkaa, mutta emme koskaan maksaa senttiäkään kiinnostuksen ja erityistä varovaisuutta välttää tilanteita, joissa voisimme käyttää enemmän rahaa kuin meillä. Mitään vuosimaksut kiinnitämme ovat tarkkaan harkittuja ja odotettavissa, ja yleensä osa laajempaa suunnitelmaa ansaita palkintoja, että enemmän kuin kompensoivat maksuja.

Hyötyä tästä strategiasta ollut huimaa – ainakin meille ja tapa haluamme elää elämäämme. Vuosien varrella olemme lunastettu hotellissa uskollisuus pistettä, lentomaileja, käteistä takaisin palkkioita, ja joustava matkustaa luotto matkustaa ympäri maailmaa.

Viisi syytä Maksamme luottokorttilaskusta enemmän kuin kerran kuussa

Se on ton hauskaa, kyllä, mutta se voi saada monimutkainen. Riippuen tavoitteemme ja palkintoja yritämme keräät, usein käytetään neljää ja seitsemän luottokortit kulloinkin. Voit helpottaa elämäämme, olemme keksiä yksinkertainen järjestelmä, joka ratkaisee suurimman osan ongelmista, jotka johtuvat käyttämällä useita maksutapoja kuukaudessa. Koska pidämme kiinni nollasummapeliä budjetin, meidän on varmistettava myös menot pysyy kurissa riippumatta siitä, kuinka monta luottokortit käytämme.

Ajan myötä opin, että maksamalla luottokortilla laskut useita kertoja kuukaudessa on helpoin tapa pysyä aikataulussa tavoitteisiimme ja yksinkertaistaa elämäämme. Tässä muutamia syitä me maksamme laskut muutaman kerran kuukaudessa – ja hyödyt saamme vastineeksi.

Syy nro 1: Se pitää meidät tiellä meidän budjetin.

Käyttäen nollasummapeliä budjetilla tarkoitetaan keksimään kohtuullisen menojen kynnyksen jokaiselle osa elämääsi. Meille tämä tarkoittaa rajoittamalla päivittäistavarakaupan menoja, sekalaiset menot ja viihdettä menojen $ 600, $ 200 ja $ 100 joka kuukausi, vastaavasti.

Maksamalla luottokortilla laskut useita kertoja kuukaudessa, olen voinut tarkistaa ja nähdä, missä me olemme kussakin näistä joustavia luokista. Jos olemme käyttäneet yli puolet budjetista missään luokassa ennen kuukautta on puoli ohi, tiedän, että on aika meitä hidastamaan. Jos olemme oikealla tiellä, toisaalta voin suunnitella loput kyseisen kuukauden menoja vastaavasti.

Olemme puhuneet eduista seurata omia menoja monta kertaa. Ottamalla tarkasti menoja säännöllisesti, voit paikalla heikkoudet ja etsiä keinoja parantaa – reaaliajassa, ei jälkikäteen.

Syy nro 2: Se auttaa meitä välttämään maksuviivästyksiä.

Vaikka en ole koskaan ollut ongelma tehdä maksuviivästyksistä aiemmin, maksaa pois luottokortteja useammin kuin kerran kuukaudessa varmistaa maksuviivästystapauksen koskaan tapahdu.

Koska maksuviivästyksistä voi vahingoittaa vakavasti luotto pisteet, välttää niitä kaikin keinoin on tärkeää. Muista, maksuhistoriasi muodostaa 35% FICO pisteet, hyvä tai huono.

Syy nro 3: Se takaa emme koskaan maksamaan korkoa.

Koska perheeni enimmäkseen käyttää palkitsee luottokortteja keräät pisteitä matka, se olisi typerää tehdä luottokortilla tasapainoa ja maksaa korkoa meidän ostojen että se heikentäisi niiden arvoa palkintoja. Maksamalla luottokortilla laskut useita kertoja kuukaudessa, voin varmistaa emme koskaan maksaa senttiäkään korkoa tai spiraalin velkaantua.

Koska palkitsee luottokortteja yleensä periä korkeampia korkoja kuin keskimäärin, tämä on erityisen tärkeää, jos käytät kortteja kuin minä – keräät pisteitä. Jos et kuljettaa tasapaino samalla jatkaa palkintoja, se on lähes varmaa, että kiinnostus maksat pyyhkii pois mitään palkintoja ansaitset.

Syy # 4: Se pakottaa meidät ‘saada todellista’ meidän menoja.

Maksamalla laskuja useita kertoja kuukaudessa on myös harjoitus itsehillintää. Tarkistamalla sisään laskut usein, olemme pakotettuja hyväksymään menot ja haarukka yli rahana Hankintamme säännöllisesti.

Kiinnittäen luottokortilla on helppo laittaa pois tuskaa jokaisesta ostoksesta, käyttäen oikeaa rahaa maksaa laskun sattuu – ja sen pitäisi.

Syy nro 5: Se pitää velkamme käyttöaste nollassa, mikä on tarkalleen missä pidän siitä.

Monet ihmiset olettavat, että heidän luotto hyödyntäminen – määrän käytettävissä oleva luottoraja käytössä, joka on toiseksi suurin tekijä luotto-pisteet – pysyy nollassa, jos he maksavat laskunsa kokonaan, kun luottokorttitositteessa sulkeutuu. Valitettavasti se ei pidä paikkaansa: Todellisessa maailmassa, saldosi raportoidaan luottotietoyrityksille – Experian, Equifax, ja TransUnion – kerran kuukaudessa, riippumatta siitä maksat sen pois heti.

Kun maksat luottokortilla laskut kokonaisuudessa useita kertoja kuukaudessa, se on helpompi pitää luotto hyödyntämistä tai lähellä nollaa.

Bottom Line

Jongleerausta useampia luottokorttia ei ole kaikkien kupin teetä, mutta olen löytänyt se toimii hyvin perheeni edellyttäen mutta tavoitteenamme tavoitteemme. Käyttämällä nollasummapeliä budjetin seuranta meidän menot uskollisesti, ja maksamalla luottokortilla laskut useammin kuin kerran kuukaudessa, nautimme ylösalaisin luottokortin palkintoja ilman pysyvää mitään varjopuolia.

Jos aiot käyttää luottoa ansaita palkintoja, sinun kannattaa harkita samanlaista strategiaa. Maksamalla korttisi pois ulkopuolella oman säännöllisen laskuerittelyssäsi voit pysyä uskollisena budjetti, jotta luottokortti kiinnostusta ja, mikä tärkeintä, välttämään velkaa. Tärkeintä on, maksat laskun säännöllisesti pakottaa kohtaamaan oman viettää kaiken aikaa. Jos et ole tyytyväinen itse, tiedät ei ole ketään muuta syyttää.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.