Miksi sinun pitäisi budjetti rahaa

Home » Budgeting » Miksi sinun pitäisi budjetti rahaa

 Miksi sinun pitäisi budjetti rahaa

Budjetointi on yksi suurimmista avaimet todella hallita rahaa. Monet ihmiset ovat usein poissa käytöstä yksinkertainen termi budjetin. Se liitetään rajoituksia ja paljon vaivaa ja päänsärkyä. He saattavat tuntea, että he ovat liian köyhiä budjetin  tai muita budjetointia tekosyitä. Kuitenkin budjetointi voi todella säästää rahaa, ja voit olla enemmän viettää auttamalla voit tehdä useimmat rahaa. Budjetointia tyyli voi määrittää, kuinka onnistunut olet budjetointia. Seuraavassa on viisi asiaa, jotka auttavat sinua katsomaan budjetointia uudessa valossa. Saatat myös haluta tarkistaa näitä syitä aloittaa budjetointia .

1. budjetointi Pysäkit ylitys

Useimmat ihmiset, joilla ei ole budjetti päätyvät ylitys kuukausittain. Tämä rajoittaa niiden ostovoima tulevaisuudessa kun yhä useammat palkastaan ​​on sovellettava velan maksuun. Jos olet huolissasi rajoittamalla menoja, miettiä, mitä se tuntuisi olevan enemmistön palkka sovelletaan luottokorttimaksut. Stressi löytää tapa maksaa nousu kaasun ja ruoka voi olla tähtitieteellinen kun suurin palkka on jo suunniteltu.

 • Käyttäjä budjetti auttaa määrittämään milloin lopettaa menoja.
 • Kirjekuoren tai budjetoinnin ohjelmisto voi tehdä prosessista helpompaa.

2. budjetointi auttaa saavuttamaan tavoitteensa

Talousarvio on suunnitelma, joka auttaa priorisoida menoja. Ja sen budjetti, voit siirtää keskittyä rahaa asioita, jotka ovat sinulle tärkeimpiä. Tämä voidaan saada pois velkaa, säästöistä kotiin tai työskentelevät aloittaa oman yrityksen. Budjettia luo suunnitelma ja voit seurata sitä varmista, että olet saavuttaa tavoitteesi.

 • Kumoaa rahaa budjetin kuukausittain tavoitteet.
 • Budjettisi auttaa suojaamaan rahat on jo tallennettu.

3. budjetointi auttaa säästämään rahaa

Ihmiset, jotka eivät ole budjetin tapana säästää vähemmän rahaa kuin ihmisiä, jotka eivät. Tämä johtuu siitä, kun budjetti annat rahaa tehdä tiettyjä asioita. Näin voit automaattisesti laittaa rahaa säästötilille tai sijoituksiin kuukausittain. Budjetin avulla voit lopettaa upottamalla säästösi kuukausittain. Kun teet tämän alatte rakentaa vaurautta. Tämä antaa sinulle todellista taloudellista vapautta tulevaisuudessa.

 • Talousarviossa rahaa siirtää säästöjä kuukausittain.
 • Käytä budjetti auttaa sinua lopettamaan kastamalla säästösi tai hätärahasto suunnittelemalla oman kuluja etukäteen.

4. budjetointi auttaa sinua Stop Huolestuttavaa

Useimmat ihmiset eivät pidä rajoituksia, että ottaa talousarvio laittaa niitä. Kuitenkin päätät kuinka paljon kulutat kussakin luokassa. Joten jos haluat laittaa suuri osa rahaa kohti harrastuksiin, kunhan olet tallentamassa ja tavata muita tarpeita, sinun ei pitäisi tuntea huonoa siitä. Kuitenkin kun olet määrittänyt rajat sinun pitää niistä kiinni. Jos et tee, että sinulla saattaa olla budjetoinnin heikkous, että sinun täytyy käsitellä. Budjetointi ei ole kyse rajoittava hauskaa elämässäsi, mutta mahdollisuuksien avaamiseen ja rahaa, jotta on enemmän hauskaa.

 • Tiedät, kuinka paljon olet valmis maksamaan kustakin luokan.
 • Voit lopettaa menoja, kun et enää tarvitse rahaa käytettävissä.

5. budjetointi auttaa sinua olemaan joustava

Budjetointi voi olla joustava. Voit siirtyä rahan välillä tuoteryhmät joudut koko kuukauden. Yleensä kannattaa rajoittaa itse kosketa rahaa olet varattu säästöjä, mutta voit säätää määrä käytät kunkin luokan kuten mennä. Tämä on toinen tapa, että voit pitää itse ylitys. Sen avulla voidaan myös tunnistaa asioita ja katso että et lopulta syövät Ramen lopussa kuukausittain.

 • Budjetointi voit säätää kattamaan yllättäviä menoja, kun ne tapahtuvat.
 • Opi siirtää rahaa luokkien välillä budjetointia ohjelmiston.

6. budjetointi asettaa sinut valvonta

Jos tuntuu et hallita omaa rahaa ja olet jatkuvasti ihmettelevät, mistä se meni ja mitä sille tapahtui, budjetointi voi sinua hallitsemaan. Sen avulla voit priorisoida menoja, seurata, kuinka teet ja ymmärtää, kun sinun täytyy lopettaa. Siinä vankka suunnitelman paikka, joka on helppo virrata ja antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella ja valmistautua tulevaisuuteen. Se on suurin työkalu täytyy muuttaa taloudellinen tulevaisuus ja se antaa sinulle voimaa tehdä muutoksia alkaa tänään.

 • Kokeet budjettisi päivittäin avulla voit seurata sitä ja estää sinua ylitys.
 • Päätösten tekeminen alussa kuukauden helpottaa hallita rahaa.

7. budjetointi voi olla yksinkertainen

Budjetointi voi olla yksinkertaista. Voit yksinkertaistaa prosessia käyttämällä prosenttiosuudet tulot kattamaan joukko kuluja, säästöjä määriä ja käyttörahaa. Sitten yksinkertaisesti seurata rahaa kuin kuluttaa sitä. Tämä tarkoittaa, että paljon vähemmän luokkia ja paljon enemmän joustavuutta. Et voi päättää vaihtaa kirjekuoren järjestelmää, joka poistaa tarpeen seurata menoja.

 • Pitää sitä – ensimmäisten kuukausien budjetointi ovat hieman vaikeampaa kuin säädät luokkia löytää määrät, jotka toimivat tilanteeseen.
 • Cash auttaa helpottaa kuten voidaan budjetoinnin ohjelmisto. Jos olet naimisissa budjetointi tapaamisia puolisollesi rahankäsittelyn rahaa paljon helpompaa.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.