Miksi sinun pitäisi vaivautua budjetti?

Home » Budgeting » Miksi sinun pitäisi vaivautua budjetti?

Budjetit ovat tehokkaampia kuin luulet

Miksi sinun pitäisi vaivautua budjetti?

Mikä on perimmäinen tarkoitus budjetointia?

Onko varmista, että et ole liian paljon rahaa kengät vs. kissanruokaa vs. vessapaperia? Ei tietenkään.

Piste budjetointi on varmistaa, että lopussa kuukauden, sinulla on vielä rahaa jäljellä.

Real Point of Budjetointi

Tarkoituksena budjetointia, toisin sanoen, on varmistaa, että elät alla keinoin, eikä eläviä tai sen yläpuolella omassa keinoin.

Jotkut käyttävät talousarviota välineenä varmistaa, että he eivät asu palkka on palkka.

Itse tiedän ihmisiä, jotka eivät edes ymmärrä, että he elivät palkka on palkka, kunnes ne todella luotu budjetin.

Miten budjetointi voi auttaa

Eräs hyviä ystäviä selataan rahaa hänen säästötili alussa kuukausittain. Hän taputtaa itseään selkään, ajatellen, että hän säästää rahaa.

Lopussa kuukauden, jotta maksamaan laskunsa, hän siirtää rahaa säästöistä takaisin hänen tarkkailun huomioon. Hänen säästötili ollut kasvussa – hän vain pelaa siirron pelin.

Hän erehtykö itsensä luulemaan, että hän oli säästäminen. Hän ei tunnista tätä tosiasiaa, kunnes hän teki budjetin ja alkoi seurata hänen kuluja.

Seuranta hänen nettovarallisuuden, hän sanoo, myös auttoi häntä tunnistamaan vaikutuksia rahansa tottumukset.

Älä ole tuollainen ystäväni. (Tai, jos olet jo hänen kaltaisensa, toimivat kuten hänen uusi, uudistettu itse.) Jos lopussa kuun olet nollatuloksen ja sinulla ei ole mitään virhemarginaalia jäljellä, olet elää seuraavaa tarkastusta, ja joka ei kykene haluat olla.

budjetointi perusteet

Talousarvio on yksi mahdollinen väline, joka voisi saada sinut pois, jotka sitoutuvat. Tarkkaan ottaen yksityiskohtainen rivikohtaa talousarvio ei ole välttämätöntä.

Jos vain vetää säästöjä päältä ensin ja sitten sitoutumaan elävät loput rahat, olet saavutetaan tavoite budjetointia. Elät alla keinot ja säästää terve prosenttiosuus tuloista.

Sinun ei tarvitse seurata tai välitä kuinka paljon rahaa kulutat ravintoloita vastaan ​​vaatteita, varsinkin jos olet jo velaton ja säästää merkittävä osa jokaisen palkka.

Kuinka paljon sinun pitäisi säästää?

Vähintäänkin uskon kaikkien pitäisi säästää vähintään 20 prosenttia tuloistaan. Joka jakaa ulos 10-15 prosenttia eläkkeelle tilejä, ja 5-10 prosenttia muihin säästöjä tavoitteita.

Että 20 prosentin luku on vain lähtökohta. Ei ole mitään haittaa säästää enemmän, ja siellä on jopa kasvava liike ihmisiä, jotka edistävät käsite säästää puoli.

Yksityiskohtainen rivikohta budjetti on vain työkalu, jonka avulla saat siellä. Se ei ole ratkaisu ongelmiin; se on vain mekanismi, jonka avulla voit auttaa säästämään enemmän.

Erilaiset Säästöt

Muuten, kun puhun säästöjä Olen viittaavat toimintaa, joka lopulta parantaa nettovarallisuuden. En kirjaimellisesti tarkoita vain rahaa, että tavaraa säästötilille.

Olen viittaavat laajasti rahaa, että saatat laittaa eläkkeelle tilejä, terveydelle säästötilille, litteä menojen osuus, tai että voit käyttää ylimääräisenä maksut velkaa.

Oletetaan esimerkiksi, että kiinnitys on $ 1500 euroa kuukaudessa, mutta maksat $ 2.000 euroa kuukaudessa.

Joka merkitsee ylimääräiset $ 500-ylimääräisen pääoman maksu, joten $ 500 lasketaan säästöjä.

Toki, se ei ole kirjaimellisesti säästöjä pankkitilille, mutta se on rahaa, jota suoraan siivittää yrityksen nettovarallisuuden. Se säästää kuitenkin.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.