Miksi Vähemmistöt maksaa enemmän autovakuutus?

Home » Insurance » Miksi Vähemmistöt maksaa enemmän autovakuutus?

 Miksi Vähemmistöt maksaa enemmän autovakuutus?

Rasismin ja rotusyrjinnän ovat olleet olemassa jo vuosisatoja. Vuosikymmeninä koska kansalaisoikeusliikkeen alkoi, asiat ovat ehdottomasti mennyt paremmin vähemmistöryhmille ja ihmisten väri monin tavoin. Mutta syrjintä on edelleen olemassa, jopa paikoissa, et ikinä odottaa. Jopa 2018, musta amerikkalaiset maksavat paljon enemmän kuin valkoiset amerikkalaiset jotain, joka on lain mukaan lähes jokaisessa osavaltiossa: autovakuutus.

Se on surullista, mutta se on totta. Viime vuosina Yhdysvaltain lähiöissä on tullut rotuerottelua . Afrikkalainen amerikkalaiset, jotka asuvat enimmäkseen musta lähiöissä maksavat hinnan seurauksena, kirjaimellisesti A uraauurtava tutkimus tekemä Consumer Federation of America vuonna 2015 havaittiin, että hyviä kuljettajia, jotka elävät Afrikkalainen Amerikan lähiöissä veloitetaan paljon enemmän kuin kuljettajat, jotka asuvat valkoinen yhteisöjä-paljon enemmän. Kuljettajia, jotka elävät näissä yhteisöissä ovat Keskikurssi palkkioita ovat 70 prosenttia kalliimpia kuin vakuutusmaksujen kuljettajille, jotka asuvat valkoinen yhteisöissä-keskimäärin $ 438 dollaria vuodessa enemmän.

Johtuuko tämä Afrikkalainen amerikkalainen yhteisöjen ovat vaarallisempia?

Vastoin yleistä (ja rasistinen?) Uskomus, rotuun meikit naapuruston omasta ei lainkaan määritellä, kuinka paljon rikollisuutta esiintyy naapurustossa. Kyllä, pienituloiset asuvat ovat usein todennäköisesti enemmän rikollisuutta.

Mutta kun kontrolloida tulojen ja asukastiheys, valkoinen ja musta lähiöissä on pääosin sama rikollisuus . Edellä mainitussa tutkimuksessa todettiin, että vaikka osuus asukastiheys ja tulot, kuljettajat, jotka elävät musta lähiöissä veloitetaan enemmän.

Johtuuko tämä Afrikkalainen amerikkalaiset ovat usein huonompia kuin valkoiset?

On totta, että köyhyysaste Afrikkalainen amerikkalaiset on yli kaksinkertainen köyhyysaste valkoisille amerikkalaisille .

Mutta tämä ei selitä havaintoja ollenkaan varsinkin koska vauraampi Afrikkalainen amerikkalaiset ovat todennäköisesti maksamaan vieläkin enemmän maksamalla hinnan asuu musta lähiöissä kuin köyhemmät Afrikkalainen amerikkalaiset: raportissa todettiin, että ylemmän keskitulotason mustat asuvat musta lähiöissä maksettu täydet 194 prosenttia enemmän autovakuutus keskimäärin kuin ylemmän keskitulotason asuvien henkilöiden valkoinen lähiöissä-ero $ 1396!

Se on kauheaa! Mitä Vakuutusyhtiöiden on sanottavaa itse?

Yleisesti ottaen vakuutusalalla ei ole koskaan myöntänyt, että mustaihoisen maksamaan enemmän autovakuutus. Itse asiassa ne ovat usein suorastaan ​​puolustava … ja hyökkäävä. Vuonna 2014 National Association of keskinäisten vakuutusyhtiöiden lähetti liittovaltion vakuutuslaitos että vihjaillaan mustaihoisen on varaa maksaa enemmän autovakuutus koska … odota sitä … he käyttävät rahaa heidän lemmikki, lelut, alkoholi, tupakka ja valvontalaitteen, kuten normaali ihmisillä usein:

” … tietojen mukaan kotitaloudet kahdessa alimmassa kvintiileissä viettänyt lähes yhtä paljon alkoholin ja tupakkatuotteiden yhdistettynä kuin autovakuutus, ja että he viettivät enemmän audiovisuaalisen (A / V) laitteita ja palveluita kuin autovakuutusyhtiöt. ..olemme esittäisivät että prosenttiosuus kotitalouden tuloista kuluu vähemmistöosakkeiden kuluttajien autovakuutuksia vaikuttaa järkevältä suhteessa prosenttiosuus tuloista kuluu kuin keskeisiä tavaroita,” vakuutuskonserni kirjoitti.

Sisältyvät kuin keskeisiä lista oli lemmikkieläimiä ja leluja.

Toisin sanoen, vakuutusyhtiöt näyttävät mielestäni se on okei veloittaa mustaihoisen enemmän autovakuutusta ei muusta syystä kuin siitä, että mustaihoisen rahaa muihin asioihin.

Vastauksena aiemmin mainitun J. Robert Hunter, The organisaation johtaja Vakuutukset sanoi :

”Hinnoittelu erot valtion mandaatilla vähintään autovakuutuksia lainattu kuljettajille lähinnä Afrikkalainen Amerikan yhteisöt ovat vaikea ymmärtää aktuaarisesti ja näyttää paljon kuin epäoikeudenmukaista syrjintää.”

Tämä kuulostaa todella huono, mutta tämä on vain yksi tutkimus. Onko olemassa muita todisteita tästä ongelmasta?

Valitettavasti kyllä. Analyysi julkaistiin vuonna 2017 Consumer Reports ja ProPublica havaitsi, että Kaliforniassa, Illinoisissa, Missourissa, ja Texas, vakuutusmaksut ovat vielä korkeammat vähemmistönä asuinalueilla yleensä, ei vain Afrikkalainen amerikkalaisia.

Rachel Goodman, henkilökunnan asianajaja American Civil Liberties Unionin rotuun oikeudenmukaisuus ohjelmasta edellyttäen karu muistutus siitä, että nämä havainnot sopivat suurempi, systeeminen ongelma maamme: ”Nämä tulokset sopivat kuvion sisällä että näemme aivan liian usein rotujen eroja väitetysti johtuvat erot riski, mutta tämä perustelu hajoaa kun syventyä tiedot ”, hän sanoi.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.