Milloin kannattaa henkivakuutus? Mitä eri vaihtoehtoja?

Home » Insurance » Milloin kannattaa henkivakuutus? Mitä eri vaihtoehtoja?

Henkivakuutus strategia – Mistä tietää, jos tarvitset Henkivakuutus

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Henkivakuutus

Henkivakuutus on suunniteltu suojaamaan perhettäsi ja muita ihmisiä, jotka voivat riippua teitä taloudellista tukea. Henkivakuutus maksaa kuoleman varalta edunsaajalle henkivakuutus.

Vuosien mittaan henkivakuutus on myös kehittynyt tarjota vaihtoehtoja rakentaa vaurautta tai verovapaata investointeja.

Kuka tarvitsee Henkivakuutus UKK

On henkivakuutus vain ihmisille, joilla on perheen tukea? Milloin pitäisi ostaa henkivakuutus? Menemme läpi näitä kysymyksiä ja yhteisiä skenaarioita kun henkivakuutus on hyvä idea ostaa perustuvat erilaisiin tilanteisiin. Tämä lista auttaa sinua päättämään, jos se on aika voit ottaa yhteyttä taloudellisena neuvonantajana ja alkaa tarkastella henkivakuutus vaihtoehtoja.

Tarvitsenko Henkivakuutus jos olen ole huollettavia?

On tapauksia, joissa henkivakuutus voi olla hyötyä, vaikka sinulla ei ole huollettavia, alkeellisinta jotka kattaisivat oman hautauskulut. Tähän voi olla monia muita syitä liikaa. Seuraavassa muutamia ohjeita, joiden avulla voit päättää, jos henkivakuutus on oikea valinta:

Millä elämänvaiheen pitäisi ostaa Henkivakuutus?

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tietää henkivakuutus on, että nuorempi ja terveempi olet, sitä halvempaa se on.

Paras henkivakuutus valinta riippuu:

  1. Miksi haluat henkivakuutus (rakentaa vaurautta, suojella omaisuutta, tarjoavat perheellesi?)
  2. Mikä tilanteesi on
  3. Missä vaiheessa elämässä olet (teillä on lapsia, olet koulussa, olet aloittamassa liiketoimintaa, ostaa kotiin, naimisiin, jne)
  4. Kuinka vanha olet
 

10 eri tilanteisiin ja tapaa käyttää Henkivakuutus

Tässä on lista ihmisistä, jotka saattavat tarvita henkivakuutus elinkaaren eri vaiheissa, ja miksi haluaisi ostaa henkivakuutus näissä vaiheissa. Tämä lista auttaa sinua harkita eri syistä ostaa henkivakuutus ja avulla voit selvittää, jos se on aika voit etsiä ostamaan henkivakuutus vai ei.

Taloudellisena neuvonantajana tai henkivakuutus edustaja voi myös auttaa sinua tutustumaan eri henkivakuutus vaihtoehtoja ja tulee aina kuultava heidän ammatillisen mielipiteensä auttaa sinua tekemään valinnan.

1. Alku Perheet

Henkivakuutus olisi ostettu jos olet harkitsee perustavat perheen. Sinun hinnat ovat halvempia nyt kuin silloin, kun vanhenet ja tulevaisuuden lapset ovat riippuen tuloista. Lue lisää osoitteessa Vanhemmat: Paljonko Henkivakuutus tarvitset?

2. Perustettu Perheet

Jos sinulla on perhe, joka riippuu teistä, tarvitset henkivakuutus. Tämä ei sisällä pelkästään puoliso tai työskentelevät kodin ulkopuolella. Henkivakuutus myös otettava huomioon, että työskentelevä henkilö kotona. Kustannukset korvataan jonkun tekemään kotityöt, kodin budjetointia ja lastenhoidon voivat aiheuttaa merkittäviä taloudellisia ongelmia elossa perheelle. Lue lisää osoitteessa Vanhemmat: Paljonko Henkivakuutus tarvitset?

3. Nuoret yksinäiset aikuiset

Syynä Aikuisten tulisi tyypillisesti henkivakuutus olisi maksavat omat hautajaiset kustannuksia tai jos ne auttavat tukemaan iäkäs vanhempi tai muu henkilö ne voivat hoitaa taloudellisesti.

Voit myös harkita ostaa henkivakuutus kun olette nuoria niin, että kun sitä tarvitaan, sinun ei tarvitse maksaa enemmän, koska ikäsi. Vanhempi saat, sitä kalliimmaksi henkivakuutus tulee ja olet vaarassa evätään, jos on ongelmia henkivakuutus lääkärintutkimuksen.

Muuten, jos on muita lähteitä rahaa hautajaisiin eikä sillä ole muita henkilöitä, jotka riippuvat heidän tulonsa jälkeen henkivakuutus ei olisi välttämätöntä.

4. Asunnon ja ihmiset kiinnityksiä tai muita velkoja

Jos aiot ostaa kotiin asuntolaina, sinulta kysytään, haluatko ostaa kiinnitys vakuutus. Ostaminen henkivakuutus, joka kattaa panttivelkakirjoista suojaisi kiinnostus ja välttää sinun tarvitse ostaa lisää kiinnitys vakuutus kun ostat ensin kotiin.

Henkivakuutus voi olla tapa varmistaa, että velat maksetaan pois, jos kuolet. Jos kuolet velkoja ja mitenkään oman kiinteistön maksamaan heille, oman omaisuuden ja kaikki mitä työskennellyt voi kadota eikä saa siirtää joku huolta. Sen sijaan, sinun Estate voidaan jättää velan, joka voitaisiin välittää perilliset.

5. Muut kuin lapsi Working Pariskunnat

Molemmat henkilöt tässä tilanteessa pitäisi päättää, jos he haluaisivat henkivakuutus. Jos molemmat henkilöt ovat tuomassa tuloja että he tuntevat olonsa mukavaksi elävät yksin, jos niiden kumppani olisi katoa, niin henkivakuutus ei olisi tarpeen, paitsi jos he halusivat peittää hautajaiset kustannuksia.

Mutta, ehkä joissain tapauksissa yksi toimintapiste puoliso edistää paremmin tuloja tai haluaisi jättää muita huomattavia paremmassa taloudellisessa asemassa, niin niin kauan kuin osto henkivakuutus ei olisi taloudellinen rasite, se voisi olla vaihtoehto. Saat edullinen henkivakuutus vaihtoehto tutkia Riskihenkivakuutus tai pitävät first-to-die henkivakuutussopimukset, jos maksat vain yksi politiikka ja kuoleman varalta menee ensin kuolla.

6. Ihmiset, jotka ovat Henkivakuutus työllään

Jos sinulla on henkivakuutus kautta työsi, kannattaa silti ostaa oman henkivakuutus. Syynä koskaan pidä luottaa vain henkivakuutus työssä on se, että voit menettää työsi tai päättää vaihtaa työpaikkaa ja kun teet niin, menetät että henkivakuutus. Se ei ole strategisesti ääni jättää henkivakuutus käsissä työnantaja. Vanhempi saat kalliimpia henkivakuutus tulee. Olet parempi ostaa pieni varmuuskopiointi politiikan varmista, että sinulla on aina joitakin henkivakuutus, vaikka menetät työsi.

7. yhteistyökumppaneita ja yritysten omistajille

Jos sinulla on liikekumppani tai oma yritys ja on ihmisiä vedoten, voit harkita ostaa erillinen henkivakuutus varten yrityksesi velvoitteita.

8. Ostaminen henkivakuutus vanhempasi 

Useimmat ihmiset eivät ajattele tätä strategiaa, ostaa sitä on käytetty ja voi olla fiksu asia tehdä. Henkivakuutus vanhempiesi turvaa kuoleman hyötyä jos laitat itsesi edunsaaja politiikan otat niitä. Jos maksat vakuutusmaksuja haluat varmista, että teet itsellesi peruuttamattoman edunsaaja suojata investment.This tavalla, kun vanhemmat kuolevat, voit suojata määrä henkivakuutus. Jos teet tämän samalla kun vanhemmat ovat nuoria tarpeeksi, se voi olla taloudellisesti hyvä sijoitus.

Voit myös haluavat suojella omaa taloudellista vakautta katsot ostaa pitkäaikaishoidon heille yhtä hyvin tai ikään kuin he tutkia sitä. Usein kun vanhemmat sairastuu vanhetessaan taloudellista taakkaa heidän lapsensa on valtava. Nämä kaksi vaihtoehtoa voi myöntää taloudellista suojaa, joita et ehkä muuten ajatellut.

9. Henkivakuutus lapsille

Useimmat ihmiset viittaavat siihen, että lapset eivät tarvitse henkivakuutus, koska heillä ei ole huollettavia ja jos niiden kuolemaan, vaikka se olisi tuhoisaa, henkivakuutus ei olisi hyötyä.

3 Syitä Osta Henkivakuutus Lapsille 

  1. Jos olet huolissasi lapsesi lopulta saada sairaus. Jotkut perheet ovat huolissaan lastensa pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia takia perinnöllinen riskejä. Jos vanhemmat pelkäävät, että lopulta, tämä voi tehdä niistä vakuutuskelvottomat myöhemmin elämässä, niin he voisivat harkita ostaa lapsilleen henkivakuutus, jotta ne eivät välitä puuttuessa lääkärintarkastukset myöhemmin, kun he tarvitsevat henkivakuutus perheilleen. Jotkut ihmiset katsovat kriittisen sairauden vakuutus myös lapsille.
  2. Jotkut ihmiset ostavat henkivakuutus lapsille, koska ne saavuttavat varhaisessa aikuisiässä auttaa heitä varaslähdön elämään. Pysyvä henkivakuutus voi olla tapa rakentaa säästöjä niitä ja antaa heille mahdollisuuden saada henkivakuutus, joka maksaa itsensä, kun he ovat perheen omaa, tai jos he haluavat käyttää rahaosuuden on lainata vastaan ​​ja tärkeä hankinta. Henkivakuutus lapsille voidaan hankkia lahjaksi heille.
  3. Jos haluaisi saada jonkinlaisen kuoleman varalta, joiden avulla voit käsitellä lapsen kuolema ja kattaa hautauskulut, jos jotain tapahtuu heille. Menetys lapsi on tuhoisa ja vaikka lapset eivät tue rahallisesti, niillä on tärkeä rooli perheessä ja niiden menetys voi olla vaikutuksia moniin levels.The menetys voi olla hyvin vaikeaa, voit työskennellä, ja saatat kärsiä taloudellisia tappioita, vaativat psykologista apua, tai vaatia apua elossa lasten seurauksena niiden kulkevan.
 

Lapset, suurimmaksi osaksi, ei tarvitse henkivakuutus, mutta jos se on osa strategiaa, henkivakuutus lapsille voi olla jotain harkita edellä mainituista syistä. Aina punnitaan mahdollisuus edellä mainituista syistä muiden säästömahdollisuuksia tai vakuutuksen voisitte harkita lapsesi.

10. Vanhukset

Niin kauan kuin sinulla ei ole ihmisiä riippuen tuloista tukea, henkivakuutus tässä vaiheessa elämässä ei olisi tarpeen, ellei sinulla ei ole muita keinoja maksaa hautauskulut tai päätät jättää rahaa kuin perintö. Yksi hyödyllinen asia henkivakuutus jos olet vanhempi, on verosäästön elementit, jos haluat säilyttää arvoa Estate. Sinun pitäisi puhua kiinteistönvälittäjän valtakirja tai rahoitussuunnittelija ymmärtää jos ostaa henkivakuutus oman myöhempinä vuosina voi tarjota veroetuja.

Ostot henkivakuutus tässä iässä voi olla hyvin kallista.

Henkivakuutuksen strategiana suojella ja luoda vaurautta

Kun ostat henkivakuutus etsit suojata elämäntapa perheen tai huollettavien jos kuolisi.

Jos tämä on ensisijainen tavoite niin edullisia henkivakuutus voi olla hyvä lähtökohta sinulle.

Saatat myös tarkastella sitä tapa rakentaa tai perheen varallisuudesta joko potentiaalisten verohelpotuksia tai jos haluat jättää rahaa perintönä, kuten tapauksessa selviytymisvinoumasta henkivakuutus.

Voit myös ostaa henkivakuutus keinona turvata omaa taloudellista vakautta, kun kyseessä on koko henkivakuutus tai yleinen henkivakuutukset, jotka tarjoavat myös käteistä sekä investoinnit. Tämäntyyppiset politiikan ohella edunjättäminen henkivakuutuksia tarjoavat myös mahdollisuuksia lainanotto rahaa henkivakuutus.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.