Milloin kannattaa käyttää Lyhytaikainen sairausvakuutuslain?

Home » Insurance » Milloin kannattaa käyttää Lyhytaikainen sairausvakuutuslain?

Milloin kannattaa käyttää Lyhytaikainen sairausvakuutuslain?

Quick Määritelmä:

Lyhytaikainen sairausvakuutus kattaa perus- terveydenhuollon kustannukset lyhytaikaisesti. Monet politiikan kattaa yhden, kolmen tai kuuden kuukauden. Ne kattavat suuria hoitokustannuksia ja eivät sisällä hyvin vierailuja tai vuotuinen lääkärintarkastus. Ne on suunniteltu suojaamaan sinua lääketieteellinen hätätapaus ja useimmat eivät täytä perustettu edullinen Care Act. Useimmat lyhyen aikavälin terveys vakuutukset pois tiettyjä ehtoja.

Asiakas ei saa myöntää, jos olet raskaana tai jos puoliso on raskaana.

Milloin kannattaa käyttää Lyhytaikainen sairausvakuutuslain?

Lyhytaikainen sairausvakuutus voi olla täydellinen ratkaisu, jos on kuukauden tai kaksi kuilu terveysvakuutukset. Sinulla voi olla miettimättä, mitä tehdä, jos et halua käyttää kalliita COBRA kattavuus vaihtoehto, mutta ovat epäluuloisia menee ilman sairausvakuutusta etsiessään uutta työtä, odottaa vakuutusta alkavan uuden työn tai kun olet odottanut alussa oman lähetyksenä riippumaton vakuutus suunnitelma. Lyhytaikainen sairausvakuutus voi tarjota edullisia, lyhyen aikavälin vaihtoehto auttaa täyttämään aukot sinulla on kattavuus. He voivat auttaa sinua välttämään ottaa maksamaan lääketieteellisen laskut ilman sairausvakuutusta.

Kuinka paljon Lyhytaikainen sairausvakuutuslain kustannukset?

Lyhytaikainen sairausvakuutus voi olla erittäin edullinen. Hinnat voi olla niinkin alhainen kuin $ 30,00 kuukaudessa. Kuitenkin suunnitelmat toimivat kaikki korkean vähennyskelpoisia, jotka on täytettävä ennen kuin vakuutus alkaa maksamaan hoitokustannuksia.

Jotkut suunnitelmat tarjota kattavia, kun olet täyttänyt vähennyskelpoisia muilla on muita rinnakkaisvakuutus. Jos olet raskaana eniten lyhyellä aikavälillä sairausvakuutus ei kata teitä, ja jos puoliso on raskaana he eivät saa koskea teitä yksittäisen politiikan samoin. Yleensä lyhytaikaisia ​​sairausvakuutus ei kata hyvin sairaalakäynneillä tai muita rutiinihoitoa jotka kuuluisivat vuosittain lääkärin vierailua.

Jos olet raskaana, voit olla oikeutettu hakemaan sairausvakuutuksen kuuluvien terveyttä vaihtoa perustaa oman valtion varten edullinen Care Act. Voit myös saada, jos sinulla on ollut elämää muuttava tapahtuma tai hukannut kattavuutta. Muista tarkistaa tämän vaihtoehdon lisäksi lyhyellä aikavälillä sairausvakuutus suunnitelmia.

Kuinka kauan takuu on voimassa?

Lyhytaikainen terveysvakuutukset on aikaraja kuinka kauan ne tarjoavat kattavuus voit saada kattavuus yhden kuukauden ja jotkut politiikat laajentaa sitä enintään kolme kuukautta. Nämä politiikat on suunniteltu suojaamaan sinua ja omaisuuden sinä lyhyenä raukeaa, että saatat olla omassa säännöllisesti vakuutusturva. Vakuutusasiamies voi selittää erot kattavuus ja mitä olet vastuussa maksaa. Tämä on enemmän pysäkki kuilu vakuutus. On olemassa kattamaan hätätilanteissa, joita voi tapahtua, kun olet odottanut uuden sairausvakuutus. Lyhytaikainen sairausvakuutus ei täytä vakuutuksen vaatimukset edullinen Care Act. Tämä tarkoittaa, että voit rangaistaan ​​kuukausina käytät lyhyellä aikavälillä sairausvakuutus. Se voi kuitenkin edelleen suojella sinua taloudellisesti, jos sinulla on suuri hätätilanne.

Jos tiedät, että kuilu on vain kuukausi, niin saatat päätyä säästää rahaa käyttämällä lyhytaikaista politiikkaa edes harkitse jääneitä hienoa, että joudut maksamaan. Varmista pidätte kaikkia vaihtoehtoja teille ja katso jos voit saada muun vakuutuksen joko vanhempasi suunnitelman tai edullinen Care Act.

Kun Pitäisikö minun Lyhytaikainen sairausvakuutuslain?

Voit harkita politiikkaa, jos et halua olla ennestään kunnossa tai odottaa lauseketta seuraavaan sairausvakuutus. Koska politiikka on niin edullista saattaa olla syytä hieman rahaa saada lyhyellä aikavälillä sairausvakuutus. Lisäksi monet alumni organisaatiot voivat tarjota sinulle yhteystiedot sekä mahdolliset alennukset politiikan kun ensin valmistunut. Tämä kansi sinua kun työnhakuun ja odota sairausvakuutus alkaa uuden työnantajan.

Tämä on hyvä vaihtoehto auttaa kattamaan puutteita, jotka voivat esiintyä työpaikan tai porrastus ja ensimmäinen työpaikka. Jos et enää saada vakuutuksen teidän vanhemmat suunnitelma, voit valita ilmoittautua lyhyen aikavälin suunnitelma kun etsimään parempaa yksi tai odottaa avoin ilmoittautuminen vaihtoehtoja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.