Minden, amit tudni kell Életbiztosító

Home » Insurance » Minden, amit tudni kell Életbiztosító

Minden, amit tudni kell Életbiztosító

Életbiztosítás közötti szerződés a biztosító társaság és az egyéni, amelyben a biztosító vállalja, hogy amennyiben az egyén (a „biztosított”) kell meghalnia ideje alatt az életbiztosítási kötvényt, a biztosító fizeti a meghatározott összeget a kedvezményezett által választott biztosított, akik haláluk után.

Életbiztosítás lehet vásárolni egy előre meghatározott idejű, általában 5-30 év, vagy állandó jelleggel.

Ok a vásárlásra Life Insurance

Az emberek vásárolnak életbiztosítási több okból is. A leggyakoribb ok az, hogy hagy némi pénzt a családnak abban az esetben, ha meghal, úgy, hogy ne a végén a pénzügyi válság miatt az elveszett jövedelem. Van azonban néhány más okok vásárolni életbiztosítást érdemes figyelembe venni:

 1. Fedezte a temetés költségeit
 2. Hogy biztosítsa a jelzálog helyett vásárol biztosítást a bank
 3. Fizeti ki hiteltartozások vagy egyéb hitel, így a birtok vagy a család nem ragad az adósságait
 4. Fizetni ingatlan adót
 5. Megvédeni a házastárs életmód, akkor is, ha nincs gyerek
 6. Ahhoz, hogy megvédjük a jövő életmód lezárásával alacsonyabb életbiztosítás aránya, miközben fiatalabb, egészségesebb, és nincs semmi probléma az orvosi vizsgán
 7. Ahhoz, hogy épít vagyon részeként a pénzügyi stratégia

Life Insurance tények, amelyek lepni

Szerint a 2016  Trends in Life Insurance Tulajdonosi  tanulmány:

 • 84 százaléka az amerikaiak úgy vélik, a legtöbb embernek szüksége életbiztosítás
 • 70 százalék mondta, hogy szükség életbiztosítás, de 41 százaléka az amerikaiak nem volt meg
 • Millennials túlértékelni az ár egy 250.000 $ életbiztosítást 3 vagy 4 alkalommal a tényleges költség
 • 83 százaléka az amerikaiak úgy érezte, hogy úgy életbiztosítás, ha könnyebb volt megérteni

Az adatok tehát arra utalnak, hogy van néhány dolog életbiztosítás, amelyek zavaró, hogy az átlagember. Majd tisztázni néhány félreértés, megmagyarázni néhány életbiztosítás alapjai, és válaszoljon néhány kulcsfontosságú kérdésekre, mint:

 • Valóban szükség van életbiztosítás?
 • Mikor kell megvenni?
 • Milyen élet biztosítás a legjobb?
 • Hogyan pénzt takarít meg életbiztosítás?

Mik a különböző típusú életbiztosítás?

Kezdjük séta a különböző típusú életbiztosítások, valamint a előnyeiről és hátrányairól minden.

 • Term Life Insurance: Kockázati életbiztosítás egy megfizethető lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy nagy rugalmasságot illetően, hogy mennyi ideig szeretne a politika, valamint a határ biztosítás. Mivel ez egy meghatározott időre, akkor is kérni egy fix kamatozású, amely lehetővé teszi, hogy a költségvetés a kifizetések az adott kifejezést. Term biztosítás indul 5 év, és mehet akár 30 Ez a legkevésbé költséges megoldás.
 • Egész Life Insurance: Egész életbiztosítás állandó formája életbiztosítás, mert ez takar a kifejezés az életed. Ellentétben távú biztosítási lejáró után a kiválasztott mennyiségű években, biztosított magad. A hátránya néhány ember egy egész élet politika az, hogy a díjak általában magasabbak.
 • Universal Life Insurance:  Universal élet egy olyan típusú teljes életbiztosítást. A múltban történelmi teljesítménye az egyetemes élet miatt sok ember, hogy legyenek óvatosak, mivel a beruházás faktora egy részét a díjakat. Ez lehet egy érdekes lehetőség, ha informálódjon az előnyöket, mint például az esetleges későbbi hitelfelvétel pénzt a életbiztosítást.

Konvertálása Term Life egész életbiztosítás

Ha nem biztos abban, hogy milyen politikát fog működni a legjobb az Ön számára, akkor meg kell fontolniuk, kérve, hogy ha vásárol egy olcsóbb, kevésbé költséges lehetőség, mint egy kifejezés életbiztosítást, ha lesz a lehetőség, hogy konvertálni egy egész élet politika később.

Hol kaphat Life Insurance?

Lehet vásárolni életbiztosítás, amely közvetlenül egy biztosító társaság, egy életen át biztosítási ügynöknek vagy pénzügyi tervező, vagy a csoport vagy tagsági egyesületek. Egyre több ember vásárol életbiztosítás online, vagy közvetlenül a biztosító társaságok. Néha ez úgy tűnik, mint egy gyors és egyszerű megoldás, de lehet, hogy nem kap a legjobb lefedettséget az árat fizetsz. Mindig ellenőrizze a néhány helyen, vagy a munka a pénzügyi tervező vagy bróker, hogy tanácsot a körülményt.

4 tipp, hogy pénzt takarít meg a Life Insurance

Emellett kiválasztásakor távú politika, vannak olyan módon, hogy pénzt takarít meg a életbiztosítás.

 1. Körülnézni a életbiztosítás, hogy megtalálják a legjobb áron. Fontolja meg egy életbiztosítási ügynök, aki ellenőrizni tudja sok különböző életbiztosítási társaságok és politikák az Ön számára, és felajánlja a különböző lehetőségeket. Egy bróker vagy pénzügyi tanácsadó is megadja az előnye, hogy dolgozik valaki, aki elemzik az Ön igényeit és megoldásokat találni, hogy a munka az Ön számára. Találj valakit, amiben megbízhat, és szívesen dolgoznak együtt, aki válaszol minden kérdésre. Életbiztosítás árak szabályozottak, így nem érzem meg kell hívni sok brókerek – csak foglalkozni, hogy melyik tetszik a legjobban, kapsz ugyanolyan arányban.
 2. Vásárlás életbiztosítás, ha fiatalabb és egészséges. Életbiztosítás árak alapján a kor és a egészségi állapot. Nem tudod, mi jön a jövőben, így ha egészséges most, hogy kapok egy politikai hol adja át a orvosi vizsgálat, és a legjobb arány zárva. Győződjön meg arról, hogy kérdezni garantált szintű díjakat, így részesülnek következetes sebesség az egész távon a politika választja, és nincs meglepetés. Ha egészségi állapota, győződjön meg róla, és körülnézni, lásd az első pontot a fenti információ a bróker, mert néhány életbiztosítási társaságok ad jobb árakat bizonyos betegségek, ahol mások több díjat. A pénzügyi tanácsadó lesz képes segíteni.
 3. Ne dohányozzon. Nem dohányzók kap kisebb életbiztosítás aránya, mint a dohányosok. Ha dohányzik, úgy leszokás. Bár lehet vásárolni politika mint dohányos, ha kilép a 12 hónapos időtartamra, a legtöbb életet biztosító fogja igazítani a ráta, ha már füstmentes. De ne tegye ki a vásárlás életbiztosítási amíg meg leszokni a dohányzásról, különösen akkor, ha azt a tervet; csak kap a politika, és megtudja, mi a költség lesz, ha már füstmentes. Ez segíthet motiválni, hogy hosszú távon, és a családja fogja védeni, miközben Ön dolgozik rajta.
 4. Kérni, ha van egy jobb arány fizető prémium évente helyett havonta. Néhány vállalat kínál jobb árakat, ha fizet évente.

Life Insurance munkája során: van elég?

Szerint a legjobb élet árak 2017 tanulmány , egyharmada amerikaiak, akik életbiztosítás csak a csoportos biztosítási életbiztosítás. Bár ez jobb, mint a semmi, van néhány ok, hogy miért nem hivatkozhat az életbiztosítási átvészelni munka:

 1. Lehet, elveszti azt, ha munkahelyet vált
 2. Meg kell, hogy egy új orvosi vizsgálat, ha úgy dönt, hogy egy új politikai
 3. A határ a csoportos életbiztosítás munka révén korlátozott – például lehet, hogy csak kétszer a fizetés (vagy kevesebb). Ez nem lesz elég, a legtöbb esetben, hogy segítsen a család, vagy, hogy fedezze az adósságait, és pénzügyi felelősség hosszú távon.

Hibás A Life Insurance, Debunked

Életbiztosítás gyakran tekintik felesleges költség, vagy az egyik, hogy lesz halasztódik. Íme néhány dolog, amit érdemes gondolkodni, mielőtt dönt életbiztosítás nem neked most.

„Az emberek, akik nem dolgoznak, nem kell Életbiztosítás”

Még ha nem működik, a halál még mindig lenne pénzügyi következményekkel, ha végre ápolással vagy otthonteremtési feladatokat, míg a partner működik. Ha valami történt veled, lehet, hogy nem csökken a jövedelem, de nem lenne drasztikus növekedését költségek. Gyermekgondozási díj és a háztartás költségeit, például szükségessé válhat, ha hirtelen eltűnt. Ha azt szeretné, hogy a család, hogy fenntartsák az életmód és a dolgok gondoskodott hasonló módon, amit most, akkor meg kell nézni a bérlésének költsége az embereket, hogy átvegye azokat a feladatokat, hogy a partnere, hogy továbbra is dolgozik, és keres jövedelem.

„Az emberek gyermek nélkül vagy házastársak nem kell Életbiztosítás”

Ha nincs eltartott vagy a gyermekek, de tervezi, hogy egy család később az életben, akkor lehet, hogy érdemes beszerzési életbiztosítás korábban az életben, amíg fiatalabb. Életbiztosítás költségek alapján számos tényező, köztük az életkor és az egészség. Ha fiatalabb lesz jelentősen alacsonyabb áron, mint amikor végre férjhez, és hogy a család.

„Az élet biztosítási túl drága”

Várakozás fizetni le adósságát a vásárlás előtt életbiztosítás hangzik, mint egy jó ötlet, de ha valami történne veled holnap, azt hagyja a tartozást a családnak. Vajon abban a helyzetben, hogy fedezze ezeket az adósságokat, és pótolni a kieső jövedelem miatt a távollétében?

Vannak lehetőségek az olcsó életbiztosítás lehet megvásárolni a mindössze néhány dollárt egy nap. Miután egy kis mennyiségű életbiztosítás most is lehetővé teszi egy jó biztonsági háló a család.

Mennyi időbe telik, hogy az élet biztosítás?

Általában az életbiztosítási folyamat 3 lépést, és ebből lehet kitölteni 4-6 hét elteltével a töltés az alkalmazás:

 1. Megbeszélése lehetőséget, majd kitöltésével kérelmet életbiztosítás
 2. Figyelembe orvosi vizsgálat
 3. Fogadása az eredmények az orvosi vizsgálat és az azt követő jóváhagyás sebesség beállítása, vagy megtagadása előnyök

Will Life Insurance fizeti ki azonnal, amint megveszi azt?

Számos vállalat „tartsa meg borított” az életbiztosítási előnyöket a pillanatban, amikor a kérelmet a következő feltételekkel:

 • Minden nyilvánították, mint egy a kérelmet
 • Az orvosi vizsgálat jön át, nincs új információ.

Kérdezze meg életbiztosító társaság erről idején úgy dönt, hogy megvásárolja a politika és írja alá a kérelmet. Tudja meg, ha fedezet rögtön indul, vagy ha van egy várakozási idő. Is, óvakodjatok a kizárások a politika, mint az öngyilkos kikötés, valamint a megtámadhatóság időszakban.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.