Mitä sinun tulisi tietää ennen Investointi eläkkeelle rahaa

Home » Retirement » Mitä sinun tulisi tietää ennen Investointi eläkkeelle rahaa

Investointi eläkkeelle rahaa

Kun tehdään päätöksiä siitä, miten sijoittaa oman eläkkeelle rahaa, koulutus kannattaa. Et halua pelata teidän eläkkeelle rahaa, eikä tämä aika kokeilla jotain uutta ja todistettu. On olemassa useita vaiheita voit ottaa selvittää missä laittaa eläkkeelle varoja. Sinut viisasta harkita ne kaikki ennen kuin teet päätöksen.

Asettaa realistiset odotukset siitä sijoitusmarkkinat Tulokset

Myllerryksestä huolimatta sijoitusmarkkinoilla, ne meistä, jotka ymmärtävät, miten investoida teokset kertoo, että kun se tulee omalle eläkkeelle rahaa mikään ei voita hajautetun salkun.

Mutta mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sinun kehittää mitä kutsutaan varojensa sijoittamisessa malli, joka kertoo, kuinka paljon teidän eläkkeelle rahaa pitäisi olla varastoissa verrattuna joukkolainoihin.

Näytät aikaisemmat tulokset ja riskejä oman varojen kohdentaminen mallin, ja määrä rahaa tarvitset peruuttaa vuosittain. Sitten tasapainottaa tilisi säännöllisesti ja pitää kiinni oman pitkän aikavälin investointisuunnitelmaa. Sinun täytyy kehittää realistisia odotuksia siitä, että muutamien vuosien joudut parempaa tuottoa kuin muina vuosina, ja tarkastella Eläkesijoitukset aikana elämäsi, ei yli seuraavien kolmen kuukauden tai vuoden.

Hyväksy Kompromisseja

Jokainen haluaa täydellisen investointeja; jotain turvallinen, joka tuottaa säännöllisiä tuloja ja kasvaa arvo ajan mittaan. Tällainen investointi ei ole olemassa. Perehdy investointeja perusasiat ymmärtää kompromisseja sinun täytyy hyväksyä sijoittaessaan.

Ei ole ilmaista lounasta.

Voit laittaa eläkkeelle rahaa sijoitusten turvallisuuden ja hyväksyn taattu vielä alhaisempi tuotto että ne tarjoavat. Tai voit viedä tunnettua tasoa sijoitusriskin ja rakentaa salkun, joka tarjoaa mahdollisuuden tuottaa korkeamman tuoton kuin mitä turvallista investoinnit voivat toimittaa.

Hajautus omistaa joitakin investointeja, jotka ovat turvallisia, jotkut, jotka on suunniteltu tuottamaan tuloja, ja jotkut joka kasvaa tarjota tuloja kymmenen ja 15 vuoden päähän.

Opi ja saada neuvoja

Parasta mitä voi tehdä, ennen kuin päättää, minne laittaa eläkkeelle rahaa ei saada koulutettua ja hakea ammatillisia neuvoja. Voit tehdä tämän lukemalla kirjoja investoida niin ymmärrät perusinvestointi käsitteitä tai tilaamalla arvostettu Finance -lehden ja lukea kaikki artikkelit yhden vuoden.

Voit myös katsella verkossa sijoituslajeissa YouTubessa tai katsomme mitä yhteisö luokkia voidaan tarjota lähellä sinua paikallisen korkeakoulussa tai monitoimitalon. Jos haluat siirtää sitten haastatella useita taloudellisia neuvonantajia ja etsiä joku, joka on valmis opettaa sinulle mutta tarjoaa myös suunnittelu- ja sijoittamisen palveluista.

Vältä isoja virheitä

Ihmiset tekevät virheitä heidän eläkkeelle rahaa, koska ahneus tai tietämättömyydestä. Ahneus potkuja kun näet sijoitus, joka luulet toimittaa keskimääräistä tuottoa. Tietämättömyys on tekijä, kun et tiedä, mikä on ja ei ole mahdollista. Tämä helpottaa joku puhua teille jotain, joka ei ole hyvä valinta.

Kun ymmärrät, miten investoimalla toimii, tiedät, että keskimääräistä tuottoa eivät ole mahdollisia pidemmän ajan kuluessa.

Sanonta “siat lihoa, siat teurastetaan” kaappaa tämä taipumus joutua vaikeuksiin, jos olet liian ahne. Monet investoinnit, jotka vetoavat ahneus puoli sinusta osoittautua petoksia tai Ponzi järjestelmiä. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, pysy poissa. Kun lähemmäksi eläkkeelle välttämään suuria virheitä on tärkeämpää kuin löytää hyvin tuottoa.

Tehdä pitkän aikavälin suunnitelma, ja seuraa sitä

Making suunnitelma auttaa tekemään järkeviä päätöksiä siitä, miten sijoittaa. Rahasi on tehtävä. Kyse ei ole enää siitä, kuinka paljon voit kerätä; Sen sijaan se on noin tuottaa luotettavat kuukausittaiset eläkkeelle palkka. Investointi tulot on erilainen, ja lähestymistapa on muututtava.

Eläkkeelle Päätös on suurin taloudellinen päätös elämäsi – isompi kuin ostaa talon ja paljon suurempi kuin ostaa auton.

Jos taloudellinen tavaraa ei ole helppoa, harkita palkata eläkkeelle suunnittelija. Jos pidät matematiikan ja numerot pelata verkossa eläkkeelle laskimia tai laatia oman eläketulon suunnitelma on taulukkomuodossa.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.