Mitä tehdä, jos et ole valmis eläkkeelle

Home » Retirement » Mitä tehdä, jos et ole valmis eläkkeelle

Ymmärtäminen varhaiseläkettä Valmius Vaihtoehdot

Mitä tehdä, jos et ole valmis eläkkeelle

Jos haluat saada todellista eläkkeelle, siellä on helppo ensimmäinen askel. Kokeile jotakin näistä eläkkeelle valmiutta laskimet, jotka opastavat valmis olet elää 20, 30 tai enemmän vuotta nykyisen eläkkeelle säästöjä.

Olin iloisesti yllättynyt kokemus John Schwartz, kirjailija äskettäin artikkelin  New York Times , Eläkkeelle Reality kuroo With Me . Schwartz yritti selvittää, miten valmis eläkkeelle hän oli vaimonsa käyttäen työkaluja SSA.gov ja Vanguard. Yllättävintä oli hän kuinka toiveikas työ oli. Hän myönsi, että hän ei ollut ajatellut ajatelleet riittävästi eläkkeelle, mutta hän oli ollut hyvä säästäjä. Iso löytö oli, että hän oli radalla. Voisit tuntea hänen helpotusta. Ei me kaikki niin onnekas.

Vuonna 2014 eläkkeelle Confidence Survey henkilöstökulujen tutkimuslaitos, vain 18 prosenttia työntekijöistä kertoi tuntevansa ”erittäin luottavainen” heillä on tarpeeksi rahaa elää mukavasti eläkkeelle. Jos olet toisessa 82 prosenttia, on olemassa asioita, voit tehdä. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää laskinta, jonka avulla voit nähdä, mitä tapahtuu, kun teet muutoksia aikaan, säästämisaste, investointien kasvu ja peruuttaminen korko. Olen käyttänyt ja arvostettu yksinkertaisuus Fidelity MyPlan Snapshot , jossa kuka tahansa voi käyttää. Oman 401k suunnitelman ylläpitäjä voi olla jotain vastaavaa. Tärkeintä on kyky tehdä muutoksia, koska jos et ole valmis eläkkeelle, ratkaisu edellyttää Muuttamalla yhtä tai useampaa seuraavista elementeistä oman eläkejärjestelmään kun olet vielä töissä.

1. Tallenna ja investoida enemmän

Eräs ilmeinen tapa vahvistaa tulevaisuuden säästöjä on panna syrjään suuremman osan palkka eläkkeelle.

Osa ongelmaa voi olla Messaging. Asiantuntijat (minä mukaanlukien) suosittelevat usein säästää vähintään 6 prosenttia palkka, koska se on yleensä noin määrää työnantaja täsmää. Selkeämpi suositus on alkaa klo 6 prosenttia ja tavoitteena on lisätä sen vuosittain. Yksi keskus eläkkeelle Research lyhyt havaittiin, että keskimäärin palkansaajan joka alkaa säästää 35 ja jää eläkkeelle 67 tarpeisiin säästää 18 prosenttia vuodessa, olettaen 4 prosentin tuotto. Myönnettäköön, että on paljon. Mutta säästää 10 prosenttia tai jopa 12 prosenttia oman ennen veroja palkka pitäisi olla kohtuullinen tavoite.

2. Nosta sijoitusriskin

Haihtuvia tai alaspäin-analyyseihin markkinoilla voi tehdä vahinkoa salkun, mutta ei välttämättä, koska arvoa sijoitusten menee alas. Mikä voisi olla vahingollista on pelko siitä, että tapahtuu näiden markkinoiden muutoksia, jotka voivat saada sijoittajat ota turhia tai huonosti ajoitettu toiminta. Tulonsiirroista reaktiona markkinatalouteen siirtyminen voi maksaa sijoittajien rahaa.

Se on erityisen kallista, jos yksi tulee niin riskisuuntautuneemman liikkumaan kaiken pois markkinoilta tai rahaksi kaltaisia ​​investointeja. Voit olla varma, siellä on niin paljon riskin näin (inflaatio riski, korkoriski, pitkäikäisyysriski) kuin on investoimalla kuuma varastot. Monet sijoittajat ovat liikaa tämäntyyppisistä riskeistä ja liian vähän omaa pääomaa kasvuriskin salkuissaan.

Tämä ei tarkoita sitä, että kuuman varastot pitäisi dominoida sijoitussalkkua. Muista, kyse on oikean tasapainon ja pitää tämän tasapainon riippumatta markkinoiden liikkeitä. Jos olet poikennut alkuperäisestä suunnitelmasta, on aika tasapainottaa.

3. työskennellä pidempään

Se voi tuntua ironista, että yksi tapa tehdä eläkkeelle helpompi on pitää työskennellä niin kauan kuin voit, mutta se on varma veto huolissaan ennalta eläkeläisiä. Vaikka päätät työaika on lyhyempi tai siirtyisivät uuden uran, työelämässä pidempään lyhentää aikaa odotat elää teidän eläkkeelle investointeja, ja sen avulla voit edelleen osallistumaan Eläkesijoitukset muutaman lisävuodella.

Mitä pidempään laittaa pois töistä, sitä suurempi potentiaali sosiaaliturvan tulot, samoin. Yksilöt, jotka odota ikään 70 vaatia voi saada maksimaalista hyötyä, jota varten ne ovat oikeutettuja. Parit Myös olisi koordinoitava kun kukin jäsen avioliiton alkaa väittäen sosiaaliturva.

4. leikkauksiin Eläkkeelle

Jos sinulla olisi elää puoli nykyisestä palkasta, voit tehdä sen? Sellainen kysymys ennalta eläkeläisiä pitäisi kysyä itseltään: Mikä on vähimmäiskuukausimaksua tarvitaan elämiseen?

Kun olet selvittänyt useita, antaa sille yrittää nähdä, jos numero on realistinen. Se ei auta asettamaan tuloja tavoitteita, joita ei voida pitää yllä ajan.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.