Miten hallita Velka kaikenkokoisten

Home » Uncategorized » Miten hallita Velka kaikenkokoisten

 Miten hallita Velka kaikenkokoisten

Kaikki, joilla edes vähän velkaa on hallita velkaa. Jos sinulla on vain vähän velkaa, sinun täytyy pysyä maksut ja varmista, että se ei saa käsistä. Toisaalta, kun on liikaa velkaa , sinun täytyy panostaa enemmän maksaa pois velkaa, kun jongleerausta maksuja veloista Et maksa juuri nyt.

Kuka ja kuinka paljon olet velkaa.

Tee lista velkojaan, kuten velkojan kokonaismäärä velan, kuukausimaksu ja eräpäivä. Voit luottotietoja vahvistaa velat listaasi. Viittaan velka lista ajoittain, varsinkin kun maksat laskuja. Päivitä lista muutaman kuukauden välein, koska määrä teidän velka muuttuu.

Maksaa laskut ajallaan joka kuukausi.

Maksuviivästyksistä vaikeuttaa maksaa pois velkaa, koska joudut maksamaan myöhästymismaksu. Kaipaamaan kaksi maksua peräkkäin ja korkoa ja rahoituskulut kasvavat.

Jos käytät ajanhallinnan järjestelmä tietokoneen tai älypuhelimen, kirjoita maksut siellä ja asettaa hälytyksen muistuttamaan useita päiviä ennen maksu on maksettava. Jos unohdat maksun, älä odota kunnes seuraava eräpäivä lähettää maksua, jota se voisi raportoida luottotietotoimistolta. Sen sijaan, lähettää maksun heti kun muistat.

Luo kuukausittain laskun maksun kalenteri.

Käytä laskutuksen kalenterin avulla voit selvittää, mitkä laskut maksaa jolla palkka. Kalenteriisi, kirjoittaa kunkin laskun maksu summan vieressä eräpäivänä. Sitten, täytä ajankohtana kunakin palkka. Jos saat maksaa samoina päivinä joka kuukausi, kuten 1 s ja 15 th , voit käyttää samaa kalenteria kuukausittain. Mutta, jos paychecks putoavat eri päivinä, se auttaisi luomaan uuden kalenterin kuukausittain.

Tee vähintään vähimmäismaksu.

Jos sinulla ei ole varaa maksaa enempää, ainakin tehdä vähimmäismaksu. Tietenkin vähimmäismaksu ei auta tekemään todellista edistystä maksaa pois velkaa. Mutta se pitää velan kasvua. Kun jätät maksuja, se saa vaikeampi kiinni ja lopulta tilisi voi mennä oletuksena.

Päätä, mitä velat maksaa pois ensin.

Luottokortti velka on paras ehdokas prioriteetti takaisinmaksua. Kaikista luottokortteja, se, jolla on korkein korko yleensä saa ensisijaisesti takaisinmaksua koska se maksaa eniten rahaa. Käytä velka lista priorisoida ja sijoitus velkojaan järjestyksessä haluat maksaa niitä pois. Voit myös halutessaan maksaa pois velkaa, jolla on pienin saldo ensin.

Maksaa pois kokoelmista ja maksu-off.

Kun olet vähäiset rahat velkojen takaisinmaksussa, keskittyä pitämään muut tilisi hyvässä asemassa. Älä uhrata positiivisia tilejä, joille on jo vaikuttanut luotto. Sen sijaan se velvoitetaan erääntyneitä kirjanpitoa, kun sinulla on varaa tehdä se. Ota huomioon, että velkojat jatkuu keräysponnistuksista tililläsi niin kauan kuin sinulla on saldoon.

Käytä hätärahasto turvautua.

Ilman pääsyä säästöjä, sinun täytyy mennä velkaa kattamaan hätätilanteessa kustannuksella. Pienikin hätärahasto kattaa vähän kuluja, jotka tulevat esille aina silloin tällöin. Ensinnäkin työtä kohti luoden $ 1.000 hätärahasto. Kun olet että, pidä tavoitteenasi luoda isompi rahasto, kuten $ 2000. Lopulta haluat rakentaa varaus kuuden kuukauden elinkustannukset.

Käytä kuukausibudjetti suunnitella kuluja.

Keeping budjetti auttaa varmistamaan sinulla on tarpeeksi rahaa kattamaan kaikki kulut kuukausittain. Suunnittele riittävän ajoissa ja voit ryhtymään pikaisesti jos näyttää siltä, ​​sinulla ei ole tarpeeksi rahaa laskujen tässä kuussa tai ensi. Budjetin auttaa myös aiot viettää mitään ylimääräistä rahaa olet jättänyt jälkeen kulut katetaan. Voit käyttää tätä ylimääräistä rahaa maksaa velkansa takaisin nopeammin.

Tunnistaa merkkejä siitä, että tarvitset apua.

Jos sinun on vaikea maksaa velkaa ja muut laskut kuukausittain, sinun on ehkä saada apua velkahelpotuksia yritys, kuten luotto neuvontaa virasto. Muita vaihtoehtoja velkahelpotuksiin ovat velkajärjestelyihin, velkajärjestelyt, ja konkurssi. Nämä kaikki on etunsa ja haittansa niin punnita vaihtoehtoja huolellisesti.

Jos uskot menojen ongelma, hakemaan apua kautta Velalliset Anonymous , velka-apuryhmä samanlainen AA.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.