Miten Korjaa käsistä luottokorttiluottojen

Home » Credit and Debt » Miten Korjaa käsistä luottokorttiluottojen

Miten Korjaa käsistä luottokorttiluottojenSe on niin helppoa luottokortin velka käsistä. Eräänä päivänä olet onneksi pyyhkäisemällä luottokortin, ostavat mitä olet aina halunnut, kun matkoja paikkoihin olet aina halunnut käydä. Seuraava asia tiedät kortit ovat kaikki maxed ulos ja et oikein muista miten se tapahtui.

On luottokorttiluottojen käsistä?

Ei ole mittari antaa sinulle, kun luottokortti velka on karkaamassa käsistä. Luottokorttiyhtiösi aio varoittaa, että saldot ovat enemmän kuin sinulla on varaa maksaa. Sen sijaan se on sinun täytyy katsoa näitä 10 merkkejä, jotka osoittavat, että velka on käsistä:

1. korttisi maxed ulos tai yli luottoraja . Maxed luottokortit ovat merkki siitä, että et ole maksanut saldosi kokonaisuudessaan joka kuukausi. Useiden maxed luottokortteja vain pahentavat ongelmaa, mikä vaikeuttaa maksaa pois luottokorttisi saldot. Ja jos sinulla ei ole hätä säästöjä jätit ilman rahoituslähde hätätilanteessa.

2. Sinulla ei ole varaa maksaa mitään muuta kuin vähimmäismaksu . Tarkka määrä velka, joka lasketaan ”käsistä” vaihtelee henkilöiden välillä riippuen niiden maksukykyyn. Varma merkki siitä, että velka on riistäytynyt käsistä on mahdollisuus maksaa vain pienin teidän luottokortteja. Vähimmäismäärät ovat pienin määrä voi maksaa luottokortin ja pitää tilisi hyvässä asemassa. Jos et voi maksaa enemmän kuin tämän ja käytät edelleen luottokorttien, velka pahenee kuukausittain.

3. olet myöhässä tai puuttuvat maksut . Kun vähintään maksut tulee liian kalliita, olet pulassa. Missed luottokorttimaksut vain tehdä luottokortin tilannetta. Maksuviivästyksistä lisätä määrää joudut maksamaan saada kiinni ja sillä on negatiivinen vaikutus luotto-pisteet. Mennessä et kaksi maksua, korkoa kasvaa ja parannettavaa on lähes mahdotonta. Kun se alkaa saada vaikeaa tehdä vähimmäismaksu on kun täytyy alkaa tehdä suuria muutoksia luottokortin tottumukset.

4. maksat luottokortteja muunlaisiin velkaa . Jos käytät käteisennakkopalveluja, toistuva tasapaino siirrot, palkkapäivä lainat tai muuta velkaa maksaa luottokortteja, olet pulassa. Ei vain sinä ole oikeastaan edisty maksaa pois luottokortit, luot enemmän velkaa ottamalla lainaa rahaa pysymään pinnalla.

5. Käytät luottokortteja tarpeet ja jokapäiväistä elämää . Ottavat käyttää luottokorttia säännöllisesti ostoksia on merkki siitä, että ei ole vain luottokortin velka käsistä, se on merkki isompi taloudellisia ongelmia. Jos jatkat luottokortteja säännöllisen ostoja ja se ei ole osa strategiaa ansaita enemmän luottokortin palkitsee-lopulta sinun loppuu käytettävissä luottoa. Sinun täytyy tehdä suuria muutoksia välttää kokonaan hukkumassa velkaa.

6. luotto pisteet alkaa pudottamalla . Luotto tulokset käytetään mittaamaan luottokelpoisuuden-tai kuinka todennäköistä on, että te laiminlyö luotto ja lainavelvoitteiden. Velan määrä olet kuljettaa (verrattuna luotto rajoja) on 30% luotto-pisteet.

Jos luotto pisteet on laskussa, vaikka teet maksut ajallaan joka kuukausi, se on merkki siitä, että kasvava luottokortti velka on pahempi kuin odotit. Jos et saa ilmaisen luotto pisteet luottokortilla selvitys kuukausittain, voit tarkistaa luotto pisteet ilmaiseksi vaikka CreditKarma.com, CreditSesame.com ja Quizzle.com.

7. Uusi sovelluksia evätään . Luottokorttiyhtiöitä ehkä ennustaa, että luottokortti velka on pois ohjaus jo ennen teet. Jälkeen evätään luottokortti sovellus, tarkista mail kirjeen luottokortin myöntäjä miksi te evättiin. Jos velkaa tai suuri luottokortilla saldot on yksi syy, se on merkki siitä, että sinun täytyy hillitä menoja ja alkaa puuttua teidän velka ennen kuin se pahenee.

8. olisit piilottanut velka -From itse tai puolisosi. Tunne kuin sinulla on jotain salattavaa on merkki siitä, että asiat ovat väärässä. Jos et avaamisesta luottokortin lausuntoja, koska et halua kohdata tasapainoa tai aiot pois tieltä pitää puolison löytää tietoa teidän velka, siinä on todennäköisesti enemmän velkaa kuin voit käsitellä .

9. Sinulla ei ole varaa säästää rahaa, koska sinulla on liikaa velkaa . Mitä enemmän rahaa kulutat velkaa, sitä vähemmän on muita asioita, kuten säästää rahaa. Ilman pääsyä säästöjä, esimerkiksi hätätilanteessa, voit joutua aiheuttaa entistä enemmän velkaa päästä pois taloudellinen sitoa.

10. Voit pohtimaan miten aiot maksaa pois luottokortteja . Jos tuntui luottokortin velka oli hallinnassa, sinun ei ole mitään syytä huoleen. Kuitenkin korostaa noin luottokortin velka on merkki siitä, että se on ehdottomasti käsistä. Älä oleta, että koska et ole stressaantunut siitä velkaa, että olet turvassa. Voi olla, että olet unohdetaan velkaa tai kieltämiseen siitä, kuinka paha se todella on.

7 tapoja saada luottokortin velkansa kurissa

Kun tajuat luottokorttiluottojen on riistäytynyt käsistä, siitä tulee velvollisuus tehdä asialle jotain heti. Unohtaminen vakavuus luottokortin velka vain pahentaa sitä ja vaikeampi käsitellä, kun lopulta päättää tehdä joitakin muutoksia:

1. Lopeta menoja . Kun tajuat velka on käsistä tai karkaamassa käsistä, ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee vain lopeta luottokortteja. Ylimääräiset luottokorttiostoksia vain tehdä luottokortin velka kasvaa. Isompi saldot ovat, sitä vaikeampi ne maksaa pois.

2. Leikkaa luottokortteja . Jos et ole tarpeeksi kurinalaisia lopeta luottokortteja, vaikeuttaa itse. Paloitellaan korttisi ja heittää pois kappaletta. Voit mennä vielä pidemmälle ja sulkea tilit kokonaan jos se mitä se tekee lopeta luottokortteja.

3. Ota kartoitus velkojaan . Saada selkeä käsitys siitä, miten paljon olet velkaa ja kuka olet sen velkaa. Tee lista kaikista luottokortteja, korko, tasapaino, ja nykyinen vähimmäismaksu. Jos tilit ovat erääntyneet, kirjoita summa joudut maksamaan kiinni. Vaikka luetteloa voidaan uhkaava, voit tehdä paljon parempia päätöksiä oman velan kaikki tiedot eteesi.

4. selvittää, kuinka paljon voit maksaa kohti velkaa joka kuukausi . Tarkista tuotot ja kulut selvittää, mitä voit puristaa omasta budjetista alkavat maksaa takaisin luottokortin velkaa. Saatat joutua tekemään suuria muutoksia menojen olla varaa elinkustannukset ja maksaa pois velkaa.

5. Pysäytä menojen ylimääräistä rahaa . Sinulla oli hyvä aika raastava luottokorttiluottojen, nyt on aika saada tosissaan taloutta. Leikata pois vapaa menoja ja keskittyä ostavat vain sen mitä tarvitset. Se voi olla tuskallista uhri aluksi, mutta voit säätää. Muista syy teet nämä muutokset on paremmin oman talouden ja luoda turvallisempaa tulevaisuutta itse.

6. Valitse luottokortti ja maksaa enemmän kuin minimi . Vaikka lopullisena tavoitteena on maksaa pois kaikki luottokortteja, yrittää maksaa ne pois kaikki kerralla ei ole tehokkain lähestymistapa. Sen sijaan keskittyä maksaa pois luottokortteja kerran kerrallaan. Voit aloittaa yksi korkein korko, korkein tasapaino, alin tasapaino, tai mikä tahansa muu kortti, että haluat päästä eroon. Tärkeintä on, että valitset kortin ja viettää suurimman osan oman ylimääräistä rahaa maksaa pois, että tasapaino. Kuten maksat pois joka luottokortilla, valitse toinen keskittyä kunnes he kaikki maksettu pois.

Käyttää luottokorttia takaisinmaksu laskin avulla voit selvittää paras tapa maksaa pois velkaa ja saada käsityksen siitä, milloin voit vihdoin tehdä maksaa pois luottokortteja.

7. Kokeile säästää rahaa kiinnostusta . Jos sinulla on vielä melko hyvä luotto, saatat pystyä säästää rahaa kiinnostusta kysymällä luottokortin myöntäjältä alemmalla korolla tai hyödyntämällä 0% tasapainon siirto tarjouksen.

Jos Vannotko pois luottokortteja hyvää?

Taisteltuaan luottokorttiluottojen, monet ihmiset päättävät koskaan käyttää luottokorttia uudelleen. Muista, että luottokortteja itse eivät ole huonoja, se miten käytät luottokortteja, jotka voivat saada sinut vaikeuksiin. Joilla ei ole luottokorttia tehdä joitakin tapahtumia, kuten vuokrata auton, hieman kovempi. Tässä mitä voit tehdä, jotta pääsen taas luottokortilla vaikeuksiin.

Kuluttaa vain mitä sinulla on varaa maksaa pois kuukaudessa . Vältä luottokortin tulona korvaamisesta. Jos sinulla ei ole varaa ostaa jotain käteisellä, sinulla ei ole varaa ostaa sitä, ei edes luottokorttia.

Maksaa saldosi kokonaisuudessaan joka kuukausi . Kun keskittyä investointeihin vain mitä sinulla on varaa maksaa pois kuukaudessa, sinulla on varaa maksaa pois saldosi kuukausittain. Tämä on ainoa tapa pitää luottokortteja kurissa ja välttää luottokortti velka.

Jos jostain syystä sinusta tuntuu, että et ole tarpeeksi kurinalaisia ​​noudattamaan näitä sääntöjä, on parempi ettei ole luottokorttia. Maksukortti tai prepaid avulla voit tehdä saman ostoksia, että voit tehdä luottokortilla joutumatta velkaa.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.