Miten lasketaan käyvän vuokrata oman Unit

Home » Real Estate » Miten lasketaan käyvän vuokrata oman Unit

Miten lasketaan käyvän vuokrata oman Unit

Määritelmä:

Käypä vuokra on arvioitu rahamäärä omaisuuden tietty määrä makuuhuonetta, tietyllä alueella maan, vuokraa.

Miten on oikeudenmukainen markkinoiden vuokra lasketaan?

Käypä vuokra on Bruttovuokra arvion, joka sisältää pohja vuokraa, sekä kaikki perushyödykkeitä että vuokralainen olisi velvollinen maksamaan, kuten kaasu tai sähkö. Se ei sisällä muita kuin perushyödykkeitä, kuten puhelimen, television tai internetin.

HUD saapuu numerot kunkin alueen avulla väestönlaskennan tiedot ja kautta vuokraaja tutkimuksia. Joka vuosi, HUD kokoaa listan käyvästä Vuokrat yli 2500 pääkaupunkiseudun ja muiden suurkaupunkien maakunnat.

Mitä kohtuullinen vuokratuoton käytetään?

Oikeudenmukainen Markkinavuokrat määrityksessä käytetään vuokra kupongin summat valtion tukea asunto-ohjelmat, kuten 8 § (Asuminen Choice Voucher Program).

Tunnetaan myös nimellä: FMR, Market Rent

Esimerkki:
Kun kaupunki Newark, New Jersey, käypä vuokraa kahden makuuhuoneen asunto on $ 1200. Käypä vuokraa yhden makuuhuoneen on $ 1000.

Mikä on 8 §?

8 § on ohjelma, joka tarjoaa taloudellista apua tiettyjen henkilöiden auttaa heitä varaa vuokrata kotiin. Ohjelma antaa asuntojen etuseteleitä näitä henkilöitä. Saadakseen saada hyvityksen, et voi tehdä enemmän kuin tietty määrä rahaa vuosittain, perustuu ihmisten määrä kotitaloudessa.

Jos vuokranantaja suostuu vuokraa 8 § vuokralainen, 8 § ohjelma ensin tarkastaa omaisuus varmista, että se täyttää tietyt vaatimukset. Jos kiinteistö läpäisee tarkastuksen jälkeen vuokranantaja maksetaan suoraan kunkin kuukauden jakson 8 ohjelmaa.

Kuinka paljon 8§ Pay?

8 § määrittää kupongin summan ensin mietitään ihmisten määrä kotitaloudessa.

Sen jälkeen määrittää koko huoneiston kotitalouden oikeutettu. Esimerkiksi kolmen hengen talous voi saada kahden makuuhuoneen kupongin.

Koska käypä vuokra yksikkö voi vaihdella suuresti riippuen alueen maa yksikön sijaitsee, 8 § asettaa sitten kupongin summan käyttämällä käyvän vuokran tietyllä alueella. Riippuen vuokralaisen tulot, palveluseteli ei välttämättä kata koko määrästä kuukausivuokraa. Vuokralainen voi silti olla velvollinen maksamaan osan kuukausivuokraa.

Miten asettaa oikean hinnan vuokraus

Tulee enimmäismäärä voit periä vuokra perustuu useisiin eri tekijöihin. Näitä tekijöitä voivat olla:

  • Sijainti:  sijainti oman yksikön hyvin suuri osa asettamisessa vuokraan. Jos kiinteistössä sijaitsee toivottavaa kaupunki, voit veloittaa enemmän. Jos kohde sijaitsee paras koulu piiri kaupungin, voit ehkä saada vieläkin korkeampaa vuokraa. Kaksi yksikköä, jotka ovat vain kahden korttelin päässä toisistaan voi käskeä hyvin erilaiset vuokrat, koska ne ovat eri kaupungeissa tai eri koulupiirit.
  • Koko:  Tulee enimmäismäärä voit ladata perustuvat neliön kuvamateriaalia ja useita makuuhuoneita ja kylpyhuoneita laitteessa on.
  • Palvelut:  Jos omaisuus on upeat näkymät, ulkotila, Keski-ilmastointi, tai on hiljattain remontoitu, voit ehkä veloittaa enemmän laitteen verrattuna muihin yksiköihin alueella, joka on samankokoinen kuin laite.
  • Kysyntä:  Jos on paljon saatavilla yksiköitä omalla alueella ja ei ole kovin paljon kiinnostunut vuokralaiset, saatat joutua laskemaan hintaa tietokoneellesi saada se vuokrattu.

Se voi olla hyvin hankalaa hinnoitella vuokra oikein. Se liittyy ja erehdyksen kautta. Löytää ainakin kolme kiinteistöä omalla alueella, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin sinun voi olla apua määritettäessä oikea hinta.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.