Miten luodaan Elastinen eläkesäästötilin

Home » Retirement » Miten luodaan Elastinen eläkesäästötilin

Miten luodaan Elastinen eläkesäästötilin

”Jos et voi muuttaa sitä, muuttaa tapaa ajatella sitä.”

Sietokyvyn määritellään kykyä käsitellä elämän tapahtumia ja olennaisesti ”roll kanssa iskujaan”. Kun kestää hetken ajatella kaikista tapahtumista haastaa kimmoisuus luettelo niistä elämänkokemusta voivat osoittautua varsin laaja. Näitä tärkeitä elämän tapahtumia voisi olla positiivinen (esim lapsen syntymä, aloittaa uusi työ) tai ne voivat päätyä negatiivinen (esim lääketieteellisiä ongelmia, työpaikan menetys).

 

Miten haluat vastata näitä mahdollisia esteitä tiellä eläkkeelle on suuri vaikutus teidän yleistä taloudellista hyvinvointia. Sinänsä taloudellinen vikasietoisuutta voi päätyä erotus kukoistava aikana eläkkeelle vuotta ja vain yrittää selviytyä.

Mitä merkitsee olla kimmoisan eläkesäästötilin

Koska kimmoisa ei pidetä persoonallisuuden piirre, mutta se edustaa dynaaminen oppimisprosessi. Kimmoisa yksilöt eivät pidä mahdollisesti stressaavissa tilanteissa olevan ratkaisematon. Mutta sen sijaan, he pitävät niitä oppimiskokemuksia ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen.

Käsite taloudellinen kimmoisuus viittaa kykyyn toipua ja kestämään tapahtumista, joilla on suuri vaikutus tuloihin ja / tai omaisuuteen. Kyky toipua taloudellisia takaiskuja on parannettu varoja kuten riittävät säästöt, sairausvakuutus, ja luotettava tulot.

Joitakin esimerkkejä taloudellisen toiminnan vaiheet ja muita käyttäytymistä voit parantaa omaa tunnetta taloudellinen kimmoisuus ovat:

 1. Pitää matalaa velka-tuotto-suhde.
 2. Ylläpitää hätärahasto vähintään kolmen kuukauden kulut.
 3. Mieti koulutus tai uran koulutuksen jatkuva prosessi.
 4. Hoidat fyysistä terveyttä ja hyvinvointia.
 5. Osto riittävä henki- ja työkyvyttömyysvakuutus suojella rakkaansa vastaan ​​mahdollinen menetys tai tuoton vähennystä.

Jos olet varma, että olet saavuttamassa eläkkeelle maalia, olet vähemmistö. Havainnot National Eläkkeelle riski-indeksi (NRRI) paljasti, että 52 prosenttia kotitalouksista on vaarassa ei pysty säilyttämään sama elintaso eläkkeellä. Eläkesäästäjistä luottamustasoja niin alhainen on tärkeää välttää kerroit pelkoa ja ahdistusta Ohjaa. Joustava eläkkeelle suunnitelma siirtää painopistettä, mitä voi tehdä ja annetaan toimivat tänään parantaa onnistumismahdollisuutesi. Yksi olennainen vaihe on suorittaa perus eläke laskelma, kuinka paljon sinun tulisi säästää saavuttaa tavoitteesi.

On odotettavissa, että koet mahdolliset esteet polulla eläkkeelle. Joitakin yleisimpiä taloudelliset vastoinkäymiset että satuttaa eläkejärjestelyjä ovat seuraavat:

 • Lisääntynyt elinkustannukset
 • Rajalliset resurssit vasemmalle säästää eläkkeelle
 • Ei pääsyä eläkejärjestelmään töissä
 • Traumaattisia elämän tapahtumia (sairaus, työkyvyttömyys, avioero jne)
 • Velkaantumisen
 • koulutuskustannukset
 • Maksaa nykyisiä ja / tai hoitokustannuksista
 • Hoitaa ikääntyvän vanhemman tai muun läheisen

Vuodesta eläkkeelle suunnittelu näkökulmasta, tässä on viisi tärkeitä merkkejä siitä, että eläkejärjestelmään on sietokykyä sää mahdolliset haasteet ja esteet, jotka voivat häiritä suunnitelmia saavuttaa taloudellinen riippumattomuus.

1. Your Financial Life Plan sisältää pitkäaikaiset eläkejärjestelyjä

Asettaminen taloudellisten ja muiden elämän tavoitteet säännöllisesti voi vaikuttaa myönteisesti kykyyn tehdä älykkäitä taloudellisia päätöksiä. Taloudellisesti kimmoisa ihmiset käyttävät tavoitteita priorisoimaan päätöksiä ja pysyä keskittyneenä, mitä asiat eniten. Tavoitteiden asettaminen auttaa myös valmistautumaan asioita, jotka voisivat mahdollisesti laittaa tärkeitä suunnitelmia hakoteillä. Vaan luoda kirjallinen rahoitussuunnitelma on vain ensimmäinen askel ryhtyä. Asiakkaalla on oltava huolellisuutta noudattavan suunnitelman ja pysyä keskittyneenä taloudellisesta käyttäytymismalleja, jotka tekevät eron.

Voit luoda kirjoitettu eläkejärjestelmään luettelemalla lyhyen ja pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet ja kysy itseltäsi näitä tärkeitä kysymyksiä eläkkeelle.

 • Miksi on ottaa taloudellisen elämän suunnitelmaa niin tärkeä minulle?
 • Mitä Odotan tehden eniten eläkkeelle?
 • Miksi toteutuksessa nämä eläkkeelle tavoitteet niin tärkeää?
 • Kuinka paljon tuloja tarvitaan elää mukavaa elämäntapaa eläkkeellä?

Kun olet vastauksia näihin eläkkeelle suunnittelu kysymyksiä, voit aloittaa laskemisesta oman suunnitelman kirjallisesti. Lisätietoja siitä, miten tämä prosessi näyttää hieman vähemmän pelottava harkita yksinkertaisen yhden sivun rahoitussuunnitelma.

2. Olet ryhtynyt suojaamaan perhettäsi ja vaurautta

Taloudelliset joustavuus vaatii enemmän kuin vahvaa tahtoa ja päättäväisyyttä saada läpi vaikeita elämän tapahtumia. Sinulla on myös oltava runsaasti suojelusuunnitelma ja ensimmäinen paikka aloittaa on luoda hätätilanteessa säästötili. Sitten voit siirtää painopistettä suojaavat katastrofaalinen terveyteen liittyviä tapahtumia riittävän sairausvakuutus. Työkyvyttömyysvakuutus suunnittelu on toinen tapa suojautua riskejä tulonmenetyksiä. Tarkista työnantajan onko sinulla pitkäaikaisen työkyvyttömyyden kattavuus. Jos olet oman 50: n tai sitä vanhempia, pitkäaikaishoidon vakuutus tulee toinen huolenaihe vaurauden suojaa. Tärkeintä on valmistella itsesi ja perheesi näitä suuria elämän tapahtumia, jotka voivat merkittävästi vahingoittaa mahdollisuuksiasi eläkkeelle omilla ehdoillasi.

3. Sinä eläkesäästötilit suunnitelma on saavuttamassa Your Income tavoitteet

Taloudelliset hyvinvointi on termi käyttää arvioimaan yleistä taloudellista tilaa. Taloudelliset hyvinvointi koostuu useammasta kuin vain meidän käsityksiä ja tunteita omaa vakavaraisuutta. Käsite  aitoja taloudellinen hyvinvointi  mitataan useista tekijöistä, mukaan lukien yleinen tyytyväisyys nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen, todellinen taloudellinen käyttäytyminen (ts budjetointi, säästäminen, maksaa pois luottokortilla saldot kokonaisuudessaan), taloudelliset asenteet, taloudellista tietoa, ja objektiivinen taloudelliseen asemaan. Taloudelliset Finesse määrittelee taloudellinen hyvinvointi tilana hyvinvoinnin jossa henkilö on saavuttanut vähäinen taloudellinen rasitus, perustettiin vahva talous, ja loi jatkuvasti suunnitelma auttaa saavuttamaan tulevaisuuden taloudelliset tavoitteet.

Taloudelliset hyvinvointi ei takaa kestävyyttä kun vastoinkäymisiä esiintyy tai esteitä tiellä. Keskittyminen yleistä taloudellista tilaa voi mennä pitkälle auttaa sinua valmistautumaan eläkkeelle käsitellessään haasteita. Voit seurata taloudellista kehitystä arvioimalla säännöllisesti huomattavia taloudellisia mittaukset, kuten yleistä nettovarallisuuden, velka-tuotto-suhde, ja säästöjen suhde. Tarkkailun taloudellisen terveyden ainakin pari kertaa vuodessa pitäisi olla yhtä tärkeää kuin säännöllinen terveys ja hyvinvointi tarkistuksia.

Kun olet tarkastellut taloudellinen perusta voit jatkaa seurata taloudellista terveyttä, koska se nimenomaisesti koskee eläkkeelle tavoitteita. Se on usein esitetty, että käynnissä perus eläkkeelle laskelma vähintään kerran vuodessa pitäisi olla osa jatkuvaa rahoitussuunnitelma. Useimmat taloudellinen suunnittelijat suosittelevat asettaa ballpark tavoite korvata 70-90 prosenttia pre-eläketulon. Tavoite voidaan säätää ottamaan huomioon eläkkeelle elämäntapa. Kun suunnitellaan eläkeikää on 10 vuotta tai vähemmän se yleensä järkevää ylittää tuloja korvaavan lähestymistavan ja ajaa budjettisuunnitelma eläkkeelle.

4. olet luonut Foundation Basic taloudellisia tietoja

Taloudelliset sietokykyä vaatii pohjan taloudellisten tietoa auttaa tekemään tärkeitä päätöksiä. On myös ole yllätys, että yleinen taloudellinen tieto on tärkeä osa taloudellista hyvinvointia. Kun se tulee taloudelliseen päätöksentekoon on katkaista välillä tiedon ja toiminnan. Knowing tekemällä aukko yleensä välittyy luottamusta. Tutkijat  ovat tunnistaneet, että omat käsitykset siitä, miten paljon tiedämme taloudellisista kysymyksistä on parempi ennustaja taloudellisen käyttäytymisen me todellakin esiintyy.

Tässä muutamia erityisiä eläke suunnitteluvaiheissa kouluttaa itse tulevia vaihtoehtoja:

 • Saada arvio oman sosiaaliturvaetuudet
 • Ymmärtää eri eläketulon vaihtoehtoja
 • Tarkistaa Medicare kelpoisuuden ja muut terveydenhuollon vaihtoehtoja
 • Opi tapoja vähentää velkaa ennen eläkkeelle

5. sinulla on enemmän kuin taloudellinen pääoma käy ylös eläkkeelle

Rakentaa riittävät säästöt eläke on tietenkin tärkeää. Mutta on jotain kutsutaan yleisesti ”psykologinen pääoma” on toinen tärkeä osa eläkkeelle varautumista voi olla eroa valmistaja.

Ette voi ajatella matkalla eläkkeelle menestykseen. Mutta on joustava ajattelutapa voi auttaa sinua saamaan läpi suuria elämän siirtymät. Sen lisäksi, että tärkeä osa joustavuutta, mutta on myös tärkeää saada toivoa, optimismia, ja pystyvyys (tai usko itse). Nämä ovat keskeiset osat psykologisia pääomaa, joka voi olla hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit menestyä aikana eläkkeelle.

Ylimääräinen piirre sietokyvyn on inhimillisen pääoman. Jatkuvasti ryhtynyt toimiin oppia ja edistää työtäsi ja henkilökohtaisia ​​taitoja voi luoda uramahdollisuuksia ja vähentää riskiä taloudellinen takaisku, jotka voivat vaikuttaa kykyyn lisätä tuloksen ja kasvattaa eläkesäästötilit.

Aikana suuria elämän siirtymät, voit kääntyä ystäviä, työtovereita ja laajennettu sosiaaliset verkostot (myös sosiaalisen median myyntipisteistä) antamaan tukeen. Tämä niin sanottu ”sosiaalinen pääoma” on hyödyllinen työkalu hengissä vaikea siirtymiä ja auttaa osoittamaan joustavuutta.

Miten luodaan suunnitelma, joka Elastinen

Jos sinulla on joitakin esteitä tiellä saavuttaa oman tunnetta taloudellisen sietokyvyn tietoisuutta näistä mahdollisista tiesulkujen auttaa tunnistamaan muutoksen tarve. Arvioitaessa potentiaalisia heikkouksia rahoitussuunnitelma auttaa käyttämään että tietoisuutta ryhtyä toimiin ja luoda eläketurva tänään myös tasapainottaa tämänhetkiset prioriteetit. Tämän seurauksena parannuksia taloudellisen joustavuuden osasto valmistautua paremmin teitä seuraavaksi suurimpien siirtymä ja te lopulta paremmin valmistautuneita eläkkeelle menestykseen.

Yhteenvetona harkita varaamalla hetken miettiä, mitä seisoo sinun ja elävä nykyelämäänne kuin haluat. Nyt nopeasti eteenpäin eläkkeelle vuotta. Mitkä ovat esteet tiellä teistä päästä tärkein elämän tavoitteet eläkkeelle? Mitä enemmän joustava voit tulla, sitä epätodennäköisempää on esteitä tulee pysyväksi tiesulkujen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.