Miten luottokortti erääntyneisyys Works

Home » Credit and Debt » Miten luottokortti erääntyneisyys Works

Miten luottokortti erääntyneisyys Works

Pitää luottokortti auki ja hyvässä asemassa, luottokortin sopimus edellyttää, että teet kuukausittain luottokorttimaksut ajallaan. Sinun on maksettava vähintään vähimmäishinnan jonka lähetyserää eräpäivänä, muuten maksu pidetään myöhään. Puuttuvat luottokorttimaksu asettaa sinut vaarassa rikollinen. Luottokortilla nuorisorikollisuuden voi vaikuttaa luotto-pisteet ja vaikuttaa kykyyn saada mitään uutta luottoa-pohjaisia ​​sovelluksia hyväksytty.

Mikä on luottokortti rikollisuutta?

Luottokortti nuorisorikollisuus on luottokortti Tila, joka osoittaa maksu on erääntynyt 30 päivää tai enemmän. Tuohon aikaan, sinun maksuviivästyksistä tila ilmoitetaan luottotietopalvelut ja sisältyy luottotietoja. Maksuviivästystapauksen lisätään tilisi ja luottokortin myöntäjä voi alkaa soittaa, sähköpostitse tai lähettämällä kirjeitä saada sinut kiinni tililläsi uudelleen

Kun maksu on 60 päivää maksuhäiriöiseksi luottokorttiyhtiösi saa nostaa korkoa Seuraamusmenettelyksi korko. Seuraamus korko pysyy voimassa kuusi kuukautta. Kun olet tehnyt kuusi perättäistä maksuja ajoissa, määrä palaa normaaliksi oman nykyisen tasapainon. Luottokorttiyhtiösi ei saa pitää korko tehokkaita uusia ostoksia luottokortilla.

Luottokortin maksuhäiriöt

Kansallinen luottokortilla maksuhäiriöt voi osoittaa, miten kotitaloudet hoitavat velkansa. Rising maksuhäiriöt voi tarkoittaa, että ihmisillä ei ole tarpeeksi rahaa maksaa velkojaan ja saattaa ilmoittaa suurempia taloudellisia ongelmia. Vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 2018, luottokortin rikollisuutta hinnat liikepankkien muuta kuin top 100 nousi 5,9 prosenttia, kertoo Business Insider . Nuorisorikollisuuden korko ei ole ollut, että korkea jo ennen talouskriisiä.

Vertailun vuoksi 100 suurinta pankkia on luottokortti nuorisorikollisuutta korko 2,48 prosenttia, auttanut näiden pankkien kyky houkutella kuluttajia, joilla on korkeampi luotto tulokset houkuttelevilla luottokortti tarjoaa.

Vakava luottokortilla maksuhäiriöt kasvoivat 1,78 prosenttia ensimmäisellä neljänneksellä 2018 verrattuna 1,69 prosenttia ensimmäisellä neljänneksellä 2017 tietojen mukaan TransUnion. Tilejä, jotka ovat 90 tai enemmän päivää myöhässä pidetään vakavasti rikollinen. Monet luottokorttiyhtiöt myös jäädyttää maksukykyysi kun tilisi on vakavasti rikollinen.

Mitä tapahtuu, kun luottokortin rikollisuutta?

Luottokortti erääntyneisyys ole tien päässä. Kuluttajilla on mahdollisuus kohentaa luottokorttimaksut ja tuovat tilin takaisin hyvässä asemassa. Se maksaa enemmän päästä kiinni uudestaan ​​- sinun on maksettava kokonaisuudessaan erääntynyt saldo, sekä korot ja myöhästymismaksut jotka ovat kertyneet. Jos sinulla ei ole varaa maksaa erääntyneet tasapaino, ota yhteyttä luottokortin myöntäjä selvittää oman vaihtoehtoja saada kiinni uudelleen. Kulutusluottojen neuvonta voi olla toinen vaihtoehto saada kiinni teidän maksuista, varsinkin jos olet rikollinen useita luottokortteja.

Muuten, jos luottokortti saldo pysyy maksuhäiriöiseksi se lopulta suljetaan ja veloitetaan pois. Joka tapahtuu kerran luottokorttimaksu on 180 päivää myöhässä. Kun luottokortin saldo veloitetaan pois, sinun ei enää tarvitse ottaa kiinni uudelleen ja tuo tilin nykyinen uudelleen. Koko Erääntyy ja voidaan lähettää perintätoimistolle, jos et maksa se pois alkuperäisen velkojan.

Voiko luottokortti erääntyneisyys poistettava luottotietoja?

Kun negatiiviset tiedot on lisätty luotto-raportti, se on yleensä vain poistaa, jos ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, ei voida todentaa tai ohi luottotietoja määräajassa. Jos luotto-raportti sisältää virheellisesti raportoitu luottokortin rikollisuutta, voit lähettää luottotietoja riita saada se selvitetään ja poistetaan. Lähetä kopio mitään näyttöä olet että voi tukea riita.

Muuten poistaa tarkasti raportoitu luottokortti rikollisuuteen on kovempi. Luottokorttiyhtiöitä on laillinen oikeus raportoida negatiivisia tietoja, kunhan se on oikein. Luottokorttiyhtiösi voi olla halukas poistamaan nuorisorikollisuuden jos kiinni teidän maksuista uudelleen.

Vaikka et voi poistaa luottokorttia rikollisuuteen, kiinni teidän maksuista on tärkeää estää tilisi latautuu pois ja luotto vaurioilta vieläkin. Mitä nopeammin saada kiinni uudelleen, sitä nopeammin voit aloittaa uudelleenrakentaminen luotto pisteet kanssa maksut ajallaan. Kun kiinni, tilisi tila näkyy, että maksut ovat tällä hetkellä aika. Seitsemän vuoden jälkeen negatiivinen tiedot tilille putoaa pois luottotietoja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.