Miten pysyä Motivoitunut säästää rahaa

Home » Budgeting » Miten pysyä Motivoitunut säästää rahaa

Miten pysyä Motivoitunut säästää rahaa

Budjetointi taktiikka ja vinkit auttavat sinua suorittaa day-to-day työtä hallita taloutta.

Budjetoinnin strategiat auttaa ymmärtämään, on tavoitteita suuntautunut tai filosofinen taso, miksi tarkalleen teet kaiken tämän työn.

Mutta lisäksi naulaus taktiikkaa ja tietäen strateginen näkemys, siellä on kolmas käsiteltävä budjetoinnin että sinun täytyy omaksua: ylläpitää motivaatiota.

Miksi ylläpito rahaa motivaatio Essential?

Kuulostaako tämä joukko ammattikieltä?

Saanen verrata tätä toinen esimerkki:

Kun olet ruokavalio, tarvitset taktiikkaa. Sinun täytyy oppia, esimerkiksi tilalle kermainen ranch kastike, jossa on vähärasvainen, matala-carb, jogurtti-pohjainen vaihtoehto.

Sinun täytyy oppia taktiikka korvata valkoista riisiä ruskea riisi, rasva lihapalat vähärasvaista lihapaloja, ja paistettuja kasviksia, grillattua, höyrytettyjä tai raakoja vihanneksia.

Nuo ovat kaikki taktiikka. He neuvoja, jotka helpottavat suorittaa day-to-day ruokavalioon.

Laihduttaminen strategia auttaa sinua selvittää, filosofisesti, miksi olet suorittamalla ne taktiikkaa. Saatat olla strategia johtavien vähähiilihydraattista elämäntapa, tulossa sydämen terve syöjä, tai leikkaamalla tyydyttyneitä rasvoja koneeltasi.

Mutta lisäksi strategiaa ja taktiikoita, sinun on myös tavallinen vanha motivaatiota. Sillä ei ole väliä kuinka paljon haluavat tulla sydän-terve syöjä, tai kuinka monta vihjeitä ja taktiikat opit. Mikään niistä ei ole menossa väliä, jos vuonna heikkouden hetkellä, te huivi alas koko pussi perunalastuja seurasi neljäntoista suklaakekseistä.

Motivaatio on yhtä tärkeää kuin visio ja taktiikoita. Strategia, taktiikka, ja motivaatio ovat kolme kulmat “menestys kolmio.”

Nyt tiedät miksi se on tärkeää pysyä motivoituneita, miten voit pitämään vauhtia, kun se tulee oman talouden? Tässä muutamia ehdotuksia:

1. Pidä pitkän aikavälin tavoite mielessä

Ehkä tavoitteena on tulla täysin velaton.

Ehkä haluat eläkkeelle 45-vuotiaana (Kyllä, se voidaan tehdä.)

Ehkä haluat oman kotisi ilmaiseksi ja selkeä, ilman kiinnitys liitteenä. Ehkä haluat lähettää lapsesi college rasittamatta niitä opintolainoja, maksaa lapsesi häät tai lopeta työtä et nauti joten voit jatkaa alemman maksaa, mutta parempaan vaihtoehto uran.

Mikä tahansa ”miksi”, pitää se eturintamassa mielesi. Hang valokuvia edustaa sinun ”miksi” koko kodin. Jatkuvasti perehtyä suuri yleisenä tavoitteena olet tavoitteena.

2. Kuvittele itsesi Golden Years

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka ovat taitavia visualisointiin itseään eläkeläiset yleensä säästää enemmän eläkkeelle kuin ihmiset, jotka eivät.

Voit ladata maksuttoman sovelluksen iTunes Storesta nimeltään “Age My Face”, jonka avulla voit digitaalisesti ikä valokuvan kasvosi. Merrill Edge on myös ilmainen ohjelma nimeltä Face Eläkkeelle, joka tarjoaa samaa palvelua.

Getting Hanko itsesi vanhus voisi motivoida säästää eläkkeelle. (Ja bonuksena, voit myös olla motivoituneempia käyttää aurinkovoidetta, juoda vettä, ja saada paljon unta!)

3. puhua ihmisille, jotka ovat eläkkeellä

Monet eläkeläiset kertoo, että heidän kaksi suurinta pahoittelee eivät parempaa huolta terveydestään ja niiden taloutta.

Tapaamalla ja puhuu ihmisten kanssa, jotka ovat tekemisissä seurauksista nuorekkaan päätöksiä, saatat tulla motivoituneempia jäädä pois tekemiään virheitä.

Etkö tiedä, missä tavataan eläkeläisiä? Kokeile käsittelyssä blogeja kirjoittanut eläkeläisiä, jossa he dokumentoivat heidän elämäänsä, iloista ja niiden haasteet. Voisit myös kysyä vanhemmiltasi suosituksia, jos he elävät 55 + yhteisössä.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.