Miten Split dollari Henkivakuutus suunnitelmia toimii?

Home » Insurance » Miten Split dollari Henkivakuutus suunnitelmia toimii?

Mikä on Split-dollarin henkivakuutus tai suunnitelma?

Split-Dollar Henkivakuutus
Split dollari Henkivakuutus suunnitelmat eivät ole eräänlainen henkivakuutus, vaan termi split-dollarin henkivakuutus suunnitelma viittaa välistä sopimusta vähintään kahden osapuolen antaa suuntaa seuraavat edut ja kustannukset henkivakuutus jaetaan ja käsittely:

 • Tapa pysyvä henkivakuutus saa maksaa – palkkiot jaetaan kahden tai useamman osapuolen; ja tai
 • Miten hyödyt politiikan maksetaan tai jakaa tämä voi viitata käteistä arvoja politiikan kuoleman varalta ja / tai edunsaaja (t)

Split dollarin henkivakuutus suunnitelmia voidaan käyttää edunjättäminen henkivakuutus tai pysyviä tai koko henkivakuutus tyyppejä, joilla on käteistä arvoja.

Split-dollarin henkivakuutus suunnitelmia voi olla kustannuksia henkivakuutus jakoa useamman kuin yhden osapuolen, jossa jokainen maksaa osuutensa hinnaltaan kalliimpi. Samantyyppistä säännöstä voidaan tehdä split-dollarin suunnitelma antaa edunsaajille ja rajoittaa vai antaa käteistä arvoja. On olemassa useita erilaisia ​​split-dollarin henkivakuutus suunnitelmia, esimerkiksi:

 • Työnantajan ja työntekijän välillä
 • Omistajille yritykset
 • Osakkeenomistajien ja yritysten välistä
 • On myös tapauksia, joissa ne on perustettu yksilöiden välillä; nämä voidaan nimitystä “yksityiset split-dollarin henkivakuutus suunnitelmia” tavallisesti perheenjäsenten tai avulla peruuttamattoman Henkivakuutus Trust (ILIT).

Varten tämän artikkelin, keskitymme yleisin split-dollarin henkivakuutus suunnitelma, joka on jaettu dollarin henkivakuutus suunnitelma välillä työnantajan ja työntekijän.

Miten Split dollari henkivakuutus suunnitelma toimii?

Split-dollarin henkivakuutus suunnitelmat ovat usein tarjotaan osana työntekijän etupaketin ja voi olla hyvä strategia tarjota etuisuuksia tai pitää arvokkaat työntekijät. Tarjoamalla maksamaan osan kustannuksista henkivakuutus arvot, työnantajan on hyvä hyötyä työntekijälleen.

Työnantaja ja työntekijä allekirjoittavat sopimuksen, joka hahmottelee, miten kustannukset elämän vakuutusmaksu jaetaan niiden välillä, ja ketkä voivat käteistä etuja politiikan, yhdessä muiden ehtojen.

Millaiset ehdot on Split dollari Henkivakuutus sopimuksen?

Ehdot jaetun dollarin henkivakuutus suunnitelma kattaa kaikki politiikan maksujen, toimeentulo ja “maksuja”. Split-dollarin henkivakuutus sopimus on oikeudellinen asiakirja, joka pitäisi noudattaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja verosäännökset.

Muiden seikkojen ohella, sopimuksessa olisi ainakin hahmotella seuraavat 5 näkökohtia henkivakuutus ja split-dollarin suunnitelma sopimus:

 1. Kuinka paljon työnantajan ja työntekijän jokainen sitoutuu maksamaan osuutensa ja jolla on oikeus erilaisia ​​etuja (esimerkiksi kuoleman varalta ja käteistä arvoja).
 2. Mitä ehtoja työntekijän on täytettävä niille voidaan myöntää suunnitelmaa, tämä voi sisältää tason tavoitteet ja muut ehdot.
 3. Kun suunnitelma tulee voimaan, ja kuinka kauan suunnitelma kestää.
 4. Edellytyksistä, joilla suunnitelma voidaan irtisanoa tai muuttaa. Mukaan lukien, mitä tapahtuu, jos suorituskyky tavoitteita ei saavuteta, tai mitä tapahtuu, jos työntekijä irtisanotaan tai päättää lopettaa niiden työpaikkojen ja miten suunnitelma lopetetaan.
 5. Rajat & Edunsaajat: Käteisarvo määriä, oli sitten kyseessä, kuoleman varalta määrät henkivakuutus kaikki on määritelty.

Saatko pitää Split-dollarin henkivakuutus suunnitelma Jos jätät Työllisyys?

Ehdot jaetun dollarin suunnitelma usein pyörivät työnantajan ja työntekijän sopimuksen. Termit hahmoteltu määräysten split-dollarin suunnitelma aikaan työ- tai sopimusneuvottelujen määrätään mitä tapahtuu työsuhteen päättymisestä, vapaaehtoisesti tai ei. Split-dollarin henkivakuutus suunnitelma olisi nähtävä työsuhde-etuuksia. Useimmiten työnantaja ei jatka jakaa kustannukset henkivakuutus työsuhteen päättymisen jälkeisiin. Saatat olla mahdollisuus säilyttää suunnitelmaan hinnalla riippuen antajaa ja ehdot oman politiikan.

Kysy tätä puolta jaetun henkivakuutus suunnitelma, jos olet rekisteröitymisestä yhden tai yksi.

Edut Split-dollarin Henkivakuutus suunnitelmat

Riippuen tyyppistä sopimusta ja ehdot osuutesi dollarin suunnitelmaa, voi olla useita etuja.

 • Jakaminen kustannukset vakuutus antaa edullinen vaihtoehto henkivakuutus työntekijälle. Joskus split-dollarin suunnitelmat saattavat jopa olla “työnantaja maksaa kaikki”. Yritysten dollaria maksavat suunnitelman sijasta te.
 • Ottaa henkivakuutus voi toimia keinona estää tulossa vakuutusta tulevaisuudessa, jos sairastut aikana, kun hänet on vakuutettu suunnitelmasta.
 • Säästävät rahaa tulevista henkivakuutus: Voit hyötyä säilyttää vakuutuksen perusteella määrä vakuutuksen iässä olit alunperin vakuutettuja, eikä siinä iässä eläkkeelle tai lähteä työhön. Jos on mahdollisuus ostaa ulos suunnitelman kautta “käyttöönotossa”, tai muuntaa suunnitelma, riippuen alkuperäisen sopimuksen vaihtoehtoja.
 • Mahdollinen pääsy käteistä arvoja tai lainanoton henkivakuutus.
 • Minimointi lahja ja kiinteistöjen veroja, sekä muut mahdolliset veroedut riippuen siitä, miten suunnitelma on kirjoitettu ylös.

Getting Neuvoja Split-dollari Henkivakuutus suunnitelmat

Split-dollarin henkivakuutus suunnitelmia voi olla paljon hyötyä, mutta ovat monimutkaisia, koska joustavuus ja laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka voisivat olla kirjattuna sopimuksia. On aina suositeltavaa pyytää neuvoja vero asianajopalkkiot, lisensoitu vakuutus- edustajien ja / tai rahoitussuunnittelija jos tarvitset apua ymmärtämään vaikutuksia split-dollarin henkivakuutus suunnitelma sinun tilanteeseen. Split-dollarin suunnitelmat olisi aina kirjoitetaan ja tarkistetaan pätevä ammattilainen, kuten asianajaja varmistaa ne noudattavat oikeudellisia vaatimuksia ja suojata etuja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.