Miten tuhatvuotinen naiset voivat saada Eläke-suunnittelu Oikea

Home » Retirement » Miten tuhatvuotinen naiset voivat saada Eläke-suunnittelu Oikea

 Miten tuhatvuotinen naiset voivat saada Eläke-suunnittelu Oikea

Säästäminen eläkkeelle voi olla riittävän haastava, mutta se voi olla vieläkin enemmän tuhatvuotista vuotiaiden naisten 18-34.

Erään äskettäin NFCC kyselyn , 39 prosenttia naisista tuhatvuotisen sukupolven taistelu vain pysyä maksavat säännöllisesti kuukausittain laskuja ajallaan. Naiset ovat kaksi kertaa todennäköisemmin tuntea, että heidän opintolainaa velka on hallitsematonta, miehiin verrattuna. Ja tietenkin, sukupuolten palkkaero tarkoittaa, että naiset ansaitsevat 82 prosenttia siitä, mitä miehet ansaitsevat keskimäärin lisäämällä niiden taloudellisia haasteita.

Luominen eläkkeelle turvallisuutta edessä näiden esteiden tuntua ylämäkeen kiivetä tuhatvuotista naisille. On kuitenkin mahdollista oikea strategia.

Eläke-suunnittelu Vinkkejä tuhatvuotisen Naisten

Getting eläkkeelle suunnittelu oikea tuhatvuotista naisille merkitsee jossa arvioidaan varojen ja resurssien samoin kuin on selkeästi pitkän aikavälin tavoitteet ja päämäärät. Yhdessä tämä voi tarjota näkökulman siihen, mitä naiset tulisi pyrkiä.

Aloita iso kuva, sitten lähemmin

Tärkeä askel eläkkeelle suunnittelu nuoremmille naisille on perustamassa lähtökohdan tavoitteensa säästöjä tavoite. Valitsemaasi numeroon riippuu viime kädessä siitä, minkä tyyppistä elämäntapaa haet eläkkeellä.

Esimerkiksi tuhatvuotinen naisia, jotka tarvitse matkustaa saattavat tarvita enemmän rahaa eläkkeelle kuin niille, jotka aikovat supistaa pieneen kotiin tai jatkaa työntekoa osa-aikaisesti eläkkeellä. Jos et ole ottanut aikaa kehittää selkeä eläkkeelle visio, on tärkeää tehdä ennemmin kuin myöhemmin.

Keskeytys laskin voi olla hyötyä määritettäessä, kuinka paljon rahaa sinun täytyy vetäytyä tallettaa elämäntavan. Voit sitten verrata sitä, kuinka paljon olet tallentanut kuinka paljon kuilu on täyttää. Ja se voi olla melkoinen; mukaan 2018 tutkimuksen , 45 prosenttia naisista on alle $ 10000 varattu eläkkeelle.

Esteiden poistamiseksi Säästäminen

Yhdessä naiset velkaa yli kaksi kolmasosaa kansakunnan lähes $ 1.5 biljoonaa opintolainaa velkaa. Verrattuna tuhatvuotista miehille, tuhatvuotinen naiset ovat kolme kertaa todennäköisemmin ilmoittavat etteivät ymmärrä seurauksia lainanoton rahoittamaan college koulutus. Kaiken tuhatvuotinen naisilla on $ 68834 velkaa keskimäärin lukien opintolaina, luottokortit ja muut velat.

Kun velka seisoo tapa löytää ylimääräistä rahaa säästää, päästä eroon sen pitäisi olla etusijalla. Jälleenrahoituksen voi olla valtava apu tuhatvuotista naisille, kun korkeat korot estää heitä saamasta pitoa.

Yksityinen opintolainojen jälleenrahoitus voi johtaa alemman koron ja se voi myös tehostaa kuukausimaksut. Vaikka liittovaltion lainoja jälleenrahoitus voidaan yksityisiksi lainoiksi, näin tarkoittaa menettää tiettyjä liittovaltion suojauksia, kuten lykkääminen tai kärsivällisyyttä aikoja.

Ennen kuin harkitaan jälleenrahoituksen vaihtoehdon, onko se opintolainoja, luottokortteja tai muita velkoja, tuhatvuotinen naisten tulisi verrata korkoja lainanantajalle tarjouksia ja palkkiot ne maksutta, jotta he saavat paras mahdollinen.

Leverage veroetua säästömahdollisuudet

Työnantaja tukema eläkkeelle suunnitelma voi olla siunaus tuhatvuotista naisille, mutta tutkimus osoittaa, että he alle niiden hyödyntämiseen. Erään tutkimuksen mukaan keskimääräinen naiset on $ 38000 tallennettu heidän 401 (k), verrattuna $ 74000 miehille.

Vähintäänkin tuhatvuotinen naisten tulisi säästää ainakin tarpeeksi työnantajan suunnitelma Saadakseen täyden vastaavan rahoitusosuuden, jos sellainen on tarjolla. Sieltä he voivat aloittaa työskentelyn kohti säästö 10-15 prosenttia (tai enemmän) tuloistaan. Auto-kärjistyminen on suhteellisen helppo tapa tehdä se.

Auto rauhoittamiseksi voit lisätä maksuosuuden automaattisesti joka vuosi ennalta prosenttiyksiköllä. Jos esimerkiksi tuhatvuotisen naiset odottavat saavansa vuosittain nostaa 1 prosentin, he voisivat vastaavasti kasvattaa vuotuiset säästöt korkoa 1 prosentti. Jonka avulla he voivat kasvattaa pesämunansa nopeammin, tuntematta merkittävää elämäntapa hyppysellinen.

Health säästötilitiedot on toinen hyödyllinen tapa säästää. HSAs liittyy korkea vähennyskelpoisia terveys suunnitelmia ja tarjota triple veroetuja: verovähennyskelpoisia maksut, vero-laskennallinen kasvua ja verovapaan nostoja terveydenhuollon kuluja. Vaikka ei teknisesti poistotilille, tuhatvuotinen naiset, jotka pysyvät terveinä voisivat hyödyntää säästöjään eläkkeelle terveydenhuollon tai ei-terveydenhuollon kuluja. 65 ikävuoden jälkeen, he vain maksavat tuloveroa ei-lääketieteelliset nostot.

Lopuksi, tuhatvuotinen naiset voivat ja tulisi harkita Roth yksilöllistä varhaiseläkettä tili säästämiselle. Roth IRA on hyötyä verovapaan päteviä nostot eläkkeelle, jotka voivat olla merkittäviä naisille, jotka odottavat olevan korkeampi tuloveroluokkien. Perinteinen IRA, verrattuna, olisi täysin verotetaan eläkkeelle, mutta se ei tarjoa hyötyä verovähennyskelpoisia maksuja.

Älä viivyttele Eläke-suunnittelu

Tärkeintä tuhatvuotista naiset voivat tehdä, kun se tulee eläkkeelle suunnittelu on yksinkertaisesti aloittaa missä he ovat. Aika voi olla tehokas vaikuttaja määrittävä mahdollisuus tallentaa ja varallisuutta kautta pahentaa kiinnostusta. Aloitus – vaikka se tarkoittaa alkaa pieni – on kriittinen saada eläkkeelle suunnittelu oikealla tiellä.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.