Miten Tulot Investointi strategia toimii

Home » Investing » Miten Tulot Investointi strategia toimii

How the Income Investing Strategy Works

Kun perustaa oman sijoitussalkun, sinun Meklariliike, globaali huoltajuus agentti, rekisteröity sijoitusneuvojan, omaisuudenhoitoyhtiö, taloudellinen suunnittelija tai rahastoyhtiö aikoo pyytää sinua tunnistamaan investoimalla strategia aiot hyödyntää hallita rahaa. Suurimman osan ajasta, he tekevät sen tilin lomakkeella, että olet valita jo olemassa tarkistuslista, joihin saattaa kuulua asioita, kuten “pääoman säilyttäminen”, “kasvu”, “spekulointia”, ja “tulot”.

 Näitä kutsutaan investointi toimeksiannon. Se on viimeinen – tuotot sijoittaminen – että haluan puhua teille tässä artikkelissa.

Mikä on tulojen investoimalla strategia? Kuinka se toimii? Mitkä ovat sen edut ja haitat? Miksi joku valita sen yli vaihtoehtoja? Suuriin kysymyksiin, kaikki. Katsotaanpa kaivaa niitä niin esiin paremman käsityksen tyyppisiä investointeja, jotka saattavat pidettävän tuloja portfoliostrategian sekä vaihtoehtoiskustannukset sinun aiheutuu ole valitsevat jonkin muun yhteisiä lähestymistapoja.

1. Mikä on kokonaisvaltainen tuotto Investointi strategia?

Sanonta “tulot investoimalla strategia” viittaa koota varallisuussalkkua räätälöidyn maksimoida vuotuinen passiivista tuloa syntyy tiloja. Vähemmässä määrin, ylläpitää ostovoimaa Inflaatiokorjausten on tärkeää. Tertiäärisen huolenaihe on kasvu joten todellinen todellisia tuloksia, korot ja vuokrat kasvavat nopeammin kuin inflaatio.

2. Mikä on tavoite Income Investointi strategia?

Syynä sijoittajat koonnut tuloja portfolio on tuottaa jatkuvana virtana rahaa, että voi viettää tänään, pumpataan pois kokoelma suuremmat keskimääräistä valuuttoja; käteistä, jota voidaan käyttää maksaa laskuja, ostaa elintarvikkeita, ostaa lääkettä, tukea hyväntekeväisyyteen kattamaan opetusta perheenjäsen tai muuhun tarkoitukseen.

3. Mitä sijoitustyyppeihin käytetään rakentamaan tuloja strategia Portfolio?

Erityisten varojen jako eri omaisuuslajien vaihtelee koon salkun, korot tuolloin käytettävissä salkun rakennetaan, ja monet muut tekijät, mutta yleisesti ottaen tuloja strategia edellyttää joitakin sekoitus:

  • Turvallista, osingonmaksukyky blue chip varastot konservatiivinen taseet, joilla on pitkä historia säilyy tai kasvaa osakekohtainen osinko edes kamala talouden taantumien ja pörssiromahduksista
  • Joukkovelkakirjoihin ja muihin korkoa tuottaviin arvopapereihin kuten valtion joukkovelkakirjalainojen, yrityslainoihin ja kunnallisia obligaatioita mikä voi olla asianmukaista perustuu veron ominaisuuksista tilin (esim et koskaan pidä verovapaita Kuntaobligaatioiden Roth IRA tai muuta veroa suojiin melkein mikä tahansa ajateltavissa joukko olosuhteet)
  • Kiinteistöt mukaan lukien sekä suoraan omistusoikeuden (kenties osakeyhtiö) tai Kiinteistöinvestointiyhtiö, joka tunnetaan nimellä REIT. Jälkimmäinen on merkittävästi erilaiset riskiprofiilit ja sijoittaja voi laimentaa pois hänen pääomaan, jos johtoryhmä ei riittävän konservatiivinen vaan hyvin ostettu REIT voi aiheuttaa huomattavia vaurauden luomista. Esimerkiksi viime markkinoiden romahduksen 2008-2009, joissakin REIT menetti 60%, 70%, 80% + niiden markkina-arvon vuokra osinkoja leikattiin. Sijoittajat, jotka ostivat näitä arvopapereita kuin maailma oli hajoamassa jo joissakin tapauksissa uuttaa koko kauppahinta yhteenlaskettuna osinkojen (johto olivat nopeita ottaa ne takaisin ylös, kun olosuhteet parannettava, koska ne on lain jakaa 90% niiden nettotulos saada vapautus yritysverotuksen) ja nyt kerätä 15% tai 20% + osinkotuotot vs. kustannus
  • Master kommandiittiyhtiö tai MLP. Ne ovat julkisen kaupankäynnin kohteena kommandiittiyhtiö, joka voi olla äärimmäisen monimutkainen verosta näkökulmasta, joka tarjoaa mahdollisuuden suojata jakaumien verosta johtuu asioita, kuten poistot tai ehtyminen päästöoikeuksia. MLP ovat ensisijaisesti mutta ei yksinomaan, löytyy kovan omaisuuden teollisuuden, erityisesti ja noin energiaa, kuten putkistojen ja jalostamoissa. Velkasijoittajien pitäisi olla erittäin varovaisia ​​tilalla MLP on välitys huomioon, että on marginaali kyky koska tilanne, joka voi kehittyä joita et myy omistukset, mutta verotuksessa, niitä pidetään myydään, liipaisu myyntivoittoverojen ja pakottaa voit nostaa rahaa. Yksityiskohdat ovat paljon kuulu tämän artikkelin, mutta jos et pidä MLP, luoda erillisiä rahavirtaa Paitsi välitys tai omaisuudensäilytystileillä. (Jos käytössä on kunnon koko nettovarallisuuden, ja ne ovat erittäin haluttomia ottamaan riskejä, saatat jopa haluta pitää ne läpi varta osakeyhtiö.)
  • Royalty sijoitusrahastot. Näitä ovat julkisen kaupankäynnin rahastojen (eroaa perusyksikkö sijoitusyhtiöiden), että monissa tapauksissa, eivät saa kasvaa, mutta sen sijaan järjestää kokoelma varoja, jotka on hallittava ja tuotto jakamat edunvalvojan usein pankki. Nämä luottaa pyrkivät pitämään oikeutta rojaltituloja öljyn ja maakaasun kaivoja, mikä tekee niistä erittäin epävakaa. Lisäksi niillä on äärellinen elämää. Siellä tulee pisteeseen, jossa ne vanhenevat ja katoavat niin sinun täytyy tehdä täysin varma, maksat järkevä hinta suhteessa osoittautunut varannot varovainen arvio arvo todennäköisesti saanut hyödykkeen kun se on myyty. Tämä on alue, jossa se ei kannata astua ellet ole asiantuntija, koska olet todennäköisesti aio menettää rahaa. Silti ne voivat olla ihania työkaluja oikeissa olosuhteissa, oikeaan hintaan, joku, joka on syvä ymmärrys energia-, mineraali- tai hyödykemarkkinoilla.
  • Rahamarkkinoilla tilit, rahamarkkinarahastojen sijoitusrahastot, ja niiden vaihtoehtoihin. Vaikka ne eivät ole sama asia – rahamarkkinoilla tili on eräänlainen FDIC vakuutettu tarjoama tuote pankki kun rahamarkkinoiden rahasto on erityisesti rakennettu rahasto, joka sijoittaa tietyntyyppisiä arvopapereita ja jonka osakekurssi on kytkettynä to $ kanssa 1.00 – jolloin korot ovat runsaasti suhteessa inflaatioon, nämä kaksi rahaksi voi olla upea tapa pysäköidä ylijäämävarat. 1990-luvulla, esimerkiksi, voit helposti laittaa 10%, 20%, 30% + salkkusi rahamarkkinarahastoihin ja kerätä 4% tai 5% + rahasi ottamatta mitään riskeistä kohtaat varastojen, todellinen estate, ja useimpien muiden omaisuusluokkien.
  • Eksoottisia tai epätavallinen omaisuutta, kuten vero- panttioikeuden todistukset tai henkisen omaisuuden (tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit ja lisenssisopimukset) voi olla kultakaivos oikean tyyppinen henkilö, joka ymmärtää, mitä hän tekee. Olen hiljattain teki tapaustutkimuksen minun henkilökohtainen blogi lauluntekijä Dolly Parton, joka kerännyt henkilö omaisuuksia arviolta välillä $ 450 miljoonaa $ 900 miljoonaa lähinnä takana salkun 3000 kappaleen tekijänoikeudet, jota hän käyttää rahoittamaan teemapuisto valtakunnan nyt pumput rahaa hänen taskuihin lipunmyynnin, mukavuuksia, ravintolat, lisenssioikeudet ja matkamuistoja. Älä astu täällä, ellet tiedä mitä olet tekemässä, koska se voisi olla tuhoisaa.
  • Kassavarat, jotka koostuvat usein FDIC vakuutetun tarkkailun ja säästötileille ja / tai Yhdysvaltain valtion velkasitoumuksia, jotka ovat ainoa hyväksyttävä laajamittainen rahavastineen kun absoluuttinen turvallisuus pääasiallinen ei voida neuvotella. Ihannetapauksessa tuloja portfoliostrategian on tarpeeksi Rahat säilyttää vähintään 3 vuoden ajalta maksuja, jos muita omaisuuseriä lopettaa tuottaa osingot, korot, vuokrat, rojaltit, tuloja tuotteiden tai muuhun varojen jakoon.

4. What Are the Pros and Cons of an Income Investing Strategy Portfolio?

The biggest advantage of opting for an income strategy is you get more cash upfront. The biggest disadvantage is you forego a lot of future wealth since your holdings are sending the spare money to you, not reinvesting it for growth. It’s very difficult for a company like AT&T or Verizon, which is shipping most of the profit out the door in a cash dividend so fat it is more than twice that offered on the stock market as a whole, to grow as quickly as a business like Chipotle Mexican Grill, which is considerably smaller and retains its earnings to open new locations.

Additionally, it’s much more difficult for an income strategy investor to take advantage of things like deferred tax leverage because most of the income is going to come in the form of cash payments today, meaning tax payments in the year received.

5. What Types of Investors Would Opt for an Income Strategy Portfolio?

Overwhelmingly, those who prefer the income strategy approach fall into one of two camps. The first is someone who is retired and wants to live off his or her money to the maximum degree possible without invading too much principal. By opting for slower-growing, higher-payout stocks, bonds, real estate, and other assets, he or she can achieve this.

The second is a person who receives a lot of money in some sort of windfall – selling a business, winning a lottery, inheriting from a relative, whatever. If the money could make a big difference in their standard of living but they want to make sure it’s there for the rest of their lives, they might opt for the income strategy to serve as a sort of second or third take-home paycheck. Picture a teacher earning $40,000 married to an office manager earning $45,000. Together, they make $95,000 before taxes. Now imagine they somehow come into $1,000,000. By going with an income strategy that produces, say, 4% annual payouts, they can take a $40,000 check from their portfolio year, increasing their household income to $135,000, or more than 42%. That is going to make a huge difference to their standard of living and they figure they’ll enjoy it more than having even more capital when they’re older. The $1,000,000 serves as a sort of family endowment, much like a college or university; money that is never spent but devoted solely to producing spendable funds for other purposes.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.