Miten valita henkivakuutus ja mitä virheitä välttää

Home » Insurance » Miten valita henkivakuutus ja mitä virheitä välttää

Valintoja Henkivakuutuksiin voi tuntua hämmentävää, ja niitä on vaikea ymmärtää ensi silmäyksellä. On vaikea tietää tarkalleen, mistä aloittaa.

Kannattaa aloittaa petollisen helppo kuulostava kysymys: Tarvitaanko henkivakuutus ollenkaan? Yksityiskohtainen vastaus tähän kysymykseen avulla voit päättää, minkälainen henkivakuutus ostaa, olettaen päätät et tarvitse sitä.

Jos päätät tarvitset henkivakuutus, niin seuraava askel on oppia erilaisia ​​henkivakuutus ja varmista, että olet ostamassa oikeanlaista politiikkaa.

Tarkoitus Henkivakuutus ja Syitä sinun on ehkä se

Henkivakuutus tarpeet vaihtelevat henkilökohtaisesta tilanteestasi-ihmiset, jotka ovat riippuvaisia ​​teitä. Jos sinulla ei ole huollettavia, et todennäköisesti tarvitse henkivakuutus. Jos et luo merkittävän osuuden perheen tulot, voi tai ei tarvita henkivakuutus.

Jos palkka on tärkeää tukea perheesi, maksaa kiinnitys tai muuta toistuvaa laskuja, tai lähettää lapsesi college, kannattaa harkita henkivakuutus keinona varmistaa nämä taloudelliset velvoitteet kuuluvat siinä tapauksessa teidän kuoleman.

Kuinka paljon kattavuus tarvitset

On vaikea soveltaa nyrkkisääntö koska määrä henkivakuutus tarvitset riippuu monista tekijöistä, kuten muita tulonlähteitä, kuinka monta huollettavia olet, velat ja elämäntapa. Kuitenkin yleisenä ohjeena voi olla hyötyä on saada politiikkaa, joka kannattaisi viidestä 10 kertaa vuosipalkka, jos kuolet. Pidemmälle ohje, sinun kannattaa harkita konsultointi taloussuunnittelu ammattilainen määrittää, kuinka paljon kattavuus saamiseksi.

Tyypit henkivakuutusten

Useita erilaisia ​​henkivakuutusten on saatavilla muun muassa koko elämä, riskihenkivakuutus, muuttuva elämä, ja Universal Life.

Koko elämä tarjoaa sekä kuoleman varalta ja rahallinen arvo, mutta on paljon kalliimpaa kuin muut henkivakuutus. Perinteisessä Koko henkivakuutuksia, sinun palkkiot pysyvät samoina, kunnes olet maksanut pois politiikasta. Itse politiikan on voimassa kunnes kuolemaan, vaikka olet maksanut vakuutusmaksuja.

Tämäntyyppinen henkivakuutus voi olla kallista, koska valtava provisiot (tuhansia dollareita ensimmäinen vuosi) ja maksut rajoittavat nykyarvo alkuvuosina. Koska nämä maksut on rakennettu monimutkaisia ​​investoinnin kaavoja, useimmat ihmiset eivät ymmärrä, kuinka paljon rahaa on menossa heidän vakuutusasiamies taskuihin.

Muuttuja henkivakuutusten, eräänlainen pysyvä henkivakuutus, rakentaa kassavarantotalletukset jonka voit sijoittaa mihin tahansa valintoja tarjoamia vakuutusyhtiö. Arvo teidän kassavaranto- riippuu siitä, kuinka hyvin nämä investoinnit tekevät.

Voit vaihdella määrää oman palkkion yleismaailmallisten henkivakuutuksia, toisessa muodossa pysyvä henkivakuutus, käyttämällä osa kertyneet tulot kattamaan osan hinnaltaan kalliimpi. Voit myös vaihdella määrää kuoleman varalta. Tätä joustavuutta, maksat korkeampia hallinnollisia maksuja.

Jotkut asiantuntijat suosittelevat, että jos olet alle 40-vuotias, ja joilla ei ole perhettä disposition hengenvaarallinen sairaus, sinun pitäisi valita aikavälin vakuutus, joka tarjoaa kuoleman varalta, mutta ole rahallista arvoa.

Vahinkovakuutuksen Kustannukset

Edullisin henkivakuutus on todennäköisesti peräisin työnantajasi ryhmähenkivakuutusta suunnitelma, olettaen työnantaja tarjoaa yhden. Nämä toimet ovat tyypillisesti aikavälin politiikkaa, mikä tarkoittaa olet peitetty kunhan työtä työnantajan lukuun. Jotkut politiikkaa voidaan muuttaa päättyessä.

Kustannukset muunlaisia ​​henkivakuutus vaihtelee suuresti sen mukaan, kuinka paljon ostaa, millaista politiikkaa valitset, takaaja käytännöt, ja kuinka paljon komissio yhtiö maksaa agentti. Taustalla olevat kustannukset perustuvat vakuutusmatemaattisiin taulukoihin, jotka vahvistavat elinajanodote. Riskiryhmään kuuluvien henkilöiden, kuten ne, jotka tupakoivat, ovat ylipainoisia tai olla vaarallinen ammatti tai harrastus (esim lentävät), maksaa enemmän.

Henkivakuutukset usein piilokustannuksia, kuten maksut ja suuret palkkiot, että et voi tietää ennen kuin ostat politiikkaa. On niin monia erilaisia ​​henkivakuutus, ja niin monet yritykset, jotka tarjoavat näitä käytäntöjä, että sinun pitäisi käyttää maksullista vain vakuutuksen neuvonantaja, joiden on kiinteän maksun, tulee tutkia eri politiikat käytettävissä ja suositella joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Varmistamaan objektiivisuuden, sinun neuvonantaja ei pitäisi olla sidoksissa mihinkään tiettyyn vakuutusyhtiö eikä niihin tulisi palkkion mitään politiikkaa.

Terve 30-vuotias mies voi odottaa maksaa noin $ 300 vuodessa $ 300.000 riskihenkivakuutus. Saamaan saman määrän kattavuus alle rahallista arvoa politiikka maksaisi yli $ 3000 euroa.

Bottom Line

Valitessaan henkivakuutus, käyttää internetiä resursseja kouluttaa itse henkivakuutus perusasiat, löytää välittäjä luotat, sitten on suositeltu politiikkaa arvioidaan maksua vain vakuutuksen neuvonantaja.

Kansainvälisesti tunnettu taloudellinen neuvonantaja Suze Orman uskoo vahvasti, että jos haluat vakuutus, ostaa aikavälillä; Jos haluat investointi, ostaa investointi, ei vakuutusta. Älä sekoita kaksi. Ellet hyvin taju sijoittaja ja ymmärtää kaikkia vaikutuksia erityyppisten henkivakuutusten, olet todennäköisesti pitäisi ostaa aikavälin henkivakuutus.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.