Miten valita Pankki – mikä pankki on paras?

Home » Banking and Loans » Miten valita Pankki – mikä pankki on paras?

Miten valita Pankki - mikä pankki on paras?

Aika avata pankkitilin, mutta et ole varma, minkä pankin valita? Valitsemalla seuraava tili on tärkeä valinta. Koska vaihtokustannus on tuskaa, tämä ei ole jotain haluat tehdä pian uudelleen.

Valita paras pankki tarpeisiisi, tutustua tarjolla olevista, ja valitse toimielimen parhaiten sopii tarpeisiisi.

Mitä tarvitset tänään? Viiden vuoden kuluttua?

Nyt olet todennäköisesti välittömiä tarpeita, että pankki on täytettävä. Esimerkiksi ehkä paikka tallettaa palkka, tai ehkä haluat pankki veloittaa alhaisempia maksuja kuin nykyinen pankki. Kaikin keinoin, saavat nämä tarpeet täyttyvät, mutta loitontaa ja miettiä miten tarpeet saattavat muuttua tulevina vuosina.

Kuten te arvioida pankkien harkita, onko sinun kasvaa ulos toimielin tai jos pankit excel alueet, joilla ennakoida tulevia tarpeita. Esimerkiksi:

 • Aiotteko pysyä samassa paikassa?
 • Onko pankki tarjoaa vankan netin ja kännyköiden?
 • Jos aiot aloittaa liiketoimintaa, voi pankki hoitaa liiketoiminnan osuus?
 • Jos aiot saada kiinnitys tai jälleenrahoittaa, ei pankki alennuksia asiakkaille, jotka käyttävät muita palveluita?

Vaikka se on viisasta suunnitella tulevaisuutta, asiat muuttuvat, ja on vaikea ennustaa tulevaisuutta, joten useimmat ihmiset alkavat keskittymällä tarkkailun ja säästötileille.

Hinnat ja maksut

Tutkitaan korot ja tilin maksujen ostat pankin: Paljonko ansaitset säästösi (olettaen pidät merkittävän määrän siellä, kuinka paljon maksat lainaa, ja mitä huolto ja palvelumaksut olemassa?

Tarkastus- ja säästöjä,  alhaiset maksut ovat erityisen tärkeitä. Hieman erilaista korkoa säästöjä ei aio tehdä tai rikkoa sinua taloudellisesti, joten älä houkutellaan korkein APY ellet vauraiden. Mutta kuukausittain ylläpitomaksut ja jäykkä ylityksestä seuraamukset voivat tehdä valtavan loven tilisi, maksaa satoja dollareita vuosittain.

Esimerkki: Kun se tulee ansaita säästöjen korkoja tai sijoitustodistukset (CDS), vaikka ero on 1 prosentti APY ehkä ole niin vaikuttavaa. Olettaen pidät $ 3,000 säästöt, että on eroa vain $ 30 prosenttia vuodessa pankkien välillä. Jos yksi näistä pankeista maksut $ 10 kuukaudessa vain pitämään tilisi auki, itsestään selvä valinta on valita pankkiin pienempiä maksuja.

Kun rahan lainaamisen,  muista, että sinun ei välttämättä tarvitse lainata pankista. Saat lainaa upouusi Osuuspankin kun ostat auton, esimerkiksi (ostamasta tietyn jälleenmyyjän saattaa tehdä sinut oikeutettu jäseneksi joka Osuuspankki). Online lainanantajat ovat myös syytä tarkastella, koska ne voivat veloittaa vähemmän kuin paikalliset pankit ja luotto-osuuskunnat. Jos lainaa ostaa talon, kiinnitys välittäjä voi (ja pitäisi) ostoksia sekä monia lainanantajien sinulle, ja sinun ei tarvitse olla asiakkaalle jokaisen potentiaalisen pankkiin.

Tyypit Pankit

Voit valita useista eri tyyppisiä ”pankkien” rahoituspalveluja. Useimmat niistä tarjoavat samankaltaisia ​​tuotteita ja palveluja (varsinkin jos olet vain etsivät tarkkailun tai säästöjä tilejä ja maksukortti menojen), mutta on eroja.

Isojen pankkien  ovat kansallisia nimiä olet perehtynyt. Saatat nähdä lukuisia oksat kiireinen kadunkulmissa suurissa kaupungeissa, ja luultavasti kuulla niitä uutisia. Nämä laitokset ovat kansallisia (ja monikansallisten) toimintaa.

 • Tuotteet ja palvelut sisältävät melkein mitä voit kuvitella (ja enemmän).
 • Palkkiot  ovat yleensä korkeita, mutta on mahdollista saada maksuja luopua (perustamalla suoraan tallettaa, esimerkiksi).
 • Hinnat säästöistä ja CD-levyjen  yleensä eivät ole korkein.
 • Haara ja ATM paikoissa  ovat lukuisat jos välität pankkitoiminnan henkilökohtaisesti.

Paikallisten pankkien  toimivat pienemmät maantieteelliset alueet. Heillä on yleensä enemmän yhteisön painopiste, ja ne ovat olennainen osa paikallista taloutta.

 • Tuotteet ja palvelut ovat yleensä riittää useimmille kuluttajille. Nämä laitokset pitäisi olla kaikki mitä tarvitset henkilökohtaisesti, vaikka suurten yritysten ja erittäin varakas joutua hankkimaan erikoistuneita palveluita muilta tarjoajilta.
 • Palkkiot  ovat yleensä kohtuullinen, ja palkkioista luopumiset ovat usein saatavilla.
 • Hinnat säästöistä ja CD-  vaihtelevat, mutta saatat repiä käsitellä mainostettu ”erikoisuuksia”.
 • Haara ja ATM paikoissa  ovat saatavilla paikallisesti, mutta saatat joutua maksamaan out-of-verkon maksut, jos pankki ei osallistu kansalliseen ATM-verkossa.

Luotto-osuuskunnat  eivät voittoa organisaatiot, joilla on vahva yhteisö keskittyä. Avata tilin, sinun täytyy saada ja liittyä sen ”jäsen”, mutta tämä prosessi on usein helpompaa kuin uskotkaan.

 • Tuotteet ja palvelut pitäisi riittää useimmille kuluttajille ja pienyrityksille. Pienimmät luottoyhdistykset voisi tarjota hieman vähemmän, mutta voit melkein aina löytää tarkkailun tilit, säästötilien, ja lainat.
 • Palkkiot  ovat yleensä alhainen, ja se on suhteellisen helppo löytää vapaata tarkkailun.
 • Hinnat säästöjen ja CD  ovat usein suuremmat kuin suuret pankit, mutta pienempi kuin verkkopankit.
 • Haara ja ATM paikoissa  voi olla laajempi kuin odotat. Jos luotto unioni osallistuu jaetuissa aluevaltaus (useimmat eivät), sinulla on mahdollisuus saada tuhansia ilmaisia paikoissa valtakunnallinen.

Verkkopankkien  ovat vakiinnuttaneet asemansa kiinteänä vaihtoehto, ja se kannattaa ottaa vain verkossa huomioon, vaikka et käytä sitä säännöllisesti. Se sanoi, menee 100% verkossa rahaa voi olla hankalaa, fyysinen sijainti on vielä arvoa.

 • Tuotteet ja palvelut ovat ilmainen tarkkailun ja säästötileille vetonaula, mutta muut tuotteet voivat olla käytettävissä.
 • Maksut  ovat yleensä alhainen. Useimmat tilit ovat ilmaisia ellet pomppia tarkastuksia tai pyytää tietyt toimet (kuten tilisiirtoja, esimerkiksi).
 • Hinnat säästöjen ja CD  ovat usein suuremmat kuin voit löytää mistään muualta.
 • Haara ja ATM paikoissa  ovat olemattomia, mutta verkkopankkien joko osallistua vankka valtakunnallinen verkoissa tai ne korvaa ATM maksuja (tiettyyn rajaan asti).

Kassanhallinnan tilit ovat hieman vaihtelua tilejä verkossa. Nämä ovat tyypillisesti maksutilit tarjotaan pankkiiriliikkeet, joten varmista, jos ja kun rahaa on liittovaltion vakuutettu. Joidenkin tilien maksaa antelias korot ja tarjota pankkikortit ja sekkivihkot viettää.

Teknologia ja mukavuus

Kuten kaventamaan luettelon, etsiä tärkeitä ominaisuuksia, jotka olet todennäköisesti käyttää seuraavan vuorokauden ja päivän välein. Et halua käsitellä pankkisi olla kurja kokemus.

Kauko tallettaa:  Jos joskus saat maksetaan fyysinen tarkastus, helpoin tapa tallettaa se on snap kuvan pankin sovelluksen.

Pankeittain siirrot:  Etsi pankit tarjoavat ilmaisia sähköisiä siirtoja muihin pankkitileille. Tämä on vakiona useimmissa verkkopankit, mutta tiili ja laasti pankit voivat tehdä sen myös. Siirrot on paljon helpompaa hallita rahaa ja vaihtaa pankkia.

Tekstiviestejä ja sähköposti-ilmoitukset:  Me kaikki hommiin, ja se on mukava saada heads up pankista kun jotain tapahtuu tilisi. Saatat myös haluavat nopean päivityksen teidän pankkitalletukset tarvitsematta kirjautua tilillesi. Pankkien kutoma vaihtoehtoja ja automaattisia ilmoituksia tekevät pankki- helppoa.

ATM talletukset:  meneminen haara aikana pankki tuntia ei ole aina mahdollista (tai kätevää). ATM talletukset voit pankin oman aikataulun ja jopa lisätä varoja joidenkin verkkopankkien.

Pankki tuntia:  Jos haluat pankkiin henkilökohtaisesti, ovat tunnin soveltuvat tarpeisiisi? Jotkut pankit ja luotto-osuuskunnat tarjoavat viikonloppuna ja illalla tuntia (ainakin ajaa läpi).

Sananen Turvallisuus

Pankit pitäisi olla turvallinen paikka rahaa. Varmistettava, että kaikki käyttämällenne on vakuutettu, mieluiten Yhdysvaltain hallituksen:

 • Pankit olisi tuettava FDIC vakuutus.
 • Liittovaltion vakuutettu luottoyhdistykset olisi tukema NCUSIF.

Jos pankki tai Osuuspankin epäonnistuu, sinun ei pitäisi menettää rahaa niin kauan kuin talletukset ovat alle enimmäismäärien (nykyisin $ 250000 tallettajaa kohti kustakin laitoksesta, ja se on mahdollista saada yli $ 250.000 ”sinun” rahaa peitetty yhdellä laitos) .

Miten avata tilin

Kun valitset tilin, se on aika käydä läpi muodollisuudet avaamisen ja sen rahoittamiseen. Jotkut toimielimet voit tehdä kaiken verkossa, joka on nopea ja helppo vaihtoehto, jos olet tech-taju. Jos ei, suunnitella vierailu haara, ja tuo tunnistamiseen ja ensimmäinen talletus (käteisellä voi toimia, tai saatat kirjoittaa tarkistaa tai tehdä sähköisesti).

Vaihtokustannus: Jos olet siirtymässä uuteen pankkiin, käytä tarkistuslistan ettei mikään putoaa kautta halkeamia. Et halua missata maksuja tai maksaa maksuja virheitä.

Voi sinulla on useita tilejä?

Ei taida olla yksittäinen  paras  pankkitilin siellä. Eri pankeissa on erilaisia vahvuuksia. Online pankit maksavat korkeimmat korot säästöjä. Online lainanantajien ja luotto-osuuskunnat ovat erinomainen vaihtoehto henkilökohtaisia lainoja ja auto lainoja.

Se on okei olla useampi kuin yksi pankkitili. Itse asiassa se on viisasta saada parhaat ominaisuudet, missä ne löytyvät. Kunhan et maksaa useita maksuja useita pankkeja, sinulla voi olla niin monta pankkitilejä kuin haluat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.