Miten Viimeaikaiset College gradientit voivat sijoittaa

Home » Investing » Miten Viimeaikaiset College gradientit voivat sijoittaa

Opintolaina Velka ei tarvitse olla este rakentaa Portfolio

Miten Viimeaikaiset College gradientit voivat sijoittaa

Voisi ajatella, että lause ”opintolaina köyhyys” on otsikko jostain luonnos YouTuben Opiskelijahuumori kanavalla. Mutta siellä ei ole paljon omituista taloudellisesta albatrossi että kasvot opiskelijoiden tänään-ennätykseen, joka on juuri osunut aivan uudelle tasolle, kun lukenut tämän lauseen.

Sukupolvi velkaa

Opiskelija velasta kellon FinAid.com sivustolla, joka päivittyy muutaman sekunnin välein, on juuri nyt lähestyy $ 1,46 triljoonaa.

College gradientit toivoen investoida, seuraukset ovat tuskallisia. Tutkimus 5000 nykyisen opiskelijoiden julkaisi vuonna 2016 Allianz Global Assistance päättelee näin: ”Opintolaina köyhyys” on aivan liian todellinen, eivätkä ne välttämättä päättyy pian. Jälkeen opetusta, noin neljäsosa opiskelijoista ilmoitti joilla ei ole ylimääräistä rahaa. Lähes puolet (44,6 prosenttia) maksavat koulutuksestaan ​​kokonaan-ja noin 12 prosenttia ei edes tiedä, kuinka paljon he ovat velkaa.

Sinun ei edes tarvitse vaivata murskaukseen nämä numerot: Vain pureskella niitä ehkä minuutti. Nyt voitko selvittää, missä opiskelijat voivat löytää rahaa investoida varastojen ilman ryöstää jo niukkoja budjetin mac ja juustoa.

Allianz Tutkimuksen mukaan ne opiskelijat, joilla on opintolainoja ja tietää tasapaino, 40 prosenttia velkaa vähintään $ 30.000. Se on sopusoinnussa kokoamat numerot instituutin College Access ja menestys.

Luokan 2014, velan nousua kohti opiskelija osuma $ 28950 per lainanottajalle, seitsemän 10 opiskelijoiden velkaa. Viime vuosikymmenen aikana, opintolainaa velka on kasvanut kaksi kertaa inflaatiota; tunneille ovat nousseet suunnilleen samaa vauhtia palaamassa 40 vuotta. Monet arvioiden per-opiskelija velka luku on ohittanut $ 30000 merkki.

Niin löytää jotain, mitä-opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden investoida on toivoton aiheuttaa, oikea? No, ei aivan. Myönnettäköön, tie on mahtava kova kuokka. Mennä lääketieteelliseen tai lain koulun ja velka luku voi helposti alkuun $ 100,000.

Mutta se on vielä mahdollista alkaa lähettämään portfolio, asiantuntijat väittävät. Se on asia että ensisijaisena, vaikka alkaa käteistä määrät ovat hyvin pieniä.

Starting Small

Yksi suosittu tapa tehdä tämä on kautta älypuhelin investointeja sovellukset kuten tammenterhoja. (Sen perustaja, tuhatvuotinen Jeff Cruttenden, sai ajatuksen silti yliopistolla itse.) Tammenterhot vie mitä viettää sidos- luottokorttimaksujen ostojen ja kierroksilla se ylöspäin lähimpään dollariin. Muutos saa sijoittanut kuudessa eri rahastoihin perustuvan riskinkantokyky. Se on erityisen suunnattu nuorille sijoittajia varoa meklariyrityksiltä.

Toinen tapa on kautta verkossa sijoituskohdetta kuten parantamisesta. Perustaja Jon Stein verkkosivuilla seuraa yksinkertainen polku, johon kirjoitat ikäsi ja yksi viisi yleistä sijoitustavoitteitaan (eli ”rakentaa vaurautta” ja ”turvaverkon”). Sen jälkeen sijoittaa rahaa yhdistelmä osakkeiden ja joukkovelkakirjojen: täysin hajautettu sijoitussalkku 12 globaalin omaisuusluokkien.

”Betterment on loistava foorumi nuorten sijoittajille päästä alkuun”, sanoo David Weliver, perustajajäsen päätoimittaja MoneyUnder30, henkilökohtaista rahoitusta ja investointeja verkkosivuilla millennials. ”Sillä ei ole vähimmäisinvestoinnit ja se on helppo tehdä pieniä, kuukausittain investointien kautta suoraan tallettaa.”

Hae että työnantaja Vastaavat

On strategia partiossa uusia työpaikkoja huolellisesti etuja. Tai jos tarvitset huomiota Grabber, miten tämä on? ILMAISTA RAHAA! Se on saatavilla useilla työpaikoilla, vaikka ilmainen lounas ei ole.

”Millennials työpaikkoja, jotka tarjoavat 401 (k) työnantajan ottelu olisi osallistuttava tarvittavassa määrin saada täyden ottelun; tämä on lähinnä ilmaista rahaa eläkkeelle ”, sanoo lisää Anthony Criscuolo, sertifioitu rahoitussuunnittelija ja salkunhoitajan kanssa Palisades Hudson Financial Groupin Ft. Lauderdale, Florida toimisto.

Perustetaan 401 (k) tai yksilöllistä varhaiseläkettä tili (IRA) perustaminen on ehdoton investointi olennainen nuorille työntekijöille. Kyllä, maksaa pois lainan velka on tärkeää. Mutta totutuista rahaa vuosittain eläkkeelle, varsinkin jos aloittaa 21-vuotiaana tai nuorempi, valmistaa sinut aivan pesämuna eläkkeelle. Itse voit ottaa $ 45 kuukaudessa osaksi $ 1 miljoonaa yksinkertaisesti, jos tiedät lakien korkoa korolle.

Oletetaan, että joku ikä 20 alkaa plunking alas $ 45 kuukaudessa, jossa on 50 prosenttia yhtiön ottelussa. Jos hän nostaa osuus saman verran kuin mikä tahansa palkankorotukset hän saa, hän on yli $ 1 miljoonan eläke-olettaen 3,5 prosentin vuotuinen palkankorotusten ja 8,5 prosentin tuotto 401 (k) investointeja.

”Mukaan 2014 raportin Yhdysvaltain edut neuvosto, lähes 80 prosenttia kokoaikaisten työntekijöiden pääsy työnantajan tukemaa eläkejärjestelyt”, sanoo James Capolongo johtaja tallettaa tuotteita ja hinnoittelua TD Bank ja perustuu Mount Laurel, New Jersey.

Kiristä vyöhön ja Invest Säästöä

Mukana on myös kysymys vapauttaa rahaa ja kyllä, me nyt mainitse puhe päivittäin Bigbucks latte. Suuria päätöksiä, sekä pieniä, voi vapauttaa rahaa, vaikka jotkut on vaikea unohtaa. Jos päätät ottaa työtä San Franciscossa, esimerkiksi saat todennäköisesti maksetaan enemmän, mutta olet myös menossa maksamaan enemmän vuokraa. Paljon enemmän.

Tilastoihin RadPad, mobiili asunnon etsintä ja vuokranmaksu tarjoaja, osoittavat, että kaupungin Golden Gate vaatii kultainen kassaan vain löytää paikka ripustaa hattu.

Lähtötason työntekijät viettävät 79 prosenttia tuloistaan ​​vuokraan San Franciscossa ja New Yorkissa, sinun viettää 77 prosenttia teidän lähtötasona tuloista mitään fancy: yhden makuuhuoneen asunto menee mediaani hinta on $ 3000 kuukaudessa .

Kun työtä Austin, Texas, sen sijaan tarkoittaa juuri 36 prosenttia palkasta menee vuokraan. Eikä viime Grad järjissään tulee syyttämään Austin-yksi maailman suurista musiikkia kaupungeissa ja koti South by Southwest musiikkifestivaali-olemisen tylsä ​​paikka elää.

Jotkut tämä tarkoittaa myös luovasti ajatella kuluja sinulla on jo kannalta tuotto. Jos palkata kirjanpitäjä tehdä veroja, esimerkiksi joku enemmän resursseja ja suurempi taito asettaa ehkä repiä sinulle isompi hyvityksen, joka voisi enemmän kuin maksaa lisääntynyt tuntitaksa. Ja jos olet siinä asennossa jälleenrahoittaa opintolainaa alhaisemmalla korolla, sinun on laittaa paljon rahaa takaisin taskussa yli kaukokohteisiin.

saada koulutettua

Lopuksi, on aina ajatus todellakin kouluttaa itse.

Suuri sijoitusneuvontaa löytyy kaikkialla Internetissä, ja on olemassa, jos haluatte, runsaasti luotettavista lähteistä. Ehkä sinulla ei ole varaa palkata taloudellisena neuvonantajana vanhempasi käyttää, mutta voit varmasti lukea blogissaan … tai edes järjestää kertaluonteinen kokouksen mennä yli tilanteesi ja selvittää joitakin tavoitteita.

”Vaikka maksaa taloudellisia neuvoja voi tuntua poissa, jopa nuorten ammattilaisten tulisi vakavasti harkita ainakin yhden kerran kuulemisen sijoitusasiantuntijan” Criscuolo sanoo. ”Aivan kuten uskotte terveyden lääkäriin tai auton mekaanikko, check-up, joiden taloudellinen pro voi maksaa itsensä vankkojen pitkän aikavälin rahoitussuunnitelma.”

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.