Mitul Great Real Estate

Home » Real Estate » Mitul Great Real Estate

Conform cercetărilor, Stocuri genera profituri reale mai mari decât Real Estate

Mitul Great Real Estate

Cumpărarea unei reședințe primare este , probabil, singura cea mai bună decizie cineva poate face pentru viitorul lor financiar. Cu toate acestea, atunci când ajunge în case de a doua, case de vacanță, proprietăți de închiriere, clădiri comerciale și terenuri prime deținute de un potențial de apreciere, pe care îl joacă un nou joc de minge întreg. Asta pentru că, pe perioade lungi de timp, randamentele reale (fără inflație) oferite de stocuri comune a zdrobit cele disponibile de proprietate imobiliara.

Da. Ai citit acest drept. Americanii au devenit atât de captivat cu dreptul de proprietate de bunuri imobiliare, care de multe ori nu realizează o proprietate în creștere în valoare de la 500.000 $ la $ de 580.000 în termen de cinci ani, după ce a da înapoi după impozitare a cheltuielilor cu dobânzile pe ipotecare, de asigurare suplimentara, costurile titlu, etc. ., nici măcar nu ține pasul cu inflația! Că $ 80.000 de câștig nu este de gând să cumpărați orice mai multe bunuri și servicii; aceeași cantitate de hamburgeri, piscine, seturi de mobilier, piane, mașini, stilouri, pulovere cașmir, sau orice altceva este că poate doriți să achiziționeze. Presupunând că un credit ipotecar plin la 6,25%, pe parcursul celor cinci ani, v-ar fi plătit $ 151401 în interesul brut, sau aproximativ 93870 $ după deducerile fiscale corespunzătoare (și care va presupune că în paranteze de top, cazul cel mai favorabil.) Soldul ipotecar ar fi fost redus la aproximativ 466700 $, oferindu-vă de capital de 113,300 $ ($ de 580.000 valoarea de piață -. $ 466700 ipotecar = $ 113,300 capitaluri proprii) în acest timp, v-ar fi excizată $ 184715 în plăți.

Factoringul în îngrijire de proprietate, de asigurare, precum și alte costuri, cheltuielile brute out-of-buzunar ar fi fost de cel puțin 200.000 $.

Acest lucru ar trebui să ilustreze un principiu fundamental toți investitorii ar trebui să ne amintim: Real Estate este de multe ori o modalitate de a păstra banii pe care ar fi plătit altfel în chirie cheltuieli, dar nu va genera probabil rate destul de mari de revenire la compus în esență averea.

Există, desigur, operațiuni speciale, care pot face și genera profituri mari, pe bază de efect de levier, cum ar fi contractori, cu o bază de cost redus de cumpărare, rehabbing, și case de vânzare, designeri de hotel creând o destinație incitantă într-o parte fierbinte din oraș (trebuie să trebuie subliniat faptul că, în acest caz, crearea de avere vine nu din imobiliare, dar de afaceri – sau stocul comun – care este creat prin operațiuni de hotel), sau unitățile de depozitare într-un oraș fără alte proprietăți comparabile (deși, din nou, bogăția reală nu vine de la imobiliare, dar de afaceri care este creat!)

Ceea ce a provocat acest mare mit imobiliar pentru a dezvolta? De ce suntem pacaliti de aceasta? A continua gata pentru Insights, răspunsuri și informații practice ați putea fi capabil de a utiliza.

1. Pentru multi investitori, Real Estate este mai tangibilă decât Stocuri

Investitorul mediu, probabil, nu se uita la stocul său ca o fracțiune a unei afaceri reale, de bună credință, care are facilități, angajații și, se spera, profituri. In schimb, ei o văd ca pe o bucată de hârtie care GADGET în jurul valorii de pe o diagramă. Cu nici un concept de câștigurile proprietarului care stau la baza și randamentul câștigurilor, este de înțeles de ce pot intra în panică atunci când acțiunile de Home Depot sau Wal-Mart scade de la $ 70 $ 33.

Blissfully că prețul este conștient primordial – adică, ceea ce plătiți este determinant final al rentabilității investiției – ei cred că de acțiuni ca mai mult de un bilet de loterie decât dreptul de proprietate, deschiderea The Wall Street Journal și în speranța de a vedea o mișcare ascendentă.

Puteți merge pe jos într-o proprietate de închiriere; rula mâinile de-a lungul pereților, activa și dezactiva luminile, cosi gazon, și salut noile chiriași. Cu acțiuni de pat, baie, and Beyond ședinței în contul dvs. de brokeraj, aceasta nu poate părea la fel de real. Chiar și controalele dividendelor care ar fi în mod obișnuit trimis prin poștă la casa ta, de afaceri, sau banca, sunt de multe ori acum depuse electronic în contul dvs. sau reinvestite automat. Deși statistic pe termen lung sunt mult mai susceptibile de a construi în valoare de net prin acest tip de proprietate, aceasta nu se simte la fel de real ca proprietate.

2. Real Estate nu are o valoare de piata zilnică Quoted

Real Estate, pe de altă parte, poate oferi mult mai scăzut după impozitare, după-inflație se întoarce, dar piese de schimb cei care nu au o idee despre ceea ce fac să vadă o valoare de piață citat în fiecare zi. Ei pot merge mai departe, care deține proprietatea lor și de colectare a veniturilor de închiriere, complet ignorant la faptul că de fiecare dată când ratele dobânzilor muta, valoarea intrinsecă a exploatațiilor lor este afectată, la fel ca acțiuni și obligațiuni. Această greșeală a fost abordată atunci când Benjamin Graham a învățat investitorilor că piața este acolo pentru a le servi, nu-i instruiască. El a spus că obținerea emoțională despre mișcările de preț a fost echivalent cu permițându-vă angoasa mentală și emoțională peste greșelile altora în judecată. Coca-Cola poate fi tranzacționată la prețul de 50 $ cotă, dar asta nu înseamnă că prețul este rațional sau logic, și nici nu înseamnă dacă ați plătit $ 60 și au o pierdere de hârtie de 10 $ pe actiune pe care a făcut o investiție proastă. În schimb, investitorul ar trebui să compare randamentul veniturilor, rata de creștere de așteptat, și legislația fiscală actuală, la toate celelalte oportunități disponibile pentru ei, alocarea resurselor celui care oferă cele mai bune, revine in functie de risc. Imobiliară nu este o excepție. Pretul este ceea ce plătiți; Valoarea este ceea ce ai.

3. derutant faptul care este aproape cu ceea ce este valoros

Psihologii ne-au spus de mult că ne supraestimăm importanța a ceea ce este aproape și ușor la îndemână în comparație cu ceea ce este departe. Aceasta poate, în parte, explica de ce atât de mulți oameni aparent trișeze pe soțul lor, deturna de la un conglomerat corporativ, sau, ca un lider de afaceri ilustrat, un om bogat, cu 100 de milioane de $ în conturile sale de investiții, se pot simți cu amar supărat pierde $ 250 de deoarece el a lăsat banii pe noptieră la un hotel.

Acest principiu poate explica de ce unii oameni se simt mai bogat avand 100 $ de venit de închiriere, care apare în cutia poștală lor în fiecare zi, față de 250 $ de venituri „uite-through“ generate de stocurile lor comune. Aceasta poate explica, de asemenea, de ce mulți investitori preferă dividende în numerar pentru a partaja răscumpărări, chiar dacă acestea din urmă sunt mai eficiente de impozitare și, toate celelalte fiind egale, ca rezultat mai multă bogăție create în numele lor.

Acest lucru este adesea crescut de nevoia foarte uman pentru un control. Spre deosebire de Worldcom sau Enron, o fraudă de contabilitate de persoanele pe care n-ai întâlnit nu se poate face construcția comerciale pe care leasing chiriașilor dispar peste noapte. Altele decât un incendiu sau un alt dezastru natural, care este adesea acoperită de asigurare, nu se va trezi brusc în sus și de a găsi că exploatațiile imobiliare au dispărut sau că acestea sunt în curs de închidere, deoarece acestea bifate Securities and Exchange Commission . Pentru multi, acest lucru asigură un nivel de confort emoțional.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.