Mocht u Aankoop Credit Card Insurance?

Home » Insurance » Mocht u Aankoop Credit Card Insurance?

Gids voor Gezien Insurance Aangeboden door Credit Card bedrijven

Mocht u Aankoop Credit Card Insurance?

1. Word geïnformeerd over wat kredietverzekeringskosten

Als u een creditcard bezit hebt u waarschijnlijk gevraagd door het bedrijf als je zou willen om krediet verzekering toe te voegen. De meeste zijn niet vertrouwd met dit type van verzekering en ofwel weigeren of te accepteren automatisch zonder te weten of het de juiste soort verzekering voor hun behoeften. Zoals met alle verzekeringen, het bepalen van behoefte is verschillend van persoon tot persoon als gevolg van onze verschillende levensstijlen en plichten.

Kredietverzekering kan gunstig zijn voor een aantal, maar juist een onnodige kosten voor anderen, afhankelijk van iemands situatie. Weten wat kredietverzekering is en de verschillende soorten kan u helpen een weloverwogen beslissing te maken.

Kredietverzekering kunnen komen in een verscheidenheid van vormen. De vier belangrijkste types zijn credit leven, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, en eigenschap:

  • I.Credit levensverzekering betaalt de schuld die u verschuldigd bent als je sterft. De begunstigde van de polis heeft aan het bedrijf dat de schuld is te danken aan zijn.
  • II.Credit invaliditeitsverzekering beschermt uw credit rating door het maken van uw maandelijkse minimale betaling als je medisch arbeidsongeschikt wordt. Meestal is er een bepaalde periode dat de betalingen zullen worden verricht en aanvullende aankopen na de handicap zal niet worden opgenomen.
  • III.Involuntary werkloosheid kredietverzekering zal uw minimale maandelijkse betaling als je ontslagen of afgeslankt, en nogmaals, aankopen na de onvrijwillige werkloosheid zou niet worden gedekt.
  • IV.Credit eigendom verzekering zal meestal volledig schulden kwijt te schelden op de items die je met het krediet kopen als de items volledig verwoest door in de polis opgenomen specifieke incidenten en een aftrekbaar zou niet gelden voor de schade te betalen.

2. Know How Kredietverzekering de markt wordt gebracht

Nu dat je een beetje meer over kredietverzekering is het belangrijk om te begrijpen hoe het wordt verhandeld of verkocht aan consumenten.

Meestal zal bedrijven die u vragen om het te kopen wanneer u zich aanmeldt voor het krediet of in een later telemarketing verzoek. Wanneer kredietverzekering wordt gekocht wordt gratis aangeboden voor een bepaalde tijd en soms zal het bedrijf u een cheque om contant geld op uw bankrekening als een stimulans om te proberen de kredietverzekering te geven. Door het verzilveren van de cheque dat u zich inschrijft in het programma.

In tegenstelling tot veel van verzekeringen, kan kredietverzekering beginnen met een verbale “ja” en niet noodzakelijkerwijs een handtekening nodig, dus zorg ervoor dat je aandacht besteden aan wat gaat u akkoord met of het invullen van uw kredietaanvraag.

3. Bepaal of Credit Insurance is voor jou

Rekening houdend met uw huidige en toekomstige financiële behoeften is de eerste stap bij het bepalen of je zou kunnen profiteren van kredietverzekering. Indien u reeds aanzienlijke het leven en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben, kan het mogelijk zijn dat u voldoende dekking in dit beleid om uw credit accounts dekken als gevolg van uw overlijden of invaliditeit. Maar aan de andere kant, als je niet hoeft elke vorm van leven en gehandicaptenbeleid die niet per se betekent kredietverzekering is de beste keuze voor jou.

Kredietverzekering misschien niet zo kosteneffectief en is zeker niet zo flexibel als het traditionele leven en gehandicaptenbeleid.

Bijvoorbeeld, als je veel van credit cards u zou hebben tot het afsluiten van een beleid op elk van deze rekeningen. Met al die maandelijks beleid, kunt u in staat om een ​​traditionele leven en / of arbeidsongeschiktheid beleid te kopen voor minder en krijgen meer aandacht, en niet te vergeten na uw krediet saldo wordt betaald met een traditionele beleid uw nabestaanden zou het resterende bedrag te ontvangen. En, zoals eerder vermeld, met arbeidsongeschiktheid en werkloosheid verzekering alleen de minimale betaling is overdekt en slechts voor een bepaalde tijd. Het is mogelijk dat na rente is opgebouwd uit slechts minimale betalingen wordt gemaakt dat de balans groter na de opgegeven termijn in het beleid voor betalingen zou kunnen zijn.

4. Informeer naar de Credit Insurance Policies worden aangeboden aan u

Als u besluit dat kredietverzekering is voor u, is het belangrijk om te weten over het beleid dat u krijgt.

U zult willen vragen over wat is uitgesloten in het beleid. En vergeet niet dat als u een krediet verzekering die alle 4 types van kredietverzekering (leven, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, en onroerende zaken) omvat de aankoop, zorg ervoor dat u niet te betalen voor iets wat je niet nodig hebt. Bijvoorbeeld, als u niet in dienst op het moment van het verkrijgen van de werkloosheidsverzekering u betaalt voor een dekking die u niet zult gebruiken. Een ander voorbeeld zou zijn met credit levensverzekeringen. Sommige beleidsmaatregelen worden beperkt tot leeftijdsbeperkingen en de kredietverzekering verkoop persoon zal vaak niet vragen uw leeftijd, maar in plaats daarvan gewoon aanmelden je klaar voor de verzekering. Zorg ervoor dat u aan alle eisen zorgvuldig onderzoek voor het aanvaarden van het beleid.

5. Zoek uit of je eenvoudig annuleren Credit Insurance

Zoals eerder gezegd, de meeste kredietverzekering is op een beginnende proef gratis. Na de gratis proefperiode voorbij is je nodig zou hebben om te beslissen of u het beleid wilt behouden of niet. Helaas, na de gratis proefperiode, kan het moeilijker geworden om een ​​kredietverzekering polis te annuleren. In sommige gevallen is het moeilijk om het juiste telefoonnummer te vinden om het beleid te annuleren. Contact opnemen met de credit card maatschappij mag niet behulpzaam ofwel omdat ze niet zeker wat verzekeringsmaatschappij u misschien hebben aangeboden de kredietverzekering kan zijn.

Als je besluit om de aankoop van een kredietverzekeringspolis zorg ervoor dat wanneer u koopt het u alle informatie die u nodig zou hebben om het te annuleren te krijgen, en houden dat de informatie die is opgeslagen op een veilige plaats met de bijbehorende creditcardgegevens.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.