Mocht u gebruik maken van een persoonlijke lening af te betalen Schuld van de Creditcard?

Home » Credit and Debt » Mocht u gebruik maken van een persoonlijke lening af te betalen Schuld van de Creditcard?

Mocht u gebruik maken van een persoonlijke lening af te betalen Schuld van de Creditcard?

Drowning onder een stapel van dure credit card schuld? Laat het geld om een vette cheque te betalen af te schrijven niet? Zijn de maxed-out kaarten doden van je FICO en VantageScore credit scores? Als dat zo is, je bent zeker niet alleen. Nationaal, de totale credit card schuld steeg tot meer dan $ 1000000000000 vorig jaar, volgens de Nilson Report .

Het is geen geheim dat overmatige creditcardschuld voorbode van vaak ernstige financiële problemen. In feite, als je op dit moment meer op uw credit cards dan je kunt veroorloven om deze maand af te betalen verschuldigd, dan ben je al in de problemen en uw geld verspillen. Om nog erger te maken, zou dat de uitstaande credit card schuld die kwetsen uw portemonnee ook kwetsen van uw credit scores.

Waarom Schuld van de Creditcard Hurts Credit Scores

Veel consumenten vinden het verbazingwekkend dat zelfs “on-time” creditcard-accounts kunnen credit scores beschadigen. De waarheid is het kost veel meer dan een goede betaling geschiedenis om een ​​grote credit score te verdienen. Betaling geschiedenis is slechts een stukje van de veel grotere puzzel. Uitstaande creditcardschuld kan een negatieve credit score invloed, zelfs als u al uw maandelijkse betalingen op de vervaldag te maken.

Credit scoring modellen zoals FICO en VantageScore zijn ontworpen om te vergelijken hoeveel credit card schuld die u (saldi) met hoeveel u in aanmerking komt om te besteden (limieten) verschuldigd. Deze relatie tussen uw credit card saldi en limieten wordt aangeduid als uw schuld-to-limiet ratio of uw revolving gebruik ratio.

U kunt uw draaiende bezettingsgraad op een credit card account te berekenen door het saldo van de kredietlimiet te delen en dat aantal te vermenigvuldigen met 100. Bijvoorbeeld, als u een creditcard-rekening met een $ 5.000 limit en een saldo van $ 2.500, dan is uw revolving nuttig rendement is 50% (2500 ÷ 5000 = 0,5 X 100 = 50%). Betaal dat evenwicht naar beneden tot $ 1.000, en de nieuwe revolving gebruik ratio zou 20% (1000 ÷ 5000 = 0,2 x 100 = 20%) zijn. Hoe hoger dit percentage, hoe lager uw credit scores … zo simpel is het.

De persoonlijke lening Solution

Natuurlijk, als je kunt veroorloven om een ​​grote cheque uit te schrijven en te betalen korting op alle of een groot deel van uw creditcard schuld, dan moet je waarschijnlijk doen. Maar als de aflossing van uw creditcard schuld in een keer niet mogelijk is, zijn er nog enkele andere slimme manieren om uw creditcard schuld af te handelen. Aflossing van uw creditcard schuld met een persoonlijke lening is een dergelijke oplossing. Hier zijn twee grote redenen waarom:

1. Het kan goedkoper zijn schuld.

Credit card rente zijn meestal een van de hoogste tarieven die u ooit zult betalen. Het is niet ongebruikelijk voor algemeen gebruik creditcard (American Express, Discover, MasterCard, Visa) de rente te stijgen meer dan 15%, zelfs voor mensen met een goede kredietwaardigheid. De rente op retail store credit cards zijn bijna altijd goed in de jaren ’20.

Ter vergelijking, persoonlijke lening rente zijn vaak veel minder duur, vooral als je fatsoenlijk krediet. (Het spreekt voor zich dat een hoge rente persoonlijke lening – ze kunnen ook klimmen afgelopen 20% voor aanvragers met middelmatige krediet -. Zal niet erg behulpzaam te zijn)

2. Het is bijna gegarandeerd uw credit scores zal verbeteren.

Persoonlijke leningen zijn ongedekte leningen op afbetaling, niet draaiende accounts zoals creditcards. Als gevolg hiervan, wanneer je uitstaande schuld dragen aan een lening op afbetaling, uw scores worden niet beïnvloed in dezelfde negatieve manier als ze zijn als u een uitstekende revolving schuld dragen. In feite is de balans die u voeren op een lening op afbetaling telt meestal tegen u zeer weinig of helemaal niet, van een credit scoring standpunt.

En vergeet niet dat rekenoefening we hierboven slechts een paar ogenblikken geleden deed? Als je om je revolving credit card schulden om te zetten in aflevering schulden, dan stopt de “revolving gebruik” probleem te bestaan, omdat afbetaling schuld niet is meegenomen in die wiskundig probleem.

In feite, als je om van je credit card schuld te betalen over meerdere kaarten met een lening op afbetaling, kan uw debt-to-limit verhouding heel goed naar nul, en je scores zal waarschijnlijk schieten door het dak – op voorwaarde dat u op de hoogte houden datum van betalingen met uw nieuwe persoonlijke lening.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.