Modalități excelente de a găsi chiriași pentru dvs. de închiriere

Home » Real Estate » Modalități excelente de a găsi chiriași pentru dvs. de închiriere

Modalități excelente de a găsi chiriași pentru dvs. de închiriere

Dacă doriți să găsiți rapid chiriași pentru închiriere, viitorii locatari trebuie să fie în măsură să vă găsească. Aflați cinci metode populare pentru a umple un post vacant, precum și patru metode de încercat și adevărat.

5 Metode populare pentru a găsi chiriași

Următoarele sunt cinci dintre cele mai populare moduri de a găsi chiriași pentru închiriere de proprietate. Scopul acestor metode este de a ajunge la cei mai mulți oameni posibil pentru a găsi un chiriaș rapid.

1. Găsiți Chiriasii pe site-uri de închiriere

Internetul este o modalitate foarte bună de a ajunge la masele. Site-uri, cum ar fi Craigslist și Trulia vă permit să posta o listare gratuit pentru închiriere. Aceste înregistrări sunt apoi vizibile pentru oricine cu acces la internet, care este în căutarea pentru un apartament în zona dumneavoastră. Potențial chiriaș este în măsură să reducă în continuare criteriile de cautare pe baza prețului de închiriere, sau numărul de dormitoare și băi.

Dacă sunteți interesat în a accepta guvern subvenționate de locuințe, inclusiv secțiunea-8, site-uri, cum ar fi Socialserve.com poate ajuta să ajungeți la această piață. Dacă aveți propriul site, trebuie să vă asigurați-vă că pentru a lista proprietate există și asigurați-vă că pentru referință URL-ul site în alte anunțuri.

2. Utilizarea Social Media pentru a găsi Chiriașii

Milioane de oameni folosesc site-uri de social media precum Facebook, Instagram și Twitter. Dacă aveți o companie, ar trebui să creați o pagină de Facebook, contul Instagram și un cont de Twitter pentru ea.

Dacă nu, puteți utiliza conturile personale pentru a lăsa oamenii să știe că au o proprietate de închiriat. Puteți lista de proprietate pe Facebook.com lui piata, posta o actualizare a stării contului dvs., posta o fotografie de închiriere pe Instagram sau trimite un tweet la urmașii dumneavoastră prin intermediul Twitter.

3. Fie un agent imobiliar Găsiți Chiriașii pentru tine

Pentru serviciile lor, brokerii percepe de obicei un comision de chirie de aproximativ o lună, uneori mai mult.

Poate doriți să intervieveze două sau mai multe agenții imobiliari pentru a găsi cea în care sunteți cel mai confortabil listarea de închiriere cu.

In timp ce acest lucru poate fi cel mai scump mod de a face publicitate proprietatea dvs., puteți salva o mulțime de hassle și dureri de cap de a face cu viitorii locatari. Proprietatea dvs. va fi, de asemenea, listate pe MLS.com (Multiple Listing Service), care va crește expunerea.

4. Găsiți Chiriașii prin oferirea de stimulente

Oamenilor le place ideea de a avea o afacere sau o reducere. Puteți oferi un televizor gratuit sau o chirie la preț redus în cazul în care un chiriaș se mută de către o anumită dată. Un televizor $ 250 de poate parea scump, dar dacă sunteți de încărcare $ 950 de la chirie, iar televizorul devine cineva să se mute într-o lună mai devreme, sunt de fapt, economisind $ 700, și ca un bonus, televizorul va fi o scriere fiscală off pentru proprietatea de închiriere.

5. răspunde rapid la potențialilor chiriași

Ai nevoie pentru a răspunde potențialilor chiriași imediat. Dacă nu suna sau e-mail un chiriaș înapoi imediat, un alt proprietar sau agent imobiliar va.

Dacă nu doriți să dea afară numărul de telefon personal, puteți crea un cont gratuit Google Voice, care vă va atribui un nou număr de telefon care poate fi setat să sune la liniile telefonice existente. Pentru o mică taxă lunară, puteți seta chiar și un număr de telefon gratuit, inclusiv mesagerie vocală, pentru închirierile folosind site-uri web, cum ar fi Kall8.com.

Există opțiuni similare pentru e-mail.

4 Metode de încercat și adevărat pentru a găsi chiriași

Următoarele sunt patru metode testate de timp pentru a găsi chiriași pentru a umple postul vacant dumneavoastră. Aceste metode nu au ca scop atingerea maselor. Mai degrabă, scopul acestor patru abordări este de a restrângeți viitorii locatari care sunt mai susceptibile de a fi interesat să trăiască în zona specifică în care se află proprietatea dumneavoastră de închiriere.

1. Găsiți Chiriașii în ziarul

Unii chiriași potențiali încă căutați proprietăți de închiriere în ziar. Reclama dumneavoastră vacant în week-end, în special, duminica, pentru că acest lucru este atunci când ziarele vedea cel mai mult trafic.

anunțuri de închiriere în ziare sunt mici, așa că va avea doar câteva linii pentru a face ca proprietatea să iasă în evidență. Utilizați abrevieri pentru cuvinte ca dormitor (BR) și mașină de spălat / uscător (W / D) pentru a economisi spațiu.

 Plasarea unui anunț în ziar va costa bani, dar este o altă modalitate de a spori gradul de expunere pentru proprietatea dumneavoastră.

2. Publicitate pe Buletinul Consiliile locale

Pune pliante pentru închiriere în comunitatea în care se află proprietatea. Aceasta poate include aviziere la magazine alimentare, biserici, Spălătorii cu autoservire, și stațiile de autobuz.

Din moment ce oamenii care vor fi transmise de către fluturașul rapid, utilizați un titlu îndrăzneț și, fotografii color de dimensiuni mari pentru a atrage interes pentru afisul. Pe partea de jos a afisul, includ tear-off-uri pentru oameni să ia. Aceste lacrimă-off-uri ar trebui să includă adresa de proprietate, numărul de camere și informațiile de contact.

3. Găsiți Chiriașii prin cuvânt din gura

Nu subestima puterea cuvântului rostit. Dacă aveți chiriași actuale, să le cunoască aveți un post vacant. Ele pot avea o soră, văr, sau frate care este în căutarea unui nou loc de a trăi.

De asemenea, spune-frate, sora, coafor, sef, si mecanic pe care ai o proprietate de închiriat. Au întotdeauna pliante cu tine, astfel încât să le inmana atunci când este nevoie. Puteți oferi chiar și o taxă de sesizare pentru a da un stimulent mai mare.

4. Puneți un „De închiriat“ Conectați-vă în fereastra

În timp ce nu se va ajunge la masele prin plasarea unui „De închiriat“ semn în fereastra, nu există nici un rău în a face aceasta fie. Un trecator poate fi interesat sau poate cunosc pe cineva care este în căutarea de a închiria în zona. Asigurați-vă că un număr de telefon poate fi citit în mod clar la nivel de stradă.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.