Morate Get Travel posojilo?

Home » Banking and Loans » Morate Get Travel posojilo?

Morate Get Travel posojilo?

V najbolj znanih svetovnih potovalne destinacije je lahko zanimiv, veliko pa je tudi drago doseči. Razen če imate veliko robo letalskih milj in potovalnih točk, boste verjetno morali plačati za letalske vozovnice in neke vrste vložitve-, tudi če se odločite za hostel ali kaj poceni. In tudi takrat, boste še vedno morali zajemati hrane, dejavnosti in stroške prevoza, kot so taksiji in vlaki. Ob koncu dneva, so ti stroški in drugi, da potujejo privilegij ni veliko more privoščiti brez zunanje pomoči.

Ni presenetljivo, da mnogi, ki si prizadevajo potniki izposojanje denarja, ki ga potrebujejo za videti svet. Značilno je, da to storijo prek bodisi osebno posojilo ali kreditno kartico, čeprav so lahko izposodijo tudi denar od družine in prijateljev.

Je izposojanje denarja za potovanja dobra ideja? Ponavadi ne, ampak da se ne ustavi nekaj ljudi, ki so določene za opravljanje svoje Wanderlust. Če boste za izposojanje denarja za potovanje, je najboljša stvar, ki jo lahko naredite postaviti nekaj osnovnih pravil in raziskave so najboljše možnosti za posojila na voljo.

Problem Z Zadolževanje denar za potovanja

Skupna modrost pravi, da bi morali izposoditi le denar za ceni sredstva kot doma ali podjetja. Potovanje je slabše kot nasprotje tega-a amortizirajo sredstva. To ni nekaj, kar otipljive lahko vidite, ali se počuti, in da je vredno nič nikomur, ampak vas.

Toda, koliko so vaši spomini res vredno? Če boste za izposojanje denarja za potovanje, ki jih potrebujejo, da bi bilo vredno veliko.

To je zato, ker je odvisno od tega, koliko si sposodim, lahko odplačate vaše posojilo ali kreditne kartice ravnotežje let.

Prav tako ne pozabite, da to ni samo tisto, kar si sposodim boste morali plačati nazaj. Boste tudi na kljuki za obresti in veljavnih pristojbin.

Ker ima povprečno kreditno kartico zdaj obrestne mere za 17 odstotkov, lahko te takse dodate do hitro.

Če si sposodim 5.000 $ za enomesečno potovanje na Tajsko ali potovanju po Evropi in se deset let, da ga vrniti na tej stopnji, na primer, bi morali plačati 90 $ na mesec za 120 mesecev, skupne stroške $ 10.811.

Pravi način za izposojanje denarja za potovanja

Preden si sposoditi denar za potovanje, se splača, da se vprašajte, ali bodo dolgoročni stroški dejansko vredno. Ali si res želite, da plačila na vaši sredozemske križarjenje pet let od sedaj, ko se boste lahko varčevanje za dom ali poskuša ustvariti družino? Verjetno ne.

Ampak, če boste dobili potne posojilo, lahko tudi to storiti na pravi način od začetka. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo ostati na pravi poti:

Izkoristite nagrade za kritje stroškov

Če imate dober kredit in sposobnost načrtovanja naprej zgodaj, lahko naslonite tudi na nagrade točk za pokrivanje delov vašega potovanja. To je mogoče zaslužiti dovolj točk in milj, da bi dobili svoje hotele in letalske vozovnice zajeti, če imate strategijo in držijo z njim. Raziščite nagrade kartic in njihove možnosti, in lahko prihranite denar na vsakem potovanju po vsem svetu.

Nastavitev proračun lahko držijo

Čeprav morda ne boste natančno vedeli, koliko boste morali porabiti za razne stroške, med potovanjem, lahko in mora določiti proračun.

Začnite s svojimi hoteli in letalske vozovnice in ugotoviti, koliko bo stalo. Od tam, narediti nekaj raziskav, da ugotovimo, povprečne stroške hrane in aktivnosti za vašega cilja.

Ko veš, kaj o tem, koliko bo vaše potovanje nastavite nazaj, da lahko delajo na zagotavljanju denarja, ki ga dejansko potrebujete. To je dovolj slabo, da izposojanje denarja za potovanje na prvem mestu, tako da si ne želijo izposoditi več, kot je potrebno.

Primerjajte Osebna posojili in kreditnimi karticami

Dva najbolj priljubljenih načinov financiranja za potovanja so osebna posojila in kreditne kartice. Čeprav osebno posojilo ponuja fiksno obrestno mero, določen urnik odplačevanja, in fiksno mesečno plačilo, bo kreditna kartica vam zaračuna svoje potovanje kot greš in vrniti le znesek, ki ste si izposoja. Kreditne kartice imajo ponavadi višje obrestne mere kot osebna posojila, vendar sta obe finančni produkti so enostavni za uporabo na spletu.

Ena od prednosti potovanje kreditnih kartic, še posebej je, da boste lahko dobili dragocene potovanja prednosti, kot so potovanja preklica / prekinitve zavarovanja, prtljage zamude zavarovanje, in brez stroškov tujega posla. Prav tako lahko zaslužite potovanja nagrade ali denar nazaj na svoje potne stroške, ki jih lahko uporabite za kritje svojih stroškov in prihranite za drugo avanturo.

Vendar pa je potovanje kreditne kartice prihajajo z visokimi obrestnimi merami, ki lahko stroške vašega potovanja narašča dramatično. Zaradi tega lahko bilo bolje z nizko obrestno kreditno kartico ali tista, ki ponuja 0 odstotkov APR pri nakupih za določen čas.

Ali se boste odločili za kreditno kartico ali osebno posojilo, se prepričajte, da primerjate vse možnosti in kako se stack up v smislu nagrade, perks, obrestnih mer in nagrad. Svet čaka, vendar je najboljša pot je tista, ki ne uniči svoje finance.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.