Najslabši Razlogi za nakup Home

Home » Real Estate » Najslabši Razlogi za nakup Home

Najslabši Razlogi za nakup Home

Prizadevanje Homeownership je nekaj, kar je zakoreninjena v naši kulturi, do točke, ki je lastnica doma, obravnava kot sestavni del ameriške sanje. Pot večina od nas spodbuja, da gre nekako takole: diplomirati na univerzo, se poročita, nakup doma, imeti otroke. Zdi se, da je samo tisto, kar si naredil.

Na žalost, mnogi ljudje stopili v homeownership temelji na mitih in zgrešene informacije.

 Če ste na trgu za dom, pazi teh skupnih, vendar nepremišljeno razlogov postane homeowner.

To je pravi čas za nakup

“Če ne kupite zdaj, boste zamudili okno.” Ste že slišali, da je eden? Priljubljen razlog potencialni kupci chase Homeownership je tako imenovani “pravi čas za nakup.” Ali je to zato, ker so obrestne mere nizke ali domače cene navzdol, je težko ujeti v razmišljanje, da če ne udari, medtem ko železo je vroče, boste zamuditi.

Da, nakup, ko so obrestne mere in domače cene nizke očitno deluje v vašo korist. Ampak ugodne razmere na nepremičninskem trgu, je samo po sebi ni razlog za skok v homeownership. Overextending sami ali predčasno nakup vse v imenu “pravi čas za nakup” bo kasneje prišel do vas preganjati.

Socialna tlaka

Morda ste zadnjič v svojem socialnem krogu za nakup, ne morete obiskati in-zakoni, ne da bi se vprašal, če iščete za dom, ali pa ste bili povedali, da ima v lasti, je znak finančne blaginje .

Dajanje v družbeni pritisk – ali je bila vložena na sami ali povzročena z drugimi – boste dobili v težave, še posebej, ko govorimo o nakupu, ki je lahko več sto tisoč dolarjev. Daj plašnice na in ne dovolite, pozivam, da sledijo (ali prosim) Joneses narekujejo tako velika finančna odločitev o.

Pričakovano življenjsko spremembe

Obstaja zmotno prepričanje, da je približno 10 minut po tem, ko se poroči, boste morali kupiti doma. Ali pa, da če imate malo eno na poti, lahko jih ne prinese domov v najem – ker otrok potrebuje več prostora in mir uma, da sta mama in oče homeowners.

Ne sodijo za mit, ki ga potrebujete domov nakup spremljati bistveno spremembo življenjem. Vaše življenje ne bo “popolna” preprosto zato, ker ste lastnik. Po Homeownership da sovpada s časovnim zakonske zveze, rojstva ali drugega pomembnega dogodka lahko povzroči, da kupite nekaj, kar sicer ne bi.

Oddaja je zapravljanje denarja

Oddajanje v primerjavi z nakupom razpravo, ni nič novega. Obstajajo okoliščine, v katerih najem smiselno, in nekaj, kjer odkup ne.

Če ste v dobrem finančnem položaju za nakup in želite, da to stori, potem pa nakup verjetno je pot, ki jo je treba nadaljevati. Ampak ne iščejo Homeownership predvsem zaradi mita, da je najem meče denar proč.

Če primerjamo dva je bolj zapleteno kot samo velikosti do plačila, drug poleg drugega. Ta kalkulator vam bo pomagal pretehtati stroške najema pred nakupom, pri čemer se upoštevajo spremenljivke obeh scenarijev.

Home je naložba

Morda boste ob upoštevanju Homeownership, saj ga vidijo kot naložbo.

Vendar je mogoče trditi, da je vaš osebni bivanje za odgovornost .

Nobenega zagotovila ni, da bo vrednost vašega doma gredo gor. Glede na to, ko kupite, ko si prodal in koliko si dal dol, je mogoče, da izgubite denar na tej Vrzi pri stroških vzdrževanja in nadgradenj «investicije.”; plačane obresti; in amortizacije, in jasno je, da ni zajamčena donosnost nakupu doma.

Ugotovite svoje razloge za nakup

Če ste na trgu za dom, skrbno pretehtati svoje motive in svojo željo, da bi lastnik. Če ste v glavnem motivirana z enim od teh razlogov, naredili korak nazaj in ponovno oceniti svoje cilje. Vi ne želite, da ugotovite, na težji način, ki ste ga kupili z napačnimi nameni, ali preden ste bili pripravljeni.

Nakup doma vpliva na vaše življenje in vaše financ v prihodnjih letih.

Poskrbite, da vam je za pravico razlogov.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.