Når bør du ha Livsforsikring? Hva er de forskjellige alternativene?

Home » Insurance » Når bør du ha Livsforsikring? Hva er de forskjellige alternativene?

Your Life Insurance Strategi – Hvordan vite om du trenger Livsforsikring

Alt du trenger å vite om Livsforsikring

Livsforsikring er utformet for å beskytte din familie og andre folk som kan stole på deg om økonomisk støtte. Livsforsikring betaler en død fordel til mottaker av livsforsikring.

Gjennom årene har livsforsikring også utviklet seg til å gi muligheter for å bygge rikdom eller skattefrie investeringer.

Hvem trenger Livsforsikring FAQ

Er livsforsikring bare for folk som har en familie å støtte? Når bør du kjøpe livsforsikring? Vi vil gå gjennom disse spørsmålene og vanlige scenarier når livet forsikring er en god idé å kjøpe basert på ulike situasjoner. Denne listen vil hjelpe deg å avgjøre om det er på tide for deg å kontakte din økonomiske rådgiver og begynne å se på dine liv forsikring alternativer.

Trenger jeg Livsforsikring Hvis jeg har ingen forsørges?

Det finnes tilfeller der livsforsikring kan være gunstig, selv om du ikke har noen pårørende, den mest grunnleggende som ville bli dekket dine egne begravelse. Det kan være mange andre grunner også. Her er noen retningslinjer for å hjelpe deg å avgjøre om livsforsikring er det riktige valget for deg:

På hva livet Stage bør du kjøpe Livsforsikring?

Det første du trenger å vite om livet forsikring er at den yngre og sunnere du er, jo billigere er det.

Den beste Livsforsikring valget for deg, avhenger av:

  1. Hvorfor du vil at livsforsikring (for å bygge rikdom, for å beskytte eiendeler, sørge for din familie?)
  2. Hva situasjonen er
  3. Hvilket stadium i livet du er i (har du barn, er du på skolen, er du starter en bedrift, kjøpe et hjem, gifte, etc.)
  4. Hvor gammel du er
 

10 ulike situasjoner og måter du kan bruke Livsforsikring

Her er en liste over folk som kanskje trenger livsforsikring på ulike stadier i livet, og hvorfor du ønsker å kjøpe livsforsikring på disse stadiene. Denne listen vil hjelpe deg å vurdere ulike grunner til å kjøpe livsforsikring og hjelpe deg å finne ut om det er på tide for deg å se til å kjøpe livsforsikring eller ikke.

En finansiell rådgiver eller livsforsikring representant kan også hjelpe deg med å utforske ulike livsforsikrings alternativer og bør alltid sjekkes for sine profesjonelle meninger for å hjelpe deg å gjøre et valg.

1. Begynnelsen familier

Livsforsikring bør kjøpes hvis du vurderer å starte en familie. Dine priser vil bli billigere nå enn når du blir eldre og dine fremtidige barn vil bli avhengig av din inntekt. Les mer på Foreldre: Hvor mye Livsforsikring trenger du?

2. Etablerte familier

Hvis du har en familie som er avhengig av deg, må du livsforsikring. Dette inkluderer ikke bare ektefelle eller partner som arbeider utenfor hjemmet. Livsforsikring må også bli vurdert for person som arbeider i hjemmet. Kostnadene ved å erstatte noen til å gjøre huslige gjøremål, hjem budsjettering og barnepass kan føre til betydelige økonomiske problemer for den gjenlevende familie. Les mer på Foreldre: Hvor mye Livsforsikring trenger du?

3. Unge enslige voksne

Grunnen én voksen ville vanligvis trenger livsforsikring ville være å betale for sin egen begravelse koster eller om de bidra til å støtte en eldre foreldre eller en annen person de kan ta vare på økonomisk.

Du kan også vurdere å kjøpe livsforsikring mens du er ung så at når du trenger det, trenger du ikke å betale mer på grunn av din alder. Jo eldre du blir, blir dyrere livsforsikring og du risikerer å bli nektet hvis det er problemer med livsforsikring medisinsk eksamen.

Ellers, hvis man har andre kilder til penger for en begravelse, og har ingen andre personer som er avhengige av sine inntekter så livsforsikring ville ikke være en nødvendighet.

4. Huseiere og folk med boliglån eller annen gjeld

Hvis du har planer om å kjøpe et hjem med et boliglån, vil du bli spurt om du ønsker å kjøpe boliglån forsikring. Kjøpe en livsforsikring som vil dekke ditt boliglån gjeld ville beskytte interessen og unngår du å måtte kjøpe ekstra boliglån forsikring når du kjøper din første hjem.

Livsforsikring kan være en måte å sikre at gjelden er nedbetalt hvis du dør. Hvis du dør med gjeld og ingen måte for din eiendom for å betale dem, dine eiendeler og alt du har jobbet for kan gå tapt og vil ikke bli gitt videre til noen du bryr deg om. I stedet kan boet bli sittende igjen med gjeld, som kan sendes til dine arvinger.

5. Ikke-Child Working Par

Begge personer i denne situasjonen ville trenge for å avgjøre om de ønsker livsforsikring. Hvis begge personene er å bringe inn en inntekt som de føler seg komfortabel stue på alene hvis deres partner skal forgå, så livsforsikring ikke ville være nødvendig med mindre de ønsket å dekke sine begravelse koster.

Men, kanskje i noen tilfeller en arbeids ektefelle bidrar mer til den inntekt eller ønsker å forlate sine betydelige andre på en bedre finansiell posisjon, og så lenge du kjøper en livsforsikring ville ikke være en økonomisk belastning, kan det være et alternativ. For en rimelig livsforsikring alternativ se inn Term Life Insurance eller vurdere først-til-dør livsforsikringer der du betaler for bare én politikk og død fordelen går til den første til å dø.

6. Personer som har Livsforsikring gjennom sitt arbeid

Hvis du har livsforsikring gjennom arbeidet ditt, bør du likevel kjøpe din egen livsforsikring. Grunnen til at du bør aldri bare stole på livsforsikring på jobben er at du kan miste jobben din, eller bestemmer seg for å skifte jobb, og når du gjør det, mister du at livsforsikring. Det er ikke strategisk fornuftig å la livet ditt forsikringsselskap i hendene på arbeidsgiver. Jo eldre du blir jo dyrere livsforsikring blir. Du er bedre å kjøpe en liten backup politikk for å sørge for at du alltid har noen livsforsikring, selv om du mister jobben.

7. Business Partnere og bedrifts

Hvis du har en forretningspartner eller eier en bedrift og det er folk stole på deg, kan du vurdere å kjøpe en egen livsforsikring for formålet av virksomhetens forpliktelser.

8. Kjøpe Livsforsikring på foreldrene dine 

Folk flest tror ikke på dette som en strategi, kjøpe det har vært brukt og kan være en smart ting å gjøre. Livsforsikring på foreldrene dine sikrer en død fordel for deg hvis du setter deg som mottaker av politikken du ta ut på dem. Hvis du betaler sin premie vil du ønsker å sørge for at du gjør deg selv en ugjenkallelig begunstiget for å sikre din investment.This måte når foreldrene dine dør, sikre deg mengden av livsforsikring. Hvis du gjør dette mens foreldrene dine er ung nok, kan det være en økonomisk god investering.

Du kan også være lurt å beskytte din egen finansiell stabilitet ved å se på å kjøpe langsiktig omsorg for dem også, eller foreslå de ser inn i den. Ofte når foreldre blir syke når de blir eldre den økonomiske byrden på sine barn er enorm. Disse to alternativene kan gi økonomisk beskyttelse som du kanskje ikke har ellers tenkt på.

9. Livsforsikring for barn

De fleste vil foreslå at barn ikke trenger livsforsikring fordi de ikke har noen pårørende og i tilfelle deres død, selv om det ville være ødeleggende, vil livsforsikring ikke være gunstig.

3 grunner til å kjøpe livsforsikring for barn 

  1. Hvis du bekymre deg for dine barn til slutt får en sykdom. Noen familier har spørsmål om barnas langsiktige helse på grunn av arvelige risiko. Hvis foreldrene frykter at til slutt, dette kan gjøre dem uninsurable senere i livet, så de kunne vurdere å kjøpe deres barn livsforsikring slik at de ikke bekymre deg for sviktende medisinsk eksamener senere når de trenger livsforsikring for sine egne familier. Noen mennesker ser på kritisk sykdom forsikring for barn også.
  2. Noen mennesker kjøper livsforsikring for barn som de kommer tidlig voksen alder for å hjelpe dem å få et forsprang på livet. En permanent livsforsikring kan være en måte å bygge besparelser for dem og gi dem en mulighet til å ha et liv forsikring som betaler for seg selv etter den tid de har en familie av sine egne, eller om de ønsker å bruke kontantdelen til låne mot for en stor kjøper. Livsforsikring for barn kan kjøpes som en gave til dem.
  3. Hvis du ønsker å motta noen form for død fordel for å hjelpe deg med å håndtere døden av et barn og dekke begravelse utgifter hvis noe skulle skje med dem. Tapet av et barn er ødeleggende, og selv om barna ikke gi økonomisk støtte, de spiller en viktig rolle i familien og deres tap kan ha effekter på mange levels.The tap kan gjøre det svært vanskelig for deg å arbeide, og du kan lide økonomiske tap, trenger psykologisk hjelp, eller trenger hjelp med etterlatte barn som et resultat av deres bortgang.
 

Barn, for det meste, ikke trenger livsforsikring, men hvis det er en del av en strategi, kan livsforsikring for barn være noe du vurdere for de ovennevnte grunner. Alltid veie muligheten av de ovennevnte grunner med de andre mulighetene for sparing eller forsikring du kan vurdere for barna.

10. eldre

Så lenge du ikke har folk avhengig av din inntekt for støtte, vil livsforsikring på dette stadiet i livet ikke være nødvendig, med mindre du ikke har andre midler til å betale for begravelse eller bestemmer deg for å la pengene som arven. En nyttig ting om livet forsikring hvis du er eldre, er de skattespareelementer hvis du ønsker å bevare verdien av din eiendom. Du bør snakke med en eiendom advokat eller finansiell planlegger å forstå hvis du kjøper livsforsikring i senere år kan gi skattefordeler.

Kjøpe en livsforsikring i denne alderen kan være svært dyrt.

Livsforsikring som en strategi for å beskytte og bygge rikdom

Når du kjøper livsforsikring du er ute etter å beskytte livsstilen din familie eller pårørende hvis du skulle dø.

Hvis dette er din primære målet så lave kostnader livsforsikring kan være et godt utgangspunkt for deg.

Du kan også se på det som en måte å bygge din eller din families formue enten gjennom potensielle skattefordeler, eller hvis du ønsker å forlate penger som en arv, som i tilfelle av overlevelses livsforsikring.

Du kan også kjøpe livsforsikring som en måte å sikre din egen finansiell stabilitet, i tilfelle av hele livet forsikring, eller universelle liv forsikringer som også tilbyr kontanter verdier og investeringer. Disse typer politikk, sammen med survivor livet forsikringer tilbyr også potensialet for å låne penger fra din livsforsikring.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.