Nyugdíj stratégiák kisvállalkozások tulajdonosai

Home » Retirement » Nyugdíj stratégiák kisvállalkozások tulajdonosai

Nyugdíj stratégiák kisvállalkozások tulajdonosai

Mint egy kis üzlet tulajdonosa, akkor teljesen felelős a saját nyugdíj-előtakarékosság. Ha az alkalmazottak, úgy érezheti, aki segíteni nekik terv sikeres nyugdíjba. A szempontok és nyugdíjprogramjával hogy működik, akkor, mint egy kis üzlet tulajdonosa, legyen kiemelkedő tervezésekor mind a saját nyugdíj és a munkatársak.

Válasszon egy hagyományos Nyugdíjas stratégia

Vannak hagyományos lehetőségek más, mint ha a kisvállalkozások finanszírozására a nyugdíj, mint például IRA és a 401 (k), hogy funkcionálnak további források nyugdíjjövedelemre eltérő likvid a kis üzlet.

Létrehozza egy egyszerű IRA:  A megtakarításokat ösztönző mérkőzés terv az alkalmazottak, vagy egyszerű IRA, az egyik nyugdíjazási terv hozzáférhető a kisvállalkozások számára. 2018-ban a dolgozók elhalasztja akár $ 12,500 -át kapják, adózás előtti, és azok, akik 50 éves vagy idősebb elhalaszthatja akár $ 15.500 kihasználva egy $ 3,000 felzárkózási hozzájárulást. Ugyanakkor a munkavállalók, akik részt vesznek más munkáltató által szponzorált tervek hozzájárulhatnak legfeljebb 18.000 $ minden munkáltató által szponzorált tervek együttvéve.

A munkáltatók is egyezik munkavállalói járulékok egy egyszerű IRA legfeljebb 3% -át a munkavállaló kártérítést. Ezzel szemben, a munkaadók hozzájárulhatnak 2% az egyes jogosult munkavállaló kártérítési akár 270.000 $ 2018-ban Munkaadói járulékok az adóból levonható.

Állítsa be a szeptember IRA:  Egyszerűsített munkavállalói nyugdíj (SEP) egy másik típusú egyéni nyugdíj számlán (IRA), amelyre a kisvállalkozások tulajdonosai és alkalmazottai is hozzájárulhat. 2018-ban ez lehetővé teszi a munkavállalók, hogy az adózás előtti hozzájárulást legfeljebb 25% -a jövedelem, illetve 55.000 $, amelyik kevesebb. Mint egy egyszerű tervet, a szeptember lehetővé teszi a kisvállalkozások tulajdonosai, hogy az adóból levonható hozzájárulásokat nevében jogosult alkalmazottak és dolgozók nem fizetnek adót az összegeket a munkáltató hozzájárul a nevükben, amíg nem veszi elosztásnak a terv amikor nyugdíjba.

Szinte minden kisvállalkozások is létre szeptember Nem számít, milyen kevés alkalmazottal van-e, vagy az üzleti épül, mint egyéni vállalkozás, társulás, társaság vagy nonprofit. Minden évben, akkor eldöntheti, hogy milyen hozzájárulnak a munkavállalók nevében, így nem zárják be, hogy hozzájárul, ha a vállalkozás egy rossz év. A tulajdonosok az üzleti szintén úgy alkalmazottak és lehet, hogy munkavállalói járulék saját számlák.

Összességében a szeptember terv egy jobb lehetőség, sok kisvállalkozás, mert lehetővé teszi a nagyobb hozzájárulások és nagyobb rugalmasságot biztosít.

IRA és Solo 401 (k): Ha egy versenyképes területen, és szeretnénk, hogy a legjobb tehetségek, akkor szükség lehet ajánlani az öregségi tervet, mint például a két fent leírtak szerint. Azonban, a munkáltatók nem kötelesek nyújtani nyugellátások alkalmazottaiknak. Ha nem, az egyik módja lehet menteni a saját nyugdíj bevonása nélkül a dolgozók egy Roth vagy a hagyományos IRA, amely bárki tevékenységből származó jövedelem is hozzájárulhat.

Ön is hozzájárulhat egy IRA a házastársa nevében. Roth IRA segítségével hozzájáruljon adózott dollárt, és figyelembe adómentes disztribúció nyugdíjazás; hagyományos IRA segítségével hozzájárul adózás előtti dollárt, de akkor adót fizetni az eloszlás. A legtöbb, amit hozzájárulhatnak a IRA 2018 $ 5500 ($ 6.500 ha 50 éves vagy idősebb).

Végül, ha a kisvállalkozás nem jogosult alkalmazottak más, mint a házastárs, akkor hozzájárul a Solo 401 (k).

Ki kell dolgozni egy kilépési stratégia Your Business

Furcsának tűnhet, hogy a fejlődő üzleti stratégiát kellene lennie az egyik első megfontolások tervezésekor nyugdíjba. De fontold meg: a kisvállalkozások töltöd az életed épület válhat a legnagyobb érték. Ha azt akarjuk, hogy finanszírozza a nyugdíj – és a munka befejezését – szüksége lesz, hogy felszámolja a beruházás. Elkészítéséhez eladni a kisvállalkozások egy nap, akkor képesnek kell lennie arra, hogy működni nélküled. Soha nem lehet elég korán kezdeni gondolkodni, hogy hogyan ezt a célt elérni, és hogyan lehet megtalálni a legjobb vevő a kisvállalkozások.

A piaci feltételek hatással lesz képes eladni az üzlet. Lehet, hogy meg akarják építeni a rugalmasság be nyugdíjazási tervet, így lehet eladni a tét során erős piaci vagy tovább dolgozni, ha a recesszió eléri. Azt feltétlenül akar kerülni a kényszerű értékesítés: Az egyik probléma akkor találkozhat, ha várni, amíg az utolsó pillanatban, hogy kilépjen a vállalkozás, hogy a közelgő visszavonulása hoz létre a benyomást kelti a szorongás eladás a potenciális vevők, és akkor nem lesz képes eladni a cég egy prémium.

Alsó vonal

Több mint egyharmada kisvállalkozók megkérdezett 2014 mondta, hogy nem akar visszavonulni, egy negyed azt mondta, nem tervezi, hogy visszavonul, több mint egyharmada mondta azt tervezi, hogy osztja az öregségi munkaidő és a szabadidő, és több mint fele azt mondta, hogy nehezen teljesen visszavonul. Még ha a sok kis üzlet tulajdonosai, akik tervezik, hogy tovább dolgoznak, létrehozva a nyugdíjazási terv a kisvállalkozások egy jó ötlet, mert ez ad lehetőséget – és miután lehetőség azt jelenti, akkor úgy érzi, több elégedett bármilyen utat választja .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.