Obligationer Investering: Hvorfor skal du investere i obligationer?

Home » Investing » Obligationer Investering: Hvorfor skal du investere i obligationer?

Obligationer Investering: Hvorfor skal du investere i obligationer?

I årevis fik investorerne at vide, at lagrene var det bedste middel til langsigtet opsparing, og at stemningen fortsætter i dag selv i kølvandet på to på markedet nedbrud hidtil i dette årtusinde. Men de, der nedtoner betydningen af ​​obligationer kan være glip af store muligheder. Faktisk obligationer er så vigtigt i dag som nogensinde. Her er en kort oversigt over fire vigtige grunde til at overveje en tildeling til obligationer:

Table of Contents

Indkomst

Mens mange investeringer giver en vis form for indkomst, obligationer tendens til at tilbyde de højeste og mest pålidelige indkomst streams. Selv på tidspunkter, hvor gældende satser er lave, er der stadig masser af muligheder (såsom højtforrentede obligationer eller fremspirende marked gæld), at investorerne kan bruge til at konstruere en portefølje, der vil opfylde deres indkomst behov. Vigtigst, kan en diversificeret obligationsportefølje give ordentlige udbytter med et lavere volatilitet end aktier, og med højere indkomst end pengemarkedsforeninger eller bank instrumenter. Obligationer er derfor et populært valg for dem, der skal leve af deres investering indkomst.

Diversificering

Næsten hver investor har hørt udtrykket ”ikke sætte dine æg i én kurv.” Det kan være en kliché, men dens tid-testet visdom alligevel. Over tid kan en større spredning give investorerne bedre risikojusteret afkast (med andre ord, mængden af ​​afkast i forhold til mængden af ​​risiko) end porteføljer med et snævrere fokus.

Vigtigere, kan obligationer medvirke til at reducere volatiliteten – og bevare kapital – for aktieinvestorerne i løbet af de tidspunkter, hvor aktiemarkedet er faldende.

Beskyttelse af Principal

Fastforrentede investeringer er meget nyttigt for folk nærmer det punkt, hvor de bliver nødt til at bruge de penge, de har investeret – eksempelvis en investor inden for fem år pensionering eller nogen, der har brug for at trykke deres barns kollegium fond til at betale for skole.

Mens lagre kan opleve enorme udsving i en kort periode – såsom krakket i 2001-2002 eller den finansielle krise i 2008 – en diversificeret obligationsbeholdning er langt mindre tilbøjelige til at lide store tab i en kort periode. Som et resultat, investorer ofte øge deres tildeling til fast indkomst, og mindske deres tildeling til aktier, når de bevæger sig tættere på deres mål.

Potentielle skattefordele

Visse typer obligationer kan også være nyttig for dem, der har brug for at reducere deres skattebyrde. Mens indkomst på bankens instrumenter, de fleste pengemarkedsforeninger, og aktier er skattepligtig, medmindre afholdt i en skat-udskudte konto, renten på kommunale obligationer er skattefri på føderalt niveau, og for investorer, der ejer et kommunalt obligation udstedt af den tilstand, hvor de bor, om status plan. Hertil kommer, at indtægterne fra amerikanske statsobligationer er skattefri på de statslige og lokale niveau. Selv om det ikke altid er klogt at investere i skat stillede værdipapirer, især for investorer i lavere skat parentes, den faste indkomst univers tilbyder en række køretøjer investorer kan bruge til at minimere deres skattebyrde.

Bundlinjen

Obligationer ikke gør for interessant samtale ved middagsselskaber, og de modtager ikke forholdsmæssig dækning i den finansielle presse i forhold til aktier.

Alligevel kan obligationer tjene en bred vifte af anvendelser for investorer af alle striber.

Disclaimer : Oplysningerne på dette websted, er kun diskussionsgrupper formål, og skal ikke opfattes som investeringsrådgivning. Under ingen omstændigheder gør denne information udgør en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer. Tal med en finansiel rådgiver og skat professional, før du investerer.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.