Odla din blogg publik och tjäna pengar Blogging

Home » Online Business » Odla din blogg publik och tjäna pengar Blogging

 Odla din blogg publik och tjäna pengar Blogging

Människor som tycker om att skriva har nu möjlighet att omvandla den passion i dollar snabbt, tack vare Internet. Mer specifikt är omvälvande innovation kallas blogga.

Lyckligtvis behöver blogging inte kräver mycket teknisk trolldom, om något. Om du är kapabel att sätta ner inspirerande kopia, välja rätt blogging plattform, och att välja rätt marknadsföring taktik kan du också tjäna pengar.

Nyfiken på hur det går till? Låt oss titta på fem sätt du kan bygga din målgrupp och tjäna pengar blogga.

1. Bygg din blogg publik

Använd din favorit och mest effektiva marknadsföringsstrategier för att föra människor till din blogg. Att bygga en publik är inte en trivial strävan, så tveka inte att korrekt lära online-marknadsföring och reklam tekniker om du just har börjat.

Börja med något enkelt, som att använda länkar till din blogg från sociala medier som Facebook, Twitter och Linkedin. Gå vidare till andra alternativ som video marknadsföring (YouTube), e-postmarknadsföring och sökmotoroptimering tekniker som publiken växer.

2. Låt dina besökare att köpa eller donera

Om du skriver om specifika ämnen (t.ex. trädgårdsarbete, hundträning, golf) som lätt lämpar sig för att göra inköp på nätet, överväga att inrätta ett PayPal konto eller motsvarande. På så sätt kan motiverade läsare visa omedelbar uppskattning för ditt råd och du tjänar pengar från ursprungliga eller affiliate-produkter (se nedan).

Å andra sidan, om du är försiktig med försäljning och marknadsföring för vinst, varför inga kaffekopp bilden för att samla in pengar för bra information och lysande insikter? Det kommer inte att ge dig så mycket pengar som affiliate marknadsföring eller kontextuella annonser, men antalet donationer kan ge dig en uppfattning om din intäktspotential.

3. tjäna pengar med affiliate-marknadsföring

Affiliate marketing är tufft när man har att jaga efter nya kunder en i taget. Men med en blogg kan du strategiskt placera stora produkter framför en trogen publik som sannolikt kommer att veta, tycker om och litar på dig.

Oavsett om du väljer objekt från Clickbank eller enskilda företag, se till att dessa objekt är av hög kvalitet och är i linje med dina värderingar och dina publik. Kolla reglerna för att tjäna provision (t.ex. första länken kontra sista länken inköp, full upplysningskrav etc.) för att säkerställa att du är ordentligt belönas av varje program.

4. Tjäna pengar Blogga med kontextuell reklam

Kontextuella annonser ger dig ett sätt att tjäna pengar på din utmärkta innehåll genom att visa läsarna relevanta annonser som kan intressera dem. Om de klickar sig fram, tjänar du en liten avgift (kommissionen) som kompensation för värd annonsen. Små avgifter som lägger upp med tiden …

Tjänsten gör effektivt allt arbete när du ställa in parametrarna: mängd annonser, storlek, placering på din blogg etc. Ditt val av nyckelord kommer att avgöra kvaliteten på de visas annonser, och därmed hur mycket pengar du gör.

5. Original Content is King

Att tjäna pengar från bloggar är stor, och ett antal personer har möjlighet att tjäna en heltid inkomst från den. Men framför allt är din blogg avsedd för att ge meningsfull information till läsarna, så behålla din integritet som din inkomst ökar.

Detta innebär att hålla sig till det ursprungliga innehållet, inklusive recensioner av objekt som du faktiskt har använts och kan helhjärtat rekommendera. De sagt, använda alla de kreativa och etiska metoder för att dra uppmärksamhet till dina bästa erbjudanden (t.ex. inbäddade produkt länkar inom text och / eller bilder).

Slutsats

Att tjäna pengar från blogging kan omfatta olika nivåer av ekonomisk ersättning, från vecko kaffe byta till en heltid online-verksamhet. Oavsett dina inkomster mål är, de är uppnåeliga med lite arbete, lite tur, och en vilja att växa din riktade läsning publik med beprövade marknadsföringsmetoder.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.