Olen eläkkeellä – Pitääkö minun silti Henkivakuutus?

Home » Retirement » Olen eläkkeellä – Pitääkö minun silti Henkivakuutus?

5 kysymystä, joiden avulla voit nähdä, jos tarvitset henkivakuutus eläkeiässä

 Olen eläkkeellä - Pitääkö minun silti Henkivakuutus?

Kun kerron joku he eivät enää tarvitse kantaa henkivakuutus, he usein antavat minulle befuddled ilmeen. Sitten he sanovat jotain, ”Mutta … Olen maksanut siihen koko ajan. En voi vain peruuttaa sen. En ole saanut mitään irti vielä.”

Jotenkin emme sano tätä noin muita vakuutuksia.

Otetaan esimerkiksi vakuuttamisesta matkailuauto. Oletetaan kymmenen onnettomuuksia vuotta, myyt matkailuauto.

Et sanoisi, ”Mutta olen maksanut minun politiikkaa koko ajan. En voi vain peruuttaa sen.”

Ei, koska itse asiassa, haluat luultavasti tuntuu aivan helpottunut, että sinulla oli kymmenen turvallinen vuotta, eikä koskaan ollut käsitellä omavastuuosuudet tai väittää säätimiä.

Henkivakuutus on erilainen kai koska olemme kaikki melko kiinni elämäämme.

Mitä sinun täytyy muistaa, niin oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, henkivakuutus ei ostettu vakuuttaa elämääsi. Loppujen lopuksi olen varma, että haluat samaa mieltä, elämäsi on korvaamaton, eikä määrä rahaa olisi tarpeeksi vakuuttaa sitä. Mikä henkivakuutus on tarkoitus vakuuttaa on taloudellisia menetyksiä tai vaikeuksia, että joku kokisi pitäisi elämäsi loppuun. Suurimman osan ajasta ensisijaisen menettämisen vakuutettu on tulonmenetyksiä. Tämä tarkoittaa kerran eläkkeellä, jos tulonlähteet pysyy vakaana riippumatta siitä, kävellä tämän maan päällä vai ei, ja tarvetta henkivakuutus ei ehkä enää ole.

Seuraavat viisi kysymystä ei vain auttaa sinua selvittämään, jos tarvitset silti henkivakuutus, he myös avulla voit selvittää, kuinka paljon henkivakuutus saatat tarvita, ja minkälainen voi olla oikea sinulle.

1. Tarvitsetko henkivakuutus?

Voisiko joku kokea taloudellisia menetyksiä, kun kuolet? Jos vastaus on ei, niin sinun ei tarvitse henkivakuutus. Hyvä esimerkki tästä olisi eläkkeellä pariskunta tasaisesti lähde eläketulon sijoituksista ja eläkkeiden missä he valitsivat vaihtoehdon, joka maksaa 100% leskelle.

Tuloistaan ​​jatkuisi saman verran riippumatta kuoleman jompikumpi puolisoista.

2. Haluatko Henkivakuutus?

Vaikka ei tule merkittäviä taloudellisia menetyksiä kokenut teidän kuoleman, saatat kuten ajatus myös maksamaan nyt niin, että perheen tai suosikki hyväntekeväisyys, hyötyvät teidän kuoleman. Henkivakuutus voi olla hyvä tapa maksaa vähän joka kuukausi, ja jättää huomattavan summan hyväntekeväisyyteen, tai lapset, lapsenlapset, veljen tai veljen. Se voi myös olla hyvä tapa tasapainottaa asioita, kun olet toisessa avioliitossa ja tarvitsevat varat, joita voidaan antaa lapsille ja jotkut nykyinen puoliso.

3. Mikä on oikea määrä Henkivakuutuksen?

Mieti tilannetta ja ihmiset saattavat kokea taloudellisia menetyksiä, jos kuolisit tänään. Kuinka paljon rahaa ne voisivat jatkaa kokematta tätä tappiota? Se voisi olla useita vuosia arvoinen tuloja, tai määrä, joka tarvitaan maksaa pois asuntolainaa. Laske taloudellinen menetys yli vuosien määrä saattaa esiintyä. Kokonaismäärä voi antaa sinulle hyvän lähtöpaikalle, kuinka paljon henkivakuutus olisi tarkoituksenmukaista.

4. Kuinka kauan sinä tarvitset Henkivakuutus

Voisiko joku aina aiheutuu taloudellisia menetyksiä, kun katoa?

Luultavasti ei. Tietenkin, jos olet oman piikin ansaintavuosista kun katoa, ja sinulla on työelämän ulkopuolella tai pienituloisten ansaitsevien puoliso, voi olla vaikeaa teidän eloonjääneelle puolisolle säästää tarpeeksi mukava eläkkeelle. Mutta kun eläkkeellä, perheen tulot on oltava vakaa, koska se ei olisi enää riippuvainen olet menossa töihin joka päivä. Jos tämä on tilanne, sinun tarvitsee vain vakuutus kattaa kuilua nyt ja eläkkeelle.

5. Millainen Henkivakuutuksen Tarvitsetko

Will ennakoidun taloudellisen menetyksen teidän kuoleman nousu tai lasku, ajan myötä? Vastaus voi auttaa millainen henkivakuutus sinun pitäisi olla.

Kun taloudellinen tappio rajoittuu välivuosista nykyhetkestä eläkkeelle, sitten määrä määrä pienenee vuosittain eläkesäästötilit kasvaa suuremmaksi.

Termi vakuutus, tai väliaikainen politiikka, sopii näihin tilanteisiin.

Mutta jos oma menestyvä pienyritys, ja heillä on suurentunut nettovarallisuuden kuolinpesälle voidaan soveltaa kiinteistöjen veroja. Koska arvo teidän kiinteistöjen kasvaa, potentiaalinen tulovero suurenee. Tämä taloudellinen menetys kasvaa ajan myötä.

Tässä tapauksessa pysyvä henkivakuutus, kuten yleinen järjestys tai koko elämän politiikkaa, vaikkakin kalliimpi, voit pitää vakuutuksen pidempi, joka tarjoaa perheen kanssa rahaa maksaa kiinteistöjen veroja, jotta yritys ei tarvitse olla selvitystilaan.

Pysyvä vakuutus on myös oikea valinta kaikille henkivakuutus, että haluat olla varma maksaa, vaikka asut olla 100. Esimerkkinä voidaan henkivakuutus hyödyksi hyväntekeväisyys, tai maksamaan lopulliseen kuluja.

Tilanteet, joissa Henkivakuutus tarvitaan

  • Parit huippunsa ansaintavuosista, säästäminen eläkkeelle.
  • Eläkeläiset jotka menettävät merkittävän osan perheen tuloista, kun toinen puoliso kuolee.
  • Vanhemmat ei-aikuista lasta.
  • Perheet suurella tilalla, ja Estate tehdään perintövero.
  • Yritysten omistajat, liikekumppaneita, ja avainhenkilöiden palveluksessa pienyrityksille.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.