Oletko valmis ostaa kotiin?

Home » Finance » Oletko valmis ostaa kotiin?

Oletko valmis ostaa kotiin?

Tänä viikonloppuna haasteeseen valmistautuu ostaa talon. On monia syitä, miksi et välttämättä valmis ostamaan talon tänä vuonna, mutta se on tärkeää ottaa huomioon mahdollisuus, ja ryhtymään toimiin saada valmis ostamaan kotiin. Sinun ei koskaan tulisi tuntea painostettiin ostaa kotiin, vaan sinun täytyy odottaa, kunnes olet valmis. Suunnittelu ja säästäminen nyt helpottaa voit ostaa talon, kun sen aika tulee.

1. Are You Ready?

Ensin täytyy selvittää, jos olet valmis ostamaan kotiin. Se voi olla vaikea määrittää, jos sinun pitäisi vuokrata tai ostaa. Yleensä sinun ei pitäisi ostaa talon, ellei aiot olla alueella vähintään kolme vuotta. Jos et vie isompi hitti kuin jos olisit vuokraamisesta. Toinen asia harkita, onko olet taloudellisesti valmis ostamaan talon. Ei vain ottaa asuntolaina tai talon maksu kun ostaa talon, mutta voit myös joutua vastaamaan kaikista korjauksista, jotka on tehty talon. Asunnon korjaamiseen ja ylläpito voi olla hyvin kallista, ja sinulla pitäisi olla hyvän kokoinen hätärahasto ennen kuin ostat talon. Suunnitelma yllättäviä kustannuksia ja laatii budjetin ja pysyä siinä, niin et liioitella ja kasvot mahdollisuus menettää kotiisi.

2. Millainen Home pitäisi ostaa?

Kun olet valmis ostamaan, voi olla useita eri vaihtoehtoja. Jos olet yksi, se voi olla järkevämpää ostaa huoneisto tai kaupunki kotiin, jossa on vähemmän huoltoa tai voit paikka, jossa voit olla kämppäkaverini. Jos sinulla on pieni perhe saatat katsot ensiasunto, mutta sinun pitäisi myös harkita asioita, kuten alueen kouluissa. Saatat olla myös harkitsee vanhempi kotona, joka aiot kunnostaa. Haluat ehkä valita vaihtoehto, jonka avulla voit kasvattaa hieman perheenä. Et varmasti halua valita alue, jota olisi mukava elää, jos lopulta ollut lapsia, vaikka olet ainoa.

3. Millainen kiinnitys on oikea sinulle?

Kolmas kannattaa harkita erilaisia ​​kiinnitykset, jotka ovat käytettävissä. Kannattaa valita kiinteän asuntolainan, ei säädettävä korko kiinnitys. Tämä tarkoittaa talosi maksu pysyy samana. Lisäksi sinun pitäisi mennä lyhin termi, joka sinulla on varaa. Viisitoista vuotta lainat säästää rahaa korot ja maksut eivät paljon enemmän kuin kolmekymmentä vuotta lainan.

4. Kuinka voin valmistautua ostaa talon?

Neljännen jos et ole valmis ostamaan kotiin tänä vuonna, niin mitä pitää tehdä, jotta sinne? Luoda suunnitelma, joka auttaa valmistautumaan ostaa kotiin. Suunnitelman tulee sisältää riistäytymässä velan, että sinulla on, säästöistä hätärahasto jos sinulla on vaikeaa aikaa maksun, ja käsiraha talosi. Usein ihmiset tekevät virheen ostaa kotiin, ennen kuin ne ovat valmiita. Käsiraha estää sinua menemästä vedenalainen asuntolainan jos arvo kotiisi vähenee tulevaisuudessa. Pahimmassa tapauksessa voit menettää kotiin, tai voit alkaa paheksua sitä, koska se rajoittaa mitä voit tehdä. Varmista, että olet tarkistaa nämä syytä ostaa tai odottaa ostaa kotiin, ennen kuin teet päätöksen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.